to top

Weekoverzicht 26 mei tot 2 juni

Afgelopen week was wederom vrij druk. Ik had me voorgenomen om het wat rustiger aan te gaan doen, maar dat is niet echt gelukt. Ook deze week was ik namelijk veel aan het rennen en vliegen. En dat was eigenlijk wel prima. Want maandag had ik geen afspraken en heb ik me flink verveeld. Het was zo’n dag waarop ik niets hoefde en er dus ook helemaal níets uit mijn handen kwam! De andere dagen had ik wel afspraken (of andere bezigheden) en had ik veel meer lol in mijn dagen. Ik neem je even mee naar mijn afgelopen week!

Maandagmorgen: mijn blote, zwangere buik met Maran's hand die zijn zoon even probeert te voelen <3

Maandagmorgen: mijn blote, zwangere buik met Maran’s hand die zijn zoon even probeert te voelen <3

Dit was de afgelopen week vaak mijn uitzicht: mijn moeder naar het ziekenhuis brengen (voor een slaap-onderzoek), naar mijn nieuwe achternichtje kijken, naar een partnerschaps-registratie in Rotterdam... Vroem!

Dit was de afgelopen week vaak mijn uitzicht: mijn moeder naar het ziekenhuis brengen (voor een slaap-onderzoek), naar mijn nieuwe achternichtje kijken, naar een partnerschaps-registratie in Rotterdam… Vroem!

De partnerschapsregistratie was ontzettend leuk. We kregen er een super lief bruilofts-gevoel bij!

De partnerschapsregistratie was ontzettend leuk. We kregen er een super lief bruilofts-gevoel bij!

Ik hou zo van lelies! Totdat een vriendin me donderdag vertelde dat die ontzettend giftig zijn voor katten. Oeps! Niet meer kopen dus :-(

Ik hou zo van lelies! Totdat een vriendin me donderdag vertelde dat die ontzettend giftig zijn voor katten. Oeps! Niet meer kopen dus 🙁

IMG_5426

Uughhh ik haat tanken. Maar het hoort er natuurlijk wel bij als je zoveel rijdt!

Ik met mijn nieuwe achternichtje Amy. Zoooooo lief! Ze is zo mooi en rustig! Het is dat ik zelf al een baby onder mijn shirt had, want anders...

Ik met mijn nieuwe achternichtje Amy. Zoooooo lief! Ze is zo mooi en rustig! Het is dat ik zelf al een baby onder mijn shirt had, want anders…

We kochten een slaapbank voor in Marans werkkamer. Binnenkort gaan we onze logeerkamer leeghalen en dan willen we nog wel een logeerbed hebben voor vrienden. Deze ligt gelukkig heel prima! Het heeft ons wel een paar uur gekost om hem op te zetten.

We kochten een slaapbank voor in Marans werkkamer. Binnenkort gaan we onze logeerkamer leeghalen en dan willen we nog wel een logeerbed hebben voor vrienden. Deze ligt gelukkig heel prima! Het heeft ons wel een paar uur gekost om hem op te zetten.

Zaterdag gingen we naar de Toppers. Hier lopen Maran en een vriend met "de vlag van hun land als een cape" naar een liedje van Yellow Claw door de stad.

Zaterdag gingen we naar de Toppers. Hier lopen Maran en een vriend met “de vlag van hun land als een cape” naar een liedje van Yellow Claw door de stad.

En in de Arena. Yay!

En in de Arena. Yay!

Ik was er ook!

Ik was er ook!

Zondagmiddag spendeerde ik met het uitzoeken van alle fotos die er nog op mijn iPhone stonden. Ik maak er altijd overzichtelijke mapjes voor, zodat ik er later een foto-jaarboek van kan maken!

Zondagmiddag spendeerde ik met het uitzoeken van alle fotos die er nog op mijn iPhone stonden. Ik maak er altijd overzichtelijke mapjes voor, zodat ik er later een foto-jaarboek van kan maken!

En ik beoefende mijn nieuwe hobby. Deze week kwam ik namelijk op het idee om van vilt een mobile te maken voor in onze babykamer. En toen dacht ik: vriendin Esther kan ook nog een mobile gebruiken voor in haar babykamer. Dus die ben ik nu aan het maken, met allemaal bosdiertjes. Want dat heeft ze in haar babykamer.

En ik beoefende mijn nieuwe hobby. Deze week kwam ik namelijk op het idee om van vilt een mobile te maken voor in onze babykamer. En toen dacht ik: vriendin Esther kan ook nog een mobile gebruiken voor in haar babykamer. Dus die ben ik nu aan het maken, met allemaal bosdiertjes. Want dat heeft ze in haar babykamer.

Wederom heb ik deze week weinig echte actiefoto’s, Ik vind het nog steeds lastig om ‘zomaar’ foto’s van vrienden en familieleden op mijn blog te posten. Sterker nog: maar weinig vrienden en familieleden weten van mijn blog. Ik vind het stiekem wel fijn om gewoon te kunnen schrijven wat ik wil, zonder er rekening mee te hoeven houden dat bekenden dit lezen. Niet dat het allemaal zo geheim is hoor (absoluut niet!), maar misschien snappen jullie wel wat ik bedoel. En van de mensen die niet weten dat ik een blog bijhoud, wil ik geen foto’s posten.

Ik zal proberen er aan te denken volgende week iets meer foto’s te maken! 🙂 Tot dan!

  • Manon

    Ah wat leuk om zelf een vilten mobile te maken! Super schattig!

    2 juni 2014 at 09:10 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.