to top

Daarrr gaan we weer!

Nim lag te slapen, Maran was bij een vriend aan het werk en zou tot laat niet thuis komen en ik zat op de bank. Er kwam niets uit mijn handen, ik voelde me ‘raar’. Daar was op zich best een aanleiding toe, Maran en ik hadden namelijk wederom besloten de voorbehoedsmiddelen de deur uit te doen, ik zou dus misschien wel zwanger kunnen zijn. Met de NOD-datum pas een halve week later, besloot ik – half tegen beter weten – toch maar een test te doen. En tot mijn enorme verbazing verscheen er een lichtroze streepje naast de controlestreep.

Ik ben zwanger!

Dit voorval speelde zich inmiddels alweer zo’n 2 maanden geleden af, wat mij nu ruim 11 weken zwanger maakt. We zijn twee goede echo’s verder en ik voel me op en top zwanger. Meer nog dan met Nim rond deze termijn, trouwens. Ik ben enorm misselijk, moe en lamlendig, maar ontzettend gelukkig met het feit dat we eind mei hopelijk weer een prachtig, gezond kindje krijgen.

Op ‘Mama zoekt uit’ heb ik een iets uitgebreider stukje geplaatst en voor de komende tijd wat columns ingepland over mijn tweede zwangerschap. Als je het leuk vind, kun je daar de komende tijd meer lezen! Na mijn verhuizing beloof ik mijn eigen blog ook weer wat meer op te pakken! Hopelijk tot dan! <3

 • Manon

  Jaaaa zo leuk!!!!

  9 november 2015 at 06:48 Beantwoorden
 • Manon

  Gefeliciteerd!!

  9 november 2015 at 06:52 Beantwoorden
 • Bregje

  Zo leuk!! Hopelijk is de misselijkheid gauw over!

  9 november 2015 at 07:00 Beantwoorden
 • Marina

  Wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd!

  9 november 2015 at 07:15 Beantwoorden
 • Desiree

  Wat leuk! Van harte gefeliciteerd.😊

  9 november 2015 at 07:16 Beantwoorden
 • Annemarie

  Yeah! Gefeliciteerd Betty, Maran en grote broer Nim!

  9 november 2015 at 07:31 Beantwoorden
 • Joyce

  Zo leuk!!! Nog een mini versie van jullie x

  9 november 2015 at 08:48 Beantwoorden
 • Dita

  Gefeliciteerd!!

  9 november 2015 at 08:57 Beantwoorden
 • Nicole

  Zoals ik gisteren al zei: geweldig nieuws!!
  Lijkt me zo bijzonder, zwanger van een tweede 🙂

  9 november 2015 at 09:12 Beantwoorden
 • Marieke

  Wat leuk Betty!! Gefeliciteeeeeerd en een goede zwangerschap gewenst!

  9 november 2015 at 10:39 Beantwoorden
 • Odile

  Ik ben zo benieuwd of jullie nog zo’n knap ventje verwachten of een mooie dochter!

  9 november 2015 at 10:43 Beantwoorden
 • Elise Joanne

  Jaaaa! Lieve Betty, ook hier; GEFELICITEERD! Het is bijna jammer dat je achter mij aan loopt en niet net voor, want dan zou ik je blog nóg vaker bekijken dan dat ik al doe, haha ;). Heerlijk dat jullie weer een kindje mogen ontvangen en ik ga genieten van al je schrijfsels.

  9 november 2015 at 11:01 Beantwoorden
 • Anneleen

  Wat een superleuk nieuws! Een dikke proficiat!!

  9 november 2015 at 11:12 Beantwoorden
 • Charlotte

  Super leuk nieuws! Gefeliciteerd!

  9 november 2015 at 12:09 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.