to top

Nim’s nieuwe schoenen van Red Rag

Ergens achter in een stoffige kast in mijn ouderlijk huis lagen half vergane, witte schoentjes in formaatje mini. Het zijn mijn allereerste schoentjes, waarop ik heb leren lopen. Mijn moeder heeft ze al die jaren met grote zorgvuldigheid bewaard en tijdens mijn bruiloft kreeg ik ze (onder andere) cadeau. Een cadeautje waar ik nog meer waarde aan ben gaan hechten sinds ik zelf moeder ben. Het moment waarop je kind namelijk voor het eerst echt gaat lopen, is een moment dat je nooit meer vergeet. Van hulpeloze baby naar rondscharrelende dreumes.

Nim is gaan lopen toen hij ongeveer 13,5 maand was. We verhuisden naar ons nieuwe huis en plotseling besloot hij dat hij los kon lopen. De schoentjes die we voorheen voor hem hadden (slofjes om zijn voeten warm te houden), volstonden niet meer. Inmiddels heeft Nim zijn eerste paar schoenen ook afgedragen. Hij is toe aan een maatje groter en die hebben we inmiddels gevonden: we hebben schoentjes van Red Rag gekregen om te reviewen. Daar was ik erg blij mee. Red Rag staat namelijk bekend als een origineel merk dat – veel belangrijker nog! – goede, stevige schoenen produceert. Iets wat ik enorm belangrijk vind. Als het namelijk om de voeten van mijn kind gaat, kunnen de schoenen niet goed genoeg zijn!

IMG_3188

IMG_3189

In deze mooie doos kregen Nim’s nieuwe schoenen toegestuurd. De leuke kleurtjes en printjes die de nieuwste collectie telt vind ik prachtig, maar ik koop zelf toch altijd liever iets minder uitgesproken schoenen. Simpelweg omdat die makkelijker te combineren zijn met veel van zijn kleertjes. De schoenen voelen stevig aan. Ze zijn cognac-kleurig met wat meer donkerbruine applicaties en twee duidelijk afgetekende R’s die uiteraard staan voor Red Rag. Het zijn schoentjes met veters, maar die hoef je niet dagelijks te strikken: je kunt dat namelijk eenmalig doen en verder gebruikmaken van de handige ritjes aan de zijkant om de schoenen bij je kind aan en uit te doen. Daar houd ik van!

IMG_3191

IMG_3193

IMG_3194

Ik ben onwijs blij met deze schoentjes van Red Rag en ik ben ondertussen keihard aan het duimen dat Nim’s voetjes maar snel groeien. Maat 22 zit nu namelijk toch nog wel te groot bij hem. Desalniettemin nog even een aan-foto, want die hoort er uiteraard bij! Geloof me als ik zeg dat ik 300 pogingen heb gewaagd tot een fatsoenlijke foto, haha. Hij is in ieder geval erg blij met zijn nieuwe schoenen en wil ze de hele dag door aan, al kan hij er voorlopig nog in zwemmen!

Nimschoenen

De schoentjes van Red Rag kun je onder andere via hun eigen webshop kopen. Neem eens een kijkje bij de nieuwe collectie, die staat vol met vrolijke kleurtjes en printjes!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.