to top

Buikfoto’s: week 27 tot en met week 35

Laatst bedacht ik dat het alweer een tijd geleden was dat ik een overzichtje met buikfoto’s had gepost. En dat vind ik juist zo leuk om van anderen te zien! De laatste keer dat ik een dusdanig overzicht maakte, was in week 27 (klik). Ik moet daar nu wel een beetje om glimlachen, want hoe trots ik ook op mijn buikje was, het stelde nog niet heel veel voor! Inmiddels heb ik echt een pens waar je niet ‘u’, maar ‘gij’ tegen moet zeggen en met nog 5 weken op de teller adem ik paniekaanvallen weg over hoe erg het nog zal gaan worden.

Ooh dat was zo'n fijne tijd! Een duidelijk zwangerschapsbolletje te zien, maar absoluut nog niet zo'n monsterlijk ding dat in de weg zat!

Ooh dat was zo’n fijne tijd! Een duidelijk zwangerschapsbolletje te zien, maar absoluut nog niet zo’n monsterlijk ding dat in de weg zat!

Ook in week 28 zag het er nog bescheiden en gezellig uit.

Ook in week 28 zag het er nog bescheiden en gezellig uit.

Ook hier valt het me eigenlijk nog best mee.

Ook hier valt het me eigenlijk nog best mee.

Uugh wat was het warm. Ik ben trouwens zó blij dat het nu wat afgekoeld is!

Uugh wat was het warm. Ik ben trouwens zó blij dat het nu wat afgekoeld is!

Aaah de shoot. Met onze lieve foto samen!

Aaah de shoot. Met onze lieve foto samen!

Aan de voorkant is, afhankelijk van het licht, weinig te zien. Aan de zijkant des te meer!

Aan de voorkant is, afhankelijk van het licht, weinig te zien. Aan de zijkant des te meer!

Ik hou van die jurk! <3

Ik hou van die jurk! <3

De vakantie heeft ons kereltje duidelijk goed gedaan. Wat een groeispurt!

De vakantie heeft ons kereltje duidelijk goed gedaan. Wat een groeispurt!

En tot slot een foto van gisteren. Ruim 35 weken zwanger en ik heb het gevoel dat ons kereltje aan het indalen is. Mijn buik voelt iets minder echt opgezwollen en het lijkt alsof het gewicht beter verdeeld is.

En tot slot een foto van gisteren. Ruim 35 weken zwanger en ik heb het idee dat ons kereltje aan het indalen is. Mijn buik voelt iets minder echt opgezwollen en het lijkt alsof het gewicht beter verdeeld is.

Vanaf 20 weken ging ik fanatiek foto's maken. Zo zag mijn buikje er toen uit <3 Inmiddels dus echt een groot verschil!

Vanaf 20 weken ging ik fanatiek foto’s maken. Zo zag mijn buikje er toen uit <3
Inmiddels dus echt een groot verschil!

Ik ben heel blij met mijn zwangere buik. Ik doe lachend strakke jurken aan, zonder mijn buik in te hoeven houden. Een harde bol is een stuk charmanter dan een vetschort. Toch begin ik ook nadelen te zien van die dikke pens. Zo comfortabel als het er op foto’s van anderen vaak uit ziet, zo comfortabel is het stiekem helemaal niet. Stel je voor dat je continu ruim 12 kilo met je mee tilt. Alles op je buik geplakt. Het weerhoudt je ervan om ’s avonds lekker op de bank te liggen, of om er überhaupt af te komen. Ook is het ongemakkelijk met slapen en met bukken. Gelukkig vind ik het allemaal nog niet zo erg dat ik er vanaf wil. Het is heerlijk om mijn mannetje dicht bij me te mogen dragen en daar ga ik de komende weken nog goed van genieten. Tot mijn buik écht ontploft en ik de verloskundige smeek hem desnoods met grof geweld eruit te slopen. Zo ver is het gelukkig nog niet! 🙂

 • Manon

  Wauw! Ik vind jouw buik echt heel mooi (en jezelf ook haha). Ik zit nu in de fase dat het nog wel te doen is, dat bolletje. Ben zo benieuwd hoe groot mijn belly gaat worden haha.

  14 augustus 2014 at 08:44 Beantwoorden
 • Shirley

  O wauw die laatste <3

  14 augustus 2014 at 09:10 Beantwoorden
 • Petra

  Je bent echt prachtig zwanger. De buik gaat natuurlijk in de weg zitten. Nog even volhouden en gewoon hulp vragen.

  14 augustus 2014 at 10:23 Beantwoorden
 • Monique

  Ik vind dat ook altijd zo leuk om te zien, die buikfoto’s! En het is goed dat je ze maakt, want straks kijk je er met weemoed op terug. Dat heb ik althans 🙂 Als je kindje eenmaal is geboren kun je je bijna niet meer voorstellen hoe het was, zo’n dikke buik. Geniet er nog maar lekker van, je straalt!

  14 augustus 2014 at 10:48 Beantwoorden
 • Miriam

  je bent echt prachtig zwanger! Geniet er nog maar even van 🙂

  14 augustus 2014 at 18:59 Beantwoorden
 • Odile

  Echt leuk die foto’s op een rij! Ik heb er achteraf zo’n spijt van dat ik zo weinig foto’s heb van mijn zwangere buik!

  15 augustus 2014 at 01:35 Beantwoorden
 • Sas

  Wat een mooi overzichtje!

  16 augustus 2014 at 13:45 Beantwoorden
 • Malou

  Wauw, wat heb je een ontzettend mooie buik zeg!

  17 augustus 2014 at 13:16 Beantwoorden
 • Roxanne

  Je bent zo mooi zwanger, prachtig!

  21 augustus 2014 at 22:46 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.