to top

Vraag maar raak en spam je blog!

Op veel blogs zie ik ze voorbij komen: de logjes waarbij bezoekers hun dringende vragen aan de blogger kwijt kunnen en de logjes waarbij lezeressen de kans krijgen om ongegeneerd hun eigen blog te promoten. Omdat ik het een beetje overdreven vond om voor beide onderdelen een aparte blogpost te maken, wil ik jullie bij deze uitnodigen om één van de twee, of beide te doen. 

Dus: heb je altijd al willen weten of mijn tweede teen groter is dan mijn dikke teen? (Ja) Ben je nieuwsgierig naar mijn favoriete onderbroekenmerk? (Eh, Hema?)  Wil je graag weten welke fruitsoorten ik in mijn groene smoothie sodemieter? (Ananas en banaan!) Vraag je je af of ik liever met Carlo Boshart of Hans Klok zou willen stappen? (Allebei niet) Of ben je benieuwd wat ik op een druilerige zaterdagmiddag doe? (Het liefst series kijken met Maran) Bij de comments kan je je dringende vragen aan mij kwijt. Ik zal binnenkort dan een logje schrijven waarin ik de antwoorden verwerk.

En/of voel je vrij om vandaag jezelf te promoten bij de comments. Vertel waarom ik direct op zou moeten springen om jouw blog aan mijn leeslijst toe te voegen. Heb je een interessante hobby, een geweldig leuk kind, een boeiende baan, een cavia die kan praten of een andere reden waarom jouw blog tussen alle duizenden anderen uit springt? Laat het me weten! Ik kan, omdat ik veel te vaak op de bank lig met een jongetje dat gewoon graag bij zijn mama wil hangen, wel wat leuke blogs gebruiken om te lezen. Dus kommaardoorrrr met die schaamteloze zelfpromotie!

Ik heb nog nooit een dusdanig logje geplaatst, dus ik ben benieuwd of er überhaupt respons op gaat komen! 😀

 • Petra

  Leuk! Wat is het belangrijkste wat je Nim wil meegeven? Is er nu al iets wat je doet in de opvoeding waarvan je van te voren zei, dat ga ik nooit doen?

  En je bent van harte welkom om een bezoekje te brengen aan http://www.happylioness.nl. En blog over mijn leven, dromen en gedachten. En ja mijn kids zijn een belangrijk deel van mijn leven dus zij komen absoluut ook voorbij.

  14 november 2014 at 09:29 Beantwoorden
 • Sara

  Ik wil alleen even kwijt dat ik het ontzettend leuk vind dat je weer dagelijks blogt !!!!! Ik lees het altijd met veel plezier, maar laat nooit een bericht achter 😉

  Toch een klein vraagje, hoe lang ben je bezig met het schrijven en plaatsen van een blog?

  Groetjes

  14 november 2014 at 09:43 Beantwoorden
 • Trang

  Hoi, leuk dit! Ik heb wel een vraagje:
  Voordat je zwanger was en mama bent geworden had je natuurlijk allerlei dromen en gedachtes hoe t zou zijn? Was de bevalling zoals je had gedacht, viel t mee of tegen? En is t moederschap zoals je had verwacht? Zijn er dingen die tegenvallen of meevallen? Ben benieuwd!

  14 november 2014 at 10:04 Beantwoorden
 • Angelique

  Wat een prachtige foto! Wat zijn jou dromen? En wat zou je als het kon overdoen?

  Kijk ook eens op mijn blog ik ben ook een mama blogger alleen dan van een peuter. http://mamaangelique.wordpress.com

  14 november 2014 at 10:13 Beantwoorden
 • minous willemsen

  Je hebt een zoontje begrijp ik….ik heb een blog over mijn mannengezin, dus wees welkom! http://www.allemaaljongens.blogspot.nl

  En als we dan toch over zonen praten: wat vind je fijn om met je zoontje te doen?

  14 november 2014 at 11:12 Beantwoorden
 • Lisa

  Hier (nog) geen mamablogger maar een studentenblogger! Ik blog over mijn dagelijks leven, over studeren, eten & drinken, series, interieur, kortom over alles wat mij bezighoudt! Ik ben na een lange pauze weer begonnen met bloggen, dus je bent welkom op levenslies.wordpress.com 🙂

  14 november 2014 at 11:28 Beantwoorden
 • Deborah

  Hier een mama van twee grote dochters, maar met een blog over kinderboeken. En daar kan je al heel vroeg mee beginnen! Kom eens kijken op http://www.boekielezen.nl

  14 november 2014 at 12:14 Beantwoorden
 • iooon

  Wat aan jou is veranderd sinds de geboorte van Nim?

  14 november 2014 at 14:26 Beantwoorden
 • Milou

  Leuk!! Ik volg je al heel lang en wat ik in de Posts over nim nog mis: waarom hebben jullie voor de naam Nim gekozen? Ben ik erg benieuwd naar!
  Je bent welkom op thuisbijmilou.nl, een gewone lifestyleblog. Er staat nog niet veel op, maar komt er aan!

  14 november 2014 at 16:59 Beantwoorden
 • Milou

  Oh jee wat erg!!! Ik zie nu dat je wel al een log over Nim -de naam- geschreven hebt!! En nog een uitgebreide ook! (Schaamschaam)

  14 november 2014 at 17:07 Beantwoorden
 • Tamara

  Wat wil je nog steeds eens graag doen?? Waar shop jij graag voor Nim? wat is je favoriete kledingstuk van Nim?

  En ik promoot http://crazygreatlife.wordpress.com, mijn blog waar ik schrijf over het moederschap met mijn kleine meisje Zoë, concerten, hobby’s en de dagelijkse dingetjes.

  14 november 2014 at 17:46 Beantwoorden
 • Marina

  Hoi Betty,

  Ik ben wel benieuwd naar je antwoord op de volgende vragen:
  – Wat is er anders aan het moederschap, dan je had verwacht?
  – Wat vind Maran van het vaderschap? En jij van Maran als vader?
  – Hoe ziet een gemiddelde dag er nou nu uit van begin tot eind, met een kleintje?

  Natuurlijk ga ik ook nog mijn eigen blog even schaamteloos promoten. Ik blog op http://marinasgeluk.wordpress.com over alles wat mij gelukkig maakt. Dat is van alles! Zo blog ik onder andere over mode, lifestyle, uitjes, eten… Een vrij diverse blog, waar ik gewoon fijn mijn ei kwijt kan. Je bent in ieder geval van harte welkom!

  Liefs, Marina

  14 november 2014 at 21:51 Beantwoorden
 • Odile

  Spammen doe ik niet want je kent me al.
  Ik heb wel een vraag! Wanneer komt de tweede? ?
  Haha grapje!

  15 november 2014 at 02:53 Beantwoorden
 • Sara

  Zoo leuk dat je weer blogt af en toe! (Al snap ik het ook helemaal als je t niet doet 🙂 )
  Wat vind je het leukst aan het moederschap? En random: wat is je favoriete thee?

  15 november 2014 at 08:07 Beantwoorden
 • Whitney

  Ik volg je nu een tijdje voornamelijk omdat je opvolg op Mommy to be. Wat ik graag wil weten: Hoe is het mama zijn? En de combinatie met bloggen? Leuk net als Sara, wat is je favoriete thee? Moet ik toch echt vragen als thee liefhebber.
  Zelf blog ik ook op mijn eigen blog, whtnysworld.wordpress.com. Over diverse persoonlijke, mama en lifestyle zaken. Heb een zoontje maar die breng ik niet vaak in beeld en een tweede kindje op komst. 🙂

  15 november 2014 at 11:01 Beantwoorden
 • Laura

  Leuk! Ik heb ook een vraag bedacht. Ben je al iets tegen gekomen sinds nim is geboren wat je niet had verwacht of gedacht?

  En natuurlijk ook even mijn blogje promoten al is het de laatste paar dagen wat stillen. Een geen puf en ideeën voor mijn blogje, maar dat komt wel weer! http://degroenebrievenbus.net ik schrijf voornamelijk over dingen die ik mee maak in het dagelijks leven.

  15 november 2014 at 19:22 Beantwoorden
 • Minke

  Wat leuk dat we mogen vragen en spammen.

  Wat vind je van het combineren van bloggen met het moederschap? Had je verwacht dat het zo zou zijn?

  En ik wil ook heel graag even mijn blog spammen. Het gaat over mij, als thuisblijfmama, en wat mij bezighoud. Heel veel verschillende onderwerpen. http://www.justthelittlething.blogspot.nl

  17 november 2014 at 12:38 Beantwoorden
 • Evy

  Hey! Ik ben Evy en ik schrijf artikelen op http://www.mbfl.blogspot.com. Mijn artikelen gaan over make-up, beauty, fashion en lifestyle, dus je kan dingen vinden als reviews, shoplogs, OOTD’s, DIY’s, beautytips en verhalen over mijn danswedstrijden (Mijn team is dit jaar nog Nederlands kampioen geworden!!) en andere creatieve dingen waar ik mee bezig ben. Ik geef af en toe ook tips over het leven (,heel filosofisch natuurlijk), zoals manieren om te ontspannen of te genieten van de herfst. Ik geloof dat mijn schrijfstijl redelijk uniek is, dus ik hoor graag wat jij ervan vindt. 🙂 Ik zou het tof vinden als je een kijkje neemt.
  xxx

  22 november 2014 at 15:40 Beantwoorden
 • Design

  Geinig dat ik even mijn blog hier aan iedereen kan en mag voorstellen, het is http://blog.designmeubelenstyle.nl/ , ik schrijf over design meubelen.

  misschien vind je het eens leuk om te kijken
  succes

  26 november 2014 at 16:20 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.