to top

Babydekentje uit Finland

Toen ik mijn blog ongeveer een jaar geleden begon, had ik niet verwacht dat er dagelijks zoveel mensen geïnteresseerd zouden zijn in mijn leven. Nu zal een grote blogger me waarschijnlijk uitlachen, maar ik sta toch aardig te glunderen als ik zie dat maandelijks zo’n 8000 unieke bezoekers www.bettyblogt.nl in hun browser intikken. Hoe dan ook is mijn blog nog steeds mijn hobby en schrijf ik als ik daar zin in heb. Toch werd ik laatst benaderd voor iets heel leuks.

 

Ik mocht namelijk een cadeautje uitzoeken bij Nordic Interior Design, een prachtige webshop die boordevol bijzondere, Finse textiel (en andere spulletjes) staat. Ik heb er niet heel veel verstand van hoor, maar volgens mij is Scandinavisch design tegenwoordig erg hip, dus ik was meteen enthousiast. Als een kind in een snoepwinkel, heb ik iedere pagina wel bekeken. Van de heerlijk uitziende kruiken tot de vrolijk gekleurde handdoeken en van comfortabel uitziende sjaals tot warme dekentjes. Niets waar je, als koukleum zijnde, niet dolgelukkig van wordt.

Na lang overwegen koos ik – als echte mama zijnde (…) – uiteindelijk voor een wollen babydeken van Nordic Interior Design. Nim heeft eigenlijk al zat dekentjes, maar toch leek dit exemplaar me erg handig. Echte wollen dekens zijn namelijk lekker warm in de winter en koel in de zomer. Ik was erg benieuwd.

Gelukkig hoefde ik niet lang te wachten. De volgende dag kwam de postbode namelijk al met mijn pakketje. De deken was precies zoals ik had verwacht en zoals ik me kon herinneren van toen ik vroeger op vakantie ging naar een Limburgse boerderij. De wollen dekens waar ik toen onder sliep voelden precies zo aan: ietwat stug, maar inderdaad heerlijk warm. Het printje vond ik bovendien erg leuk. Wit met grijze voetstapjes, of grijs met witte voetstapjes. Eigenlijk te leuk om er een laken overheen te doen. Het enige nadeel vond ik dat de deken nogal sterk rook. Ik heb hem dus op de handwas-stand in de wasmachine gedaan. Dat bleek prima te werken, want hij kwam er even mooi weer uit en stonk niet meer.

Ik ben erg blij met het dekentje en kan niet wachten om hem (als hij straks droog is!) op Nim’s bedje te leggen.

 • angelique

  Prachtig dekentje! Hij lijkt mij erg lekker warm

  2 december 2014 at 10:55 Beantwoorden
 • Joyce

  Leuk dekentje hé ! Ik heb toevallig dezelfde ontvangen haha 😀

  2 december 2014 at 14:17 Beantwoorden
 • Milou

  Wat schattig! En wat een leuke webshop zeg! En 8000 per maand, is dat dan niet ontzettend veel?

  2 december 2014 at 16:54 Beantwoorden
 • Marina

  Wat een leuk ding! Goede keuze!

  2 december 2014 at 17:50 Beantwoorden
 • Sanja

  Wat een leuk dekentje!

  3 december 2014 at 08:45 Beantwoorden
 • Geertje

  Wat een mooi dekentje! Dat zijn van die dekentjes die je zelfs later nog kan gebruiken…
  Wat zal Nim lekker slapen onder dat dekentje!

  3 december 2014 at 09:13 Beantwoorden
 • Nelleke

  Mooi ding! Fijn ook dat die dekens altijd zo lang goed blijven, gaan jaren mee!

  3 december 2014 at 09:59 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.