to top

Foto’s uit de oude doos

Een tijdje geleden had Manon een blogje gepost met daarin wat willekeurige foto’s uit de oude doos. Ontzettend leuk om te zien, vond ik. Daarop besloot ik mijn eigen fotoarchief eens onder de loep te nemen. Nu moet ik toegeven dat ik van vóór 2005 geen digitale foto’s heb, omdat ik toen geen eigen pc had. Al mijn foto’s van voor die tijd staan op de computer van mijn vader. Binnenkort toch eens langs met een externe harde schijf, dus! Maar 2005 is inmiddels ook al tien jaar geleden, dus vandaag eens een blogje met wat willekeurige oudere (vakantie)foto’s van mij. 

 

In de zomer van 2005 kenden Maran en ik elkaar een paar maanden. We gingen met twee gezamenlijke vrienden een weekje op vakantie naar Limburg. Het was een fantastische week en sindsdien zijn we ieder jaar naar Limburg geweest!

In de zomer van 2005 kenden Maran en ik elkaar een paar maanden. We gingen met twee gezamenlijke vrienden een weekje op vakantie naar Limburg. Het was een fantastische week en sindsdien zijn we ieder jaar naar Limburg geweest!

Nog steeds in Limburg. Waar we veel lol hadden met de kat die daar rond liep. Freddy, hebben we die toen genoemd. Later kwamen we erachter dat hij Poekie heette.

Nog steeds in Limburg. Waar we veel lol hadden met de kat die daar rond liep. Freddy, hebben we die toen genoemd. Later kwamen we erachter dat hij Poekie heette.

In 2007 was ik voor het eerst in Londen. En dronk ik voor het eerst iets bij Starbucks.

In 2007 was ik voor het eerst in Londen. En dronk ik voor het eerst iets bij Starbucks. Mooi trouwens, die afgeknipte spijkerbroek en stokoude gympen (…)

In 2007 op een perfecte zomerdag in Scheveningen <3

In 2007 op een perfecte zomerdag in Scheveningen <3

Waaaaat? Ja, ik heb ergens in 2008 geloof ik besloten om mijn haar te blonderen. Het was Geen. Goed. Idee.

Waaaaat? Ja, ik heb ergens in 2008 geloof ik besloten om mijn haar te blonderen. Het was Geen. Goed. Idee.

In 2008 ging ik in mijn eerste eigen huisje wonen en trokken ook deze lieverds bij me in.

In 2008 ging ik in mijn eerste eigen huisje wonen en trokken ook deze lieverds bij me in.

Mijn vader werd 50. Parteh!

Mijn vader werd 50. Parteh!

In mei 2009 maakten Maran en ik een roadtrip door Frankrijk. We hadden niets geboekt en zijn maar wat rond gaan rijden. Op een gegeven moment kwamen we in een besneeuwd bergdorpje terecht, waar we in een internetcafé opzochten waar het zonnig was. Dat was het in Zuid-Frankrijk, dus de volgende dag reden we daarheen en boekten we een caravan :-)

In mei 2009 maakten Maran en ik een roadtrip door Frankrijk. We hadden niets geboekt en zijn maar wat rond gaan rijden. Op een gegeven moment kwamen we in een besneeuwd bergdorpje terecht, waar we in een internetcafé opzochten waar het zonnig was. Dat was het in Zuid-Frankrijk, dus de volgende dag reden we daarheen en boekten we een caravan 🙂

Van dezelfde vakantie. In een schattig Belle en het Beest-achtig dorpje!

Van dezelfde vakantie. In een schattig ‘Belle en het Beest’-achtig dorpje!

Voor 20Something kregen Donna, Esther en ik onze eerste uitnodiging voor een perspresentatie. Mij werd toen gevraagd of ik op het podium opgemaakt wilde worden. Ongemakkelijk joh!

Voor 20Something kregen Donna, Esther en ik onze eerste uitnodiging voor een perspresentatie. Mij werd toen gevraagd of ik op het podium opgemaakt wilde worden. Ongemakkelijk joh!

Ik weet niet meer precies wanneer deze foto is gemaakt 2007?), maar ik vind het één van de allerleukste fotos waar ik zelf op sta. Ik lach zo oprecht keihard, dat ik er iedere keer weer van in de lach schiet als ik hem zie.

Ik weet niet meer precies wanneer deze foto is gemaakt (2007?), maar ik vind het één van de allerleukste foto’s waar ik zelf op sta. Ik lach zo oprecht keihard, dat ik er iedere keer weer van in de lach schiet als ik hem zie.

En als bonus nog even een mini-Betty tijdens carnaval op school.

En als bonus nog even een mini-Betty tijdens carnaval op school.

 

Ik vond het super leuk om mijn eigen foto’s weer eens na te kijken en wie weet komt er binnenkort wel een ‘oude-foto’s’-deel 2 aan!

 • Manon

  Jaaa leuk!!! Ik vind het ook zo leuk om oude foto’s (van mezelf) te kijken. En blond Betty? Práchtig :’)

  30 maart 2015 at 07:12 Beantwoorden
 • Saskia

  Wat super leuk om oude foto’s te bekijken. Erg schattig ook de laatste mini betty foto.

  30 maart 2015 at 07:42 Beantwoorden
 • Dita

  Wat leuk om te zien!

  30 maart 2015 at 18:44 Beantwoorden
 • Anneleen

  Haha zo leuk om te zien! Aan zo’n foto’s hangen vaak bijzondere herinneringen vast!

  30 maart 2015 at 21:35 Beantwoorden
 • Julia

  Ha, Delft! Kom je daar vandaan?
  (Stiekeme meelezer, reageer nooit, lees wel alles, haha)

  2 april 2015 at 19:41 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.