to top

Weekoverzicht 18 tot 25 augustus

Afgelopen week heb ik het heel rustig aan gedaan. Shirley en ik zouden gezellig gaan meeten met Bibian en Manon van Little Wonderworld en mijn schoonmoeder was jarig. Verder had ik mezelf een to-do-list gesteld met wat dingetjes die nog moesten gebeuren voordat de baby zou kunnen komen. Op ‘Mommy to be‘ schreef ik al over dat lijstje. Inmiddels mag ik trots concluderen dat ik heel veel zaken al heb af kunnen vinken. Het was een fijne week waarin ik lekker verder heb uit kunnen buiken. Ik ben nu 37 weken zwanger, maar daar vertel ik morgen wel meer over! Kijk nu eerst maar mee naar mijn fotocollage van afgelopen week 🙂

Mijn week begon met heel veel wasjes. Waaronder natuurlijk de nieuwe babyspulletjes die we op mijn babyshower kregen.

Mijn week begon met heel veel wasjes. Waaronder natuurlijk de nieuwe babyspulletjes die we op mijn babyshower kregen.

Deze jurk kreeg ik van mijn schoonzusje. Ze had op mijn blog gelezen dat ik van mezelf geen positiekleding meer mocht kopen, dus deed zij dat voor me. Ik heb er de afgelopen week echt in gewoond! <3

Deze jurk kreeg ik van mijn schoonzusje. Ze had op mijn blog gelezen dat ik van mezelf geen positiekleding meer mocht kopen, dus deed zij dat voor me. Ik heb er de afgelopen week echt in gewoond! <3

Allebei onze paspoorten zouden begin september verlopen en mijn rijbewijs ook. We hebben allebei dus een nieuw paspoort en rijbewijs aangevraagd. Aankomende week kunnen we hem ophalen! Scheelt weer als Maran zijn zoon aan moet geven! :-)

Allebei onze paspoorten zouden begin september verlopen en mijn rijbewijs ook. We hebben allebei dus een nieuw paspoort en rijbewijs aangevraagd. Aankomende week kunnen we hem ophalen! Scheelt weer als Maran zijn zoon aan moet geven! 🙂

We keken lekker veel series. Dit was alweer de laatste aflevering van Friends. :-( Nu zijn we overigens met Orphan Black begonnen. Superspannend!

We keken lekker veel series. Dit was alweer de laatste aflevering van Friends. 🙁
Nu zijn we overigens met Orphan Black begonnen. Superspannend!

Dinsdag kwamen Bibian, Manon, Shirley, River en Skyler gezellig op bezoek. Het was voor het eerst dat we elkaar ontmoetten en het klikte meteen heel leuk! Wat een heerlijke mannetjes he! Over een maand of 3 kunnen we daar nog twee van die ventjes aan toevoegen!

Dinsdag kwamen Bibian, Manon, Shirley, River en Skyler gezellig op bezoek. Het was voor het eerst dat we elkaar ontmoetten en het klikte meteen heel leuk! Wat een heerlijke mannetjes he! Over een maand of drie kunnen we daar nog twee van die ventjes aan toevoegen!

Kijk, daar zitten ze! :-)

Kijk, daar zitten ze! 🙂

Dit superschattige broekje kreeg ik cadeau van Bibian en Manon voor onze kleine man. Zo lief!

Dit superschattige broekje kreeg ik cadeau van Bibian en Manon voor onze kleine man. Zo lief!

We gingen lekker lunchen bij Bagels & Beans. Ik ben sinds kort verslaafd aan broodjes met oude kaas. Dit was dus een topper!

We gingen lekker lunchen bij Bagels & Beans. Ik ben sinds kort verslaafd aan broodjes met oude kaas. Dit was dus een topper!

Manon en ik, allebei met onze dikke 'jongensbuikjes'

We maakten nog even wat foto’s van elkaar en Manon en ik wilden natuurlijk nog even samen met onze dikke buiken op de foto! 🙂

Toen de meiden weer naar huis waren, kroop ik lekker op de bank met een grote kop thee.

Toen de meiden weer naar huis waren, kroop ik lekker op de bank met een grote kop thee.

Maran ging 's avonds uit eten met een vriend en ik bleef thuis. Toen werden deze mysterieuze pakketjes bezorgd. Ik hoopte dat er een verrassing voor mij bij zou zitten. Was niet zo...

Maran ging ’s avonds uit eten met een vriend en ik bleef thuis. Toen werden deze mysterieuze pakketjes bezorgd. Ik hoopte dat er een verrassing voor mij bij zou zitten. Was niet zo…

De volgende dag zag ik trouwens dat ik al meer dan 500 Instagram-followers heb! Inmiddels ben ik de 550 gepasseerd. WAUW ZEG!

De volgende dag zag ik trouwens dat ik al meer dan 500 Instagram-followers heb! Inmiddels ben ik de 550 gepasseerd. WAUW ZEG!

Ik vond dit uitzicht wel weer heel erg mooi. Eigenlijk is het iedere avond een feestje. Maakt niet uit wat voor weer het is!

De regen sloeg weer heel hard tegen het raam. Heerlijk vind ik dat, als ik er niet uit hoef!

Woensdag ging ik even boodschappen doen en naar de Hema om gordijnen voor de babykamer te kopen. Die waren er niet meer, maar dit ging dus wel mee naar huis...

Woensdag ging ik even boodschappen doen en naar de Hema om gordijnen voor de babykamer te kopen. Die waren er niet meer, maar dit ging dus wel mee naar huis…

Altijd als Zoë bovenop dat kastje gaat liggen, wil Puck er ook op. En dan gaat Zoë bij voorbaat al heel boos blazen. Hihi.

Altijd als Zoë bovenop dat kastje gaat liggen, wil Puck er ook op. En dan gaat Zoë bij voorbaat al heel boos blazen. Hihi.

Bij wijze van 'Throwback Thursday' een foto van mijn moeder en mijzelf in Center Parcs. Het lijkt me zó heerlijk om dat binnenkort met onze eigen Mini te kunnen doen!

Bij wijze van ‘Throwback Thursday’ een foto van mijn moeder en mijzelf in Center Parcs. Het lijkt me zó heerlijk om dat binnenkort met onze eigen Mini te kunnen doen!

Hier moest ik heel hard om lachen. Zo waar!

Hier moest ik heel hard om lachen. Zo waar!

Donderdag zetten we ons bed op kratjes. Zoals ik al zei: ons lijstje is zo goed als af! :-)

Donderdag zetten we ons bed op kratjes. Zoals ik al zei: ons lijstje is zo goed als af! 🙂

's Avonds gingen we naar de verjaardag van mijn schoonmoeder in Rotterdam. Helaas was het een ramp om er te komen. Overal waren ongelukken gebeurd, wegen volgestroomd en we misten ergens een belangrijke afslag omdat Google Maps (en wij ook) niet wist dat de verkeerssituatie daar gewijzigd was. Uiteindelijk kwam het gelukkig allemaal goed en hadden we een leuke avond.

’s Avonds gingen we naar de verjaardag van mijn schoonmoeder in Rotterdam. Helaas was het een ramp om er te komen. Overal waren ongelukken gebeurd, wegen volgestroomd en we misten ergens een belangrijke afslag omdat Google Maps (en wij ook) niet wist dat de verkeerssituatie daar gewijzigd was. Uiteindelijk kwam het gelukkig allemaal goed en hadden we een leuke avond.

Iedere ochtend worden we zo wakker <3

Iedere ochtend worden we zo wakker <3

Heerlijk om 's middags even in bed te kruipen terwijl de regen hard tegen de ramen aan klettert!

Heerlijk om ’s middags even in bed te kruipen terwijl de regen hard tegen de ramen aan klettert!

Aaah, de enveloppen kwamen binnen die we hadden besteld bij Hippe-geboortekaartjes! Die kon ik dus ook vast schrijven!

Aaah, de enveloppen kwamen binnen die we hadden besteld bij Hippe-geboortekaartjes! Die kon ik dus ook vast schrijven!

Even een foto van een lekker ontbijtje.

Even een foto van een lekker ontbijtje.

Mijn ouders zouden zaterdag even langs komen voor een kop koffie en om een plank op te hangen in de babykamer. Mijn vader had gevraagd of ik even een foto kon maken van het ding om de plank mee op te kunnen hangen, zodat hij wist wat hij mee moest nemen.

Mijn ouders zouden zaterdag even langs komen voor een kop koffie en om een plank op te hangen in de babykamer. Mijn vader had gevraagd of ik even een foto kon maken van het ding om de plank mee op te kunnen hangen, zodat hij wist wat hij mee moest nemen.

En ik moest ook even een foto van de muur sturen... Ehh oke. Uiteindelijk bleek een tunnel afgesloten te zijn waardoor mijn ouders er 1,5 uur over hebben gedaan om nergens te komen. Toen zijn ze maar weer omgekeerd. Mijn vader komt later deze week het plankje alsnog ophangen!

En ik moest ook even een foto van de muur sturen… Ehh oke.
Uiteindelijk bleek een tunnel afgesloten te zijn waardoor mijn ouders er 1,5 uur over hebben gedaan om nergens te komen. Toen zijn ze maar weer omgekeerd. Mijn vader komt later deze week het plankje alsnog ophangen!

Maran en ik deden boodschappen.

Maran en ik deden boodschappen.

Puck keek mijn lunch uit mijn mond.

Puck keek mijn lunch uit mijn mond.

Zondag maakte ik nog even deze buikfoto. Ik begin echt topzwaar te worden en vind het een wonder dat ik nog niet voorover ben gevallen.

Zondag maakte ik nog even deze buikfoto. Ik begin echt topzwaar te worden en vind het een wonder dat ik nog niet voorover ben gevallen.

En we kregen een proefdruk van ons geboortekaartje. Ik ben nog niet tevreden over de kleuren en de tekst. Nog lekker tweaken dus! :-)

En we kregen een proefdruk van ons geboortekaartje. Ik ben nog niet tevreden over de kleuren en de tekst. Nog lekker tweaken dus! 🙂

Er zat een pijnlijk plekje op mijn buik. Dat gevoel en bijbehorende rare vlek had ik een paar keer eerder gehad. Ik ging eens even Googlen en nu bleek dat het waarschijnlijk gewoon een blauwe plek is. Die mijn zoon in mijn buik geschopt heeft. Waar kan ik aangifte doen van huiselijk geweld?

Er zat een pijnlijk plekje op mijn buik. Dat gevoel en bijbehorende rare vlek had ik een paar keer eerder gehad. Ik ging eens even Googlen en nu bleek dat het waarschijnlijk gewoon een blauwe plek is. Die mijn zoon in mijn buik geschopt heeft. Waar kan ik aangifte doen van huiselijk geweld?

Bijnaaaaaaaa!

Bijnaaaaaaaa!

Wauw, ik dacht dat ik superweinig foto’s had gemaakt. Ik heb namelijk ook flink veel schoongemaakt en nog meer series gekeken. Maar niet overal foto’s van gemaakt, want wie zit er nou te wachten op foto’s van een schone wc-pot? Ik denk niemand. Al vraag ik me überhaupt af of iemand echt op mijn foto’s zit te wachten, maar dat is weer een heel ander verhaal! Aankomende week ga ik weer naar de verloskundige om mijn bevalling, voor zover dat kan, vast door te spreken. Verder heb ik de hele week nog helemaal NIKS staan. Dat is echt nog nooit gebeurd. Maar goed met 37 weken zwangerschap is het toch onzeker hoe de week zal verlopen. We zullen zien. Tot volgende week!

 • Manon

  Dikkie op de bank bij jou haha. Moet nog steeds wennen om mezelf met zo’n buik te zien! Ik vond het ook onwijs gezellig ^^! Enne… Volgens mij hebben we het zelfde plankje bij IKEA gekocht voor de babykamer :’)

  25 augustus 2014 at 08:34 Beantwoorden
 • Tineke

  Ik weet dat ik niet vaak reageer maar ik lees wel trouw al je posts op je blog!
  Dus ik zit zeker wel te wachten op jouw foto’s hoor 😉

  Verder had ik nog een vraagje.. Waarom zetten jullie je bed op kratten? Ik zal er misschien ergens over gelezen hebben hoor, maar ik vraag het me serieus af :p

  25 augustus 2014 at 12:00 Beantwoorden
   • Tineke

    Oh op die manier!!
    Nog nooit van iets dergelijk gehoord.. Maar ik ben dan ook van België en hier heeft niet iedereen standaard kraamverpleging thuis 🙂
    Hier blijf je gewoon in het ziekenhuis tot ongeveer 5 dagen na de bevalling en dan hoor je het eigenlijk zelf te redden :p

    25 augustus 2014 at 14:51 Beantwoorden
 • Malou

  Heel leuk om te zien 🙂
  Ik vind trouwens dat je echt een mooie buik hebt!

  25 augustus 2014 at 12:47 Beantwoorden
 • fabianne

  Hihi ik laat mijn kaartjes ook maken bij hippe geboortekaartjes.

  25 augustus 2014 at 14:12 Beantwoorden
 • Martine

  Ouch, die blauwe plekken herinner ik me nog wel en die fake cover is zoooo hilarisch. Tranen over mijn wangen!

  25 augustus 2014 at 20:48 Beantwoorden
 • Miriam

  Leuk weekoverzicht! Gezellig ook dat je een meeting had met Shirley, Manon en Bibian. En straks gewoon 4 mannetjes! Das leuk 🙂

  En ik zit ook op je foto’s te wachten hoor, haha!

  26 augustus 2014 at 13:07 Beantwoorden
 • Anne

  Ik vind je weekoverzicht zo leuk! Reageer ook niet elke keer maar geniet wel veel van je stukjes! En ik ben ook dol op het broodje oude kaas van de Bagels en Beans trouwens!

  26 augustus 2014 at 19:48 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.