to top

Weekoverzicht 25 augustus tot 1 september

Wauw, september alweer! De maand waarin ik mama ga worden. Hoe en wanneer weet ik niet, maar dat het deze maand gaat gebeuren is zo goed als 99% zeker. Gek idee hoor! Hoe dan ook: nu is er nog geen baby, dus daar kan ik jullie nog geen foto’s van laten zien. Wel van de afgelopen week, en dat ga ik doen ook. Afgelopen week heb ik vrij rustig aan gedaan. Ik was de afgelopen week 37 weken zwanger en ik merk nu echt dat ik rustmomentjes op de bank in moet lassen. Een uurtje huishouden is al genoeg om daarna weer even te moeten liggen. Gelukkig heb ik daar alle tijd voor, dus ging het prima. Ik heb de afgelopen week een paar leuke dingen gedaan, maar me stiekem ook wel verveeld. Totdat ik gisteren besefte: dit zijn waarschijnlijk de laatste dagen/weken in mijn leven dat ik me zal vervelen. Binnenkort heb ik mijn handen vol aan mijn ukkie en dat zal de komende jaren wel het geval zijn. Ik probeer nu dus maar bewust te genieten van die ‘saaie’ momentjes alleen op de bank! Anyway: hier zijn mijn foto’s van de afgelopen week!

Afgelopen maandag gingen Maran en ik naar de film 'Let's be cops'. Hij was enorm flauw, maar we hebben er toch flink om moeten lachen. Kleuters.

Afgelopen maandag gingen Maran en ik naar de film ‘Let’s be cops’. Hij was enorm flauw, maar we hebben er toch flink om moeten lachen. Kleuters.

Daarna gingen we naar de Mediamarkt, waar we een droger kochten. Lijkt me namelijk handiger dan straks al die hydrofielluiers, spuugdoekjes en rompertjes één voor één ophangen.

Daarna gingen we naar de Mediamarkt, waar we een droger kochten. Lijkt me namelijk handiger dan straks al die hydrofielluiers, spuugdoekjes en rompertjes één voor één ophangen.

Ik was de afgelopen week veel bezig met tweaken aan ons geboortekaartje. Inmiddels is hij zo goed als af. Dit kwam ik tegen en vond ik zo'n leuk idee. We gaan het niet gebruiken als babykaartje, maar misschien wel zo'n foto maken om in te lijsten.

Ik was de afgelopen week veel bezig met tweaken aan ons geboortekaartje. Inmiddels is hij zo goed als af. Dit kwam ik tegen en vond ik zo’n leuk idee. We gaan het niet gebruiken als babykaartje, maar misschien wel zo’n foto maken om in te lijsten.

Zo zag een groot deel van mijn week eruit. Dikke buik, Zoë op schoot (of in ieder geval in de buurt) en mijn iPad met 9gag of mijn favoriete blogs.

Zo zag een groot deel van mijn week eruit. Dikke buik, Zoë op schoot (of in ieder geval in de buurt) en mijn iPad met 9gag of mijn favoriete blogs. Zoë wilde overigens niet even gezellig voor jullie poseren. 

Ik had het er met vriendinnetje Esther over dat ik me verveelde. Zij heeft vanwege haar zwangerschapsverlof ook weinig afspraken. Toevallig moest Maran voor een afspraak dicht in de buurt van Esther zijn en kon ik meerijden voor een gezellige middag met mijn lieve vriendinnetje!

Ik had het er met vriendinnetje Esther over dat ik me verveelde. Zij heeft vanwege haar zwangerschapsverlof ook weinig afspraken. Toevallig moest Maran voor een afspraak dicht in de buurt van Esther zijn en kon ik meerijden voor een gezellige middag met mijn lieve vriendinnetje!

Aangekomen bij haar prachtige huisje-met-kas!

Aangekomen bij haar prachtige huisje-met-kas! Het werd een superfijne middag met heel veel geklets over zwanger zijn, bevallen en de eerste maanden als mama. En natuurlijk heb ik heel veel geknuffeld met Esther’s prachtige dochter!

Woensdag hadden we een afspraak bij de verloskundige (vertel ik morgen meer over) en ging ik daarna naar de kapper. Jullie konden al lezen hoe dat was.

Woensdag hadden we een afspraak bij de verloskundige (vertel ik morgen meer over) en ging ik daarna naar de kapper. Jullie konden al lezen hoe dat was.

Later in de middag gingen we naar het gemeentehuis om onze paspoorten en rijbewijzen op te halen. Zoals jullie zien kan ik niet meer gewoon met mijn benen bij elkaar zitten. Kleine knul zit al te diep in mijn bekken.

Later in de middag gingen we naar het gemeentehuis om onze paspoorten en rijbewijzen op te halen. Zoals jullie zien kan ik niet meer gewoon met mijn benen bij elkaar zitten. Kleine knul zit al te diep in mijn bekken.

Het was supermooi weer opeens en we besloten lekker op een terrasje te gaan zitten.

Het was supermooi weer opeens en we besloten lekker op een terrasje te gaan zitten.

Mijn liefste <3

Mijn liefste <3

En ik, met mijn dikke pens!

En ik, met mijn dikke pens. 

Zo zag ook een groot deel van de week eruit. Even een uurtje lekker in bed met een serietje of gewoon met mijn ogen dicht.

Zo zag ook een groot deel van de week eruit. Even een uurtje lekker in bed met een serietje of gewoon met mijn ogen dicht.

Ik herontdekte onze blender. Hier een ontbijtje met banaan-yoghurt-aardbei smoothie.

Ik herontdekte onze blender. Hier een ontbijtje met banaan-yoghurt-aardbei smoothie.

Ik ging boodschappen doen en wilde deze vuilniszak meenemen. Totdat ik dat beest zag en dacht: laat maar.

Ik ging boodschappen doen en wilde deze vuilniszak meenemen. Totdat ik dat beest zag en dacht: laat maar.

Alweer zo'n gezond ontbijtje!

Alweer zo’n gezond ontbijtje!

Puck was een beetje boos.

Puck was een beetje boos.

Mijn buik was nog steeds rond en dik. En ja, ik heb die joggingbroek heel veel aan, omdat het de enige broek is die ik nog pas. Meh.

Mijn buik was nog steeds rond en dik. En ja, ik heb die joggingbroek heel veel aan, omdat het de enige broek is die ik nog pas. Meh.

Kijk, hier heb ik hem weer/nog steeds aan. Ik verveelde me op de bank.

Kijk, hier heb ik hem weer/nog steeds aan. Ik verveelde me op de bank.

En maakte een foto van Puck, die zich op een kussentje had geïnstalleerd.

En maakte een foto van Puck, die zich op een kussentje had geïnstalleerd.

Ieder jaar aan het einde van de zomer verzamelen zich voor de deur heel veel van deze vrij grote zeilboten. Het blijft een bijzonder gezicht!

Ieder jaar aan het einde van de zomer verzamelen zich voor de deur heel veel van deze vrij grote zeilboten. Het blijft een bijzonder gezicht!

Aah, daar is die dan! Onze droger!

Aah, daar is die dan! Onze droger!

Zaterdag vonden we een winkeltje dat bijzonder brood en speciale kaasjes enzo verkocht. We namen wat mee.

Zaterdag vonden we een winkeltje dat bijzonder brood en speciale kaasjes enzo verkocht. We namen wat mee.

Dat was mijn week. We keken veel series (Orphan Black hebben we tot en met seizoen 2 gezien en we zitten inmiddels al in het laatste seizoen Breaking Bad) en deden lekker rustig aan. Ik ben heel benieuwd hoe onze aankomende week eruit gaat zien! Jullie horen het vanzelf! 🙂

 • Manon

  Oh die verveelmomenten zijn hier ook heel erg aanwezig… Die vul ik ook op met series kijken haha. Ben zo benieuwd wanneer jullie zoontje komt <3

  1 september 2014 at 09:21 Beantwoorden
 • Malou

  Dat vervelen herken ik wel. Oh, en joggingbroeken vind ik ook echt heerlijk nu!

  1 september 2014 at 11:13 Beantwoorden
 • Gwen

  Heerlijk die relaxte weken – ik ben een echte huismus en kijk nu al uit naar mijn verlof en dan de dagen dat Olivia naar het kdv is, hoe gek ik ook op haar ben. Hangen op bed met een serie en mijn laptop en de baby in mijn buik knuffelen. DE HELE DAG, heerlijk! Anyway, raar he: elke ochtend kun je nu wakker worden met een nacht bed of weeen 😉 Spannend!

  1 september 2014 at 13:10 Beantwoorden
 • Andrea

  Leuke post!!
  En die droger is prima, we hebben dezelfde :-).
  Succes met de laatste loodjes!

  1 september 2014 at 13:15 Beantwoorden
 • Kimberley

  Heel leuk overzichtje! Dat geboortekaartje is inderdaad een heel leuk idee om als foto een keertje te maken. En oh, wees maar heel blij met je droger, hoor. Haha. Heb ik ook meteen aangeschaft, nog geen dag spijt van gehad! 😉

  1 september 2014 at 17:05 Beantwoorden
 • Ineke

  Wat een leuk overzichtje :).
  Leve serietjes kijken en joggingsbroeken :)..

  3 september 2014 at 11:12 Beantwoorden
 • Vicky

  Gewoon toegeven aan het rusten. Ik lees je blogs al een tijdje op Mommy to be dus vind het ook wel spannend wanneer je kan bevallen. Elke volgende update kan een baby update zijn 🙂
  Die babyfoto met de lengte en gewicht enzo vind ik wel leuk, wie weet,maken we ook zo’n foto als onze kindje er is.

  4 september 2014 at 14:24 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.