to top

Weekoverzicht 1 tot 8 september

Het is weer maandagmorgen en dus weer tijd voor een weekoverzichtje. De afgelopen week heb ik weinig gedaan. Ik merk echt dat ik veel minder energie heb dan ik had en dat ik nu steeds ‘iets leuks doen’ moet plannen tussen het plat op de bank liggen door. Nou ja, ik ben ook al 39 weken zwanger, dus eigenlijk vind ik ook wel dat het nu mag. Ik ben superblij dat het nieuwe televisieseizoen weer van start is gegaan, want iedere dag verschijnen er weer nieuwe pareltjes op tv. Ik zal binnenkort eens een blogje schrijven over de series die ik nu allemaal volg. Dat zijn er namelijk best veel. 

Afgelopen week zijn we op bezoek geweest bij mijn oom en tante, ben ik pyjama’s wezen shoppen in het winkelcentrum in de buurt, had ik een perspresentatie, kwam mijn vader de babykamer afmaken, kwam vriendinnetje Melissa gezellig eten en vierden we de verjaardag van mijn broertje. Dat klinkt allemaal alsnog vrij druk, als ik het zo terug lees, maar ik heb ook heel erg veel op de bank gelegen hoor! Don’t worry!

Een aantal jaar geleden keken we wekelijks naar Breaking Bad. Na de aflevering 'Fly' stopten we ermee. We vonden het saai. Toch hebben we het afgelopen week en de week daarvoor weer opgepakt. Inmiddels hebben we de laatste aflevering gezien en kan ik alleen maar zeggen dat ik inderdaad erg onder de indruk ben van deze serie! :-)

Een aantal jaar geleden keken we wekelijks naar Breaking Bad. Na de aflevering ‘Fly’ stopten we ermee. We vonden het saai. Toch hebben we het afgelopen week en de week daarvoor weer opgepakt. Inmiddels hebben we de laatste aflevering gezien en kan ik alleen maar zeggen dat ik inderdaad erg onder de indruk ben van deze serie! 🙂

Dikkie op pad richting de supermarkt.

Dikkie op pad richting de supermarkt.

Het parkje voor ons huis zag er zo gezellig 's zomers uit!

Het parkje voor ons huis zag er zo gezellig ’s zomers uit!

Ik maakte deze lekkere lunch!

Ik maakte deze lekkere lunch!

Op bezoek bij mijn oom en tante. Ze hebben een tuin met zo'n vuurkorf en het was zo heerlijk om daar lekker bij te zitten met z'n allen.

Op bezoek bij mijn oom en tante. Ze hebben een tuin met zo’n vuurkorf en het was zo heerlijk om daar lekker bij te zitten met z’n allen.

We zagen ook nog een hele mooie, felle regenboog. Komt op foto denk ik niet helemaal over...

We zagen ook nog een hele mooie, felle regenboog. Komt op foto denk ik niet helemaal over…

Tja, als de muffins bij Albert Heijn voor bijna niks verkocht worden, dan moet ik er wel een paar kopen, toch?

Tja, als de muffins bij Albert Heijn voor bijna niks verkocht worden, dan moet ik er wel een paar kopen, toch?

Esther stuurde dit pareltje door via Whatsapp. Ik was geshokkeerd.

Esther stuurde dit pareltje door via Whatsapp. Ik was geshokkeerd.

Met allemaal pyjama's over mijn arm in de H&M.

Met allemaal pyjama’s over mijn arm in de H&M.

Zoë was heel, heel vaak bij me afgelopen week.

Zoë was heel, heel vaak bij me afgelopen week.

Volgens Hippe-geboortekaartjes.nl is 16 september de dag waarop de meeste baby's geboren worden. 3x raden wat mijn uitgerekende datum is...

Volgens hippe-geboortekaartjes.nl is 16 september de dag waarop de meeste baby’s geboren worden. 3x raden wat mijn uitgerekende datum is…

Donderdag ging ik naar de perspresentatie. Ik maakte even een selfie van tevoren. Want waarom niet?

Donderdag ging ik naar de perspresentatie. Ik maakte even een selfie van tevoren. Want waarom niet?

Ik vond het best spannend om nog 20 minuten in mijn eentje te gaan rijden. Maran wilde me wel brengen, maar ik dacht dat het wel zou kunnen. Ik had gelijk. Daar was ik!

Ik vond het best spannend om nog 20 minuten in mijn eentje te gaan rijden. Maran wilde me wel brengen, maar ik dacht dat het wel zou kunnen. Ik had gelijk. Daar was ik!

Aah, toevallig kwam Shirley ook net aangereden!

Aah, toevallig kwam Shirley ook net aangereden! Die telefoon pakte ze er trouwens pas bij toen ze de auto had uitgezet!

Kijk Skyler eens dolgelukkig zijn met zijn kauwketting en skippybal koe!

Kijk Skyler eens dolgelukkig zijn met zijn kauwketting en skippybal koe!

We werden goed verzorgd: er was ook een hele lekkere lunch! <3 Daar wist deze zwangere wel raad mee!

We werden goed verzorgd: er was ook een hele lekkere lunch!

Ik vond dit babypakje van Lily Balou zoooo lief!

Ik vond dit babypakje van Lily Balou zoooo lief!

Thuisgekomen genoot Zoë nog even uitgebreid van één van de laatste zomerdagen.

Thuisgekomen genoot Zoë nog even uitgebreid van één van de laatste zomerdagen.

Maran en ik hadden allebei een tros bananen gekocht toen we los van elkaar boodschappen waren gaan doen. Dan maar banaan-ei-pannenkoekjes maken!

Maran en ik hadden allebei een tros bananen gekocht toen we los van elkaar boodschappen waren gaan doen. Dan maar banaan-ei-pannenkoekjes maken!

Ik lag veel op de bank.

Ik lag veel op de bank.

Zaterdag kwam mijn vader langs om de laatste dingetjes in de babykamer op te hangen. Maran had een tijdje geleden een Oculus Rift besteld en die wilde mijn vader graag uitproberen. Ik heb in een deuk gelegen!

Zaterdag kwam mijn vader langs om de laatste dingetjes in de babykamer op te hangen. Maran had een tijdje geleden een Oculus Rift besteld en die wilde mijn vader graag uitproberen. Ik heb in een deuk gelegen!

Hiep hiep hoera! Mijn babybro werd 26!

Hiep hiep hoera! Mijn babybro werd 26!

We vierden het niet heel uitgebreid, maar gingen in de namiddag toch even langs. Daar besloten we de Disneyfilm 'Frozen' te bekijken in 3D. Zoooo leuk! <3

We vierden het niet heel uitgebreid, maar gingen in de namiddag toch even langs. Daar besloten we de Disneyfilm ‘Frozen’ te bekijken in 3D. Zoooo leuk! <3

's Avonds wilde ik toch nog even spieken in onze babykamer. Ik heb gisteren betere foto's gemaakt, dus zal binnenkort even een update geven! :-)

’s Avonds wilde ik toch nog even spieken in onze babykamer. Ik heb gisteren betere foto’s gemaakt, dus zal binnenkort even een update geven! 🙂

Altijd aan het einde van de zomer verzamelen allemaal schepen zich voor onze deur in het weekend. Ik zei het laatst ook al, maar het waren er dit weekend nog meer. Ik vind het wel een bijzonder gezicht.

Altijd aan het einde van de zomer verzamelen allemaal schepen zich voor onze deur in het weekend. Ik zei het laatst ook al, maar het waren er dit weekend nog meer. Ik vind het wel een bijzonder gezicht.

Ik had van zaterdag op zondag legendarisch slecht geslapen, dus was er rond 6 uur maar uit gegaan met een dekbed zonder hoes. Zo rond 8 uur werd ik alsnog heel moe en ben ik op de bank in slaap gevallen. Met Zoë blijkbaar, want zo werd ik wakker.

Ik had van zaterdag op zondag legendarisch slecht geslapen, dus was er rond 6 uur maar uit gegaan met een dekbed zonder hoes. Zo rond 8 uur werd ik alsnog heel moe en ben ik op de bank in slaap gevallen. Met Zoë blijkbaar, want zo werd ik wakker.

Dat was mijn afgelopen week. Aankomende week staat er behalve een bezoekje aan de verloskundige niets op het programma. Vind ik, ondanks dat ik me verveel, stiekem best lekker. En wie weet hoe de week onverwachts kan lopen. Lieve Sunseeree, die qua zwangerschapstermijn precies gelijk liep met mij, is afgelopen weekend bevallen van een prachtig mannetje. Het zou dus best kunnen dat mijn weekoverzicht volgende week opeens heel spectaculair is. Maar het kan ook zomaar dat ik de komende drie weken alleen nog maar foto’s post van mijn dikke pens op de bank met uitzicht op slechte televisie. Hoe dan ook: ik houd jullie op de hoogte! Fijne week allemaal!

 • Mendy

  Oehh..wat komt het allemaal dichtbij! Ben ook heel blij met het nieuwe tv seizoen en heel benieuwd wat jij allemaal kijkt! Haha..
  M’n verloskundige zei van de week dat de meeste eerste kinderen tussen de 40-41 weken worden geboren. Dus dat wordt echt spannend nu! Laatste loodjes!!!

  8 september 2014 at 07:39 Beantwoorden
 • Joyce

  Je bent nog best actief in hoog zwangere status! Leuke week zo te zien. Ik ben benieuwd of je in je volgende weekoverzicht een kleine baby kunt laten zien 🙂

  8 september 2014 at 07:51 Beantwoorden
 • Manon

  Ik ben ook helemaal gelukkig dat het TV seizoen weer is aangebroken haha. Komt perfect uit nu ;)! Volgende week graag een babyfoto in je weekoverzicht!

  8 september 2014 at 09:16 Beantwoorden
 • Shirley

  Haha kijk me nou zitten achter het stuur. Paparazzi. Nergens veilig 😉 was leuk om je nog even zonder bebe gezien te hebben!

  8 september 2014 at 09:16 Beantwoorden
 • Inek

  Leuk overzichtje :)..
  Mijn nerd kantje in mijzelf is zelf ook wel geïnteresseerd in de Oculus Rift :p

  En ben ook benieuwd naar de babykamer 🙂

  8 september 2014 at 17:06 Beantwoorden
 • Willemijn

  Lekker rustig weekje! Mag ook wel, zo op het eind! Ik ben zo benieuwd wanneer je jochie zich aan doet… Nog even wachten!

  8 september 2014 at 18:01 Beantwoorden
 • Monique

  Aah wat onwijs spannend begint het te worden! Goed dat je je rust pakt, want dat is echt nodig met deze termijn. Ik denk niet dat ik nog 20 min had durven rijden als ik jou was hoor, maar gelukkig is het goed gegaan!

  8 september 2014 at 21:16 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.