to top

Nim’s partyoutfit van Tumble ‘N Dry

Vlak voor de feestdagen overstromen kledingwinkels met feestkleding. Ook voor kinderen is er genoeg te krijgen. Mijn hart smelt ieder jaar weer van al die mini bloesjes met vlinderdasjes voor jongens en over the top glitter-met-tule jurkjes voor meisjes. Toch vind ik het lastig om een dusdanige outfit voor mijn uk aan te schaffen. Vaak is de stof wat stug en ziet een nette bloes er een klein beetje stijfjes uit als hij om een baby- of dreumeslijfje zit gevouwen. De partycollectie van Tumble ‘N Dry is echter een schot in de roos: duidelijk feestelijke kleding, maar dan heerlijk comfortabel.

Ik kreeg de kans om een setje voor Nim te reviewen en dat vonden we onwijs leuk. We kregen een heerlijk zacht en warm donkerblauw joggingbroekje (€29,95) voor Nim opgestuurd, een blauwe longsleeve met ‘party on’ (€19,95) erop en een van joggingstof gemaakt, grijs gilet (€32,95) om het helemaal mee af te maken. Het eerste wat me opviel toen ik de kleding binnen kreeg, was hoe enorm zacht het was. Nu klaagt Nim ook niet als ik hem in een krant zou hullen (althans, dat denk ik. Nooit geprobeerd), maar dit setje vond hij duidelijk helemaal prima. Ik vind het hem ook zo schattig staan! Lekker comfi met alleen de longsleeve en broek en toch ook netjes met het giletje. Doordat het lekker warm is, is het setje ook geschikt voor buiten (helemaal met deze temperaturen!) en je hoeft er helemaal niet per definitie een feestelijke aanleiding voor te hebben om je kind deze kleertjes aan te trekken. De meisjescollectie is trouwens ook geweldig, maar daar zal ik volgend jaar wel wat kritischer naar kijken 😉
IMG_3159

IMG_3160

IMG_3164

De kwaliteit van de foto’s laten nogal te wensen over, maar mijn kind gooide vlak voor het fotomoment de gehele inhoud van zijn speelgoedkist de kamer door. Bovendien was hij bijzonder geïnteresseerd in de fotocamera die hij steeds uit mijn handen probeerde te trekken. Dat er überhaupt foto’s gemaakt zijn, is een wonder te noemen!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.