to top

Het geboortekaartje van Yuna

Net als over Yuna’s naam, heb ik ook lang getwijfeld over haar geboortekaartje. Waar we er bij Nim al vrij snel tevreden mee waren, duurde dat bij Yuna langer. Zelfs tot twee weken na haar geboorte! Enerzijds had het voor ons geen haast: dankzij social media was iedereen al vrij snel op de hoogte van de geboorte van onze dochter. Anderzijds is en blijft het een leuke traditie om je pasgeboren uk op zo’n speciale manier onder de aandacht te brengen.

Net als bij Nim’s geboortekaartje, hebben wij ook deze keer onze geboortekaartjes bij hippe-geboortekaartjes.nl mogen laten maken. Daar waren we natuurlijk erg blij mee, want destijds hadden we een erg goede ervaring. Je kunt kiezen uit een enorme hoeveelheid geboortekaartjes en kunt ze vervolgens zoveel tweaken als je wilt. Of je kunt, als je daar handig mee bent, met een geheel blanco geboortekaartje beginnen en die zelf invullen met foto’s, verschillende achtergronden, plaatjes en allerlei lettertypes. Ik heb beide opties geprobeerd en ik zal jullie een aantal van mijn creaties laten zien.

Schermafbeelding 2016-07-05 om 19.52.01

Schermafbeelding 2016-07-05 om 19.51.48

Schermafbeelding 2016-07-05 om 19.51.39

Schermafbeelding 2016-07-05 om 19.51.24

 

Uiteindelijk hebben we toch gekozen voor een kaartje dat al wat meer af was en waar we behalve de tekst nog maar weinig aan hoefden te veranderen. Gedurende mijn hele zwangerschap was ik op zoek naar een soortgelijk – speels maar rustig – kaartje, maar die kon ik niet vinden tot Yuna eenmaal geboren was. Dat is dan meteen ook wat ik leuk vond aan Hippe-Geboortekaartjes: iedere keer wordt het assortiment uitgebreid met nieuwe kaartjes waaruit je kan kiezen, of waar je nog wat aan kan bewerken.

Schermafbeelding 2016-07-05 om 19.58.04

Schermafbeelding 2016-07-05 om 19.59.04

Binnen een dag hadden we een proefdruk (met nog allemaal andere papier- en envelop-opties) in huis en weer twee dagen later werden alle geboortekaartjes netjes geleverd. We hebben wederom een hele prettige ervaring gehad met Hippe-Geboortekaartjes en dat zeg ik echt omdat ik het meen, niet omdat we een samenwerking zijn aangegaan. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een lief geboortekaartje, neem zeker eens een kijkje!

 • Nicole

  Wat een mooi lief zoet kaartje zeg! En wat een prachtig kind 🙂

  6 juli 2016 at 07:55 Beantwoorden
 • Corinne

  Oh wauw, wat is jullie kaartje leuk geworden. En wat een prachtige naam 😍

  6 juli 2016 at 19:04 Beantwoorden
 • Maria

  Toevallig hebben wij het eerste kaartje van je creaties als geboortekaartje gekozen!
  Die van jullie is ook heel mooi. Hippe-geboortekaartjes is inderdaad echt een topsite! Binnen 1 dag heb je de kaartjes binnen. Ik vond het vooral handig dat je verschillende kaartjes kon proefdrukken, krijg je toch een ander gevoel bij dan wanneer je het alleen op je beeldscherm ziet.

  6 juli 2016 at 20:26 Beantwoorden
 • Susan

  heel leuk en lief kaartje. Hoe is de geboortereportage eigenlijk geworden? Blij mee? Ben benieuwd!

  7 juli 2016 at 13:30 Beantwoorden
 • Suus / Babyisthenewblack.nl

  Ja zo mooi! Hij staat hier heerlijk te schitteren in de kamer. Vind hem geweldig. XX

  7 juli 2016 at 16:43 Beantwoorden
 • anneleen

  Een heel mooi en lief geboortekaartje! 🙂 Helemaal mijn stijl !

  8 juli 2016 at 09:37 Beantwoorden
 • Margriet

  Wat een mooie foto, die tweede, met dat haarbandje en dat roze dekentje. Het kaartje is ook heel lief geworden.

  8 juli 2016 at 17:23 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.