to top

De ‘I wish’-tag

Een aantal jaar geleden maakte ik een visionboard, met allemaal plaatjes die ik uit een tijdschrift knipte en die weergaven wat ik graag wilde in mijn leven. Ik had er onder andere plaatjes op van een bruiloft (check), een baby (check) en van verschillende reisbestemmingen (check). Verder had ik er ‘Ik doe wat ik zelf wil’ op staan, wat voor een heel groot deel inderdaad is uitgekomen. Als ik mijn leven van nu vergelijk met dat visionboard, kan ik stellen dat ik absoluut niets te klagen heb. Toch blijft het leuk om te dromen. Ik vond de ‘I wish’-tag en besloot deze daarom lekker in te vullen. Niet omdat ik niet tevreden ben, maar gewoon, omdat het leuk is!

 

 1. Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
  Het zal denk ik geen verrassing zijn dat ik dolgraag freelance schrijver zou willen zijn. Het lijkt me het meest geweldig om zelf een goedlopende blog te runnen (niet deze) en daar geld mee te verdienen. Ook lijkt het me super om op freelance basis schrijfklussen aan te nemen. Ik ben ermee bezig deze droom te vervullen, dus wie weet… 🙂
 2. Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou dat dan zijn?
  Als je me dit vorige week had gevraagd, had ik zeker weten ‘een slowjuice-apparaat’ als antwoord gegeven. Maar die hebben we gisteren besteld en komt, als het goed is, vandaag aan. Hoera! Ik zou verder eigenlijk niet weten wat voor overdreven luxe iets ik zou willen hebben. Misschien hulp van een sylist, bij gebrek aan enige vorm van kledingsmaak?
 3. Als je een dag op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?
  Dan zou ik óf een hele middag met de Friends in Central Perk koffie gaan drinken, óf ik zou met officer McNulty van ‘The Wire’ op onderzoek uit gaan in de straten van Baltimore.

  Precies een jaar geleden <3

  Precies een jaar geleden <3

 4. Als je een locatie mocht kiezen waar je eindeloos naar toe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?
  Ik zou absoluut het allerliefst naar de Canarische Eilanden willen teleporteren. Maakt me dan niet uit naar welk eiland. De afgelopen jaren ging ik steeds in het voorjaar naar de Canarische Eilanden. Zo rond de tijd dat het in Nederland nog net koud was en ik een winterdip begon te ontwikkelen, stapten we op het vliegtuig om 4 uur later de zomer te verwelkomen. Ik houd van het vulkaanlandschap, de eindeloze oceaan, de palmbomen en de sangria. Ik bedenk me trouwens, vul bij vraag 2 maar de ‘landen teleporter’ in! Die stylist kan me gestolen worden.
 5. Als je iets door zou kunnen eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?
  Ik denk een bara kip kerrie. Voor wie niet weten wat dat is: een soort hartige, kruidige oliebol gevuld met kip kerrie en zure komkommer. Ooooohhh <3
 6. Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke angst zou dat dan zijn?
  Zoals jullie misschien weten, heb ik wel eens last van hypochondrische trekjes. Nu is het bij mezelf al minder, maar ik ben wel vaak heel erg bang om mensen in mijn omgeving te verliezen. Ik zou prima kunnen leven zonder die angst, denk ik!
 7. Als je een superpower zou mogen uitzoeken, welke zou dat dan zijn?
  Dan zou ik zeker voor oneindig veel energie gaan. Maran en ik hebben een vriend die amper slaap nodig heeft en moeiteloos na een werkdag nog gaat stappen, om na een paar uurtjes slaap weer fris en fruitig op het werk te verschijnen. Ik kon dat niet en dat frustreerde me enorm. Na een werkdag, moest ik opgedweild worden. En nog steeds stort ik ’s avonds rond half 11 in. Ik zou het wel heel erg fijn vinden om zo bizar veel energie te hebben om de hele dag te knallen. En om ’s avonds niet moe te zijn en nog leuke dingen te gaan doen.
 8. Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privéconcert bij jou thuis zou geven, wie zouden dat dan zijn?
  Ik ben zelf niet zo’n enorme muziekliefhebber, maar ik zou denk ik The Beatles thuis uitnodigen. Mijn vader is namelijk een groot liefhebber, dus ik weet zeker dat ik die er een plezier mee doe om zijn jeugdhelden over de vloer te hebben. Bovendien lijkt het me wel tof om zo’n legendarische band van dichtbij te kunnen zien.

  Kijk dan hoe lief!!

  Kijk dan hoe lief!!

 9. Als je elk huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?
  Jaaa, dan zou ik de Dwerggoeistiti willen hebben. Dat zijn de kleinste aapjes die ze hebben in Artis en daar kan ik uren vertederd naar kijken. Of een babyleeuwtje. Dan moet ‘ie wel baby blijven, of een super aanhankelijke, niet-gevaarlijke grote leeuw worden.

Dat was ‘m alweer! Ik vond het erg leuk om deze tag in te vullen. Vind je hem ook leuk? Neem hem dan gerust over!

 • Milou

  Wat een superleuke tag! Die ga ik binnenkort eens overnemen op mijn blog. Houd ik van! Je geeft leuke antwoorden die ik bijna in zijn geheel over kan nemen, zo gek en leuk!

  4 april 2015 at 14:06 Beantwoorden
 • Saskia

  Leuk om te lezen. Dat over energie is erg herkenbaar. Ik ken ook mensen die erg weinig slaap nodig hebben, daar ben ik best jaloers op 🙂

  5 april 2015 at 09:00 Beantwoorden
 • Lola

  Ik denk dat van die slaap meer te maken heeft met of je een ochtend

  10 april 2015 at 12:16 Beantwoorden
  • Lola

   Of een avond persoon bent. Ik krijg zelf ook altijd savonds energie en dan kan ik gerust uitgaan en de volgende ochtend vroeg op en dan helemaal kapot zijn. En dan rond 11 uur heb ik weer energie en ga ik weer tot half 3 ofzo wakker blijven en om half 8 er weer uit. Maar soms ben ik juist wel jaloers op mensen die gewoon om 11 uur ofzo in slaap kunnen vallen en dan echt uit gerust zijn.

   10 april 2015 at 12:20 Beantwoorden
 • Eline

  Haha, McNulty van ‘The Wire’! Geweldige serie. Leuke blog heb je!

  23 april 2015 at 22:44 Beantwoorden
 • mariska

  Hey, gaat ie wel goed?

  29 april 2015 at 17:29 Beantwoorden
 • at

  Komen er nog blogs? ik snap het heel goed als je t druk hebt hoor 😉
  maar je schrijft zo leuk!

  30 april 2015 at 16:48 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.