to top

Weekoverzicht 5 mei tot 12 mei

Ik heb al eens eerder aangegeven dat ik verslaafd ben aan weekoverzichten en plogs van andere bloggers. Meestal verschijnen die dan op maandag, wat maandag meteen mijn lievelingsochtend maakt. Ik bekijk één voor één wat andere bloggers gedurende de hele week hebben meegemaakt. Zo leuk! Al een tijdje wilde ik dat zelf ook, maar vergat ik na de eerste dag al foto’s te maken en legde ik het bijltje er dus bij neer. Ook deze week vergat ik dinsdag op de foto vast te leggen. Zo jammer, want dinsdag was een hele leuke dag! Toch heb ik het foto’s maken weer dapper opgepakt en ben ik gewoon verder gegaan. Ik kom er wel! Veel plezier met mijn eerste weekoverzichtje!

Maandag
Afgelopen maandag heb ik schoongemaakt alsof mijn leven er vanaf hing. Ik heb geen hekel aan het huishouden, vooral nu ik verder niet veel hoef te doen, maar sommige klusjes blijven toch langer liggen dan ik zou willen. Afgelopen maandag heb ik in één keer met al die klusjes afgerekend. Ik ben ongeveer vijf uur bezig geweest en toen moest mijn zwangere lijf het opgeven. Ik heb de hele avond met spierpijn in mijn bovenbenen en onderrug op de bank gezeten.

Mijn favoriete gezonde ontbijtje: een smoothie van vers fruit en havermout met sojamelk en kaneel <3

Mijn favoriete gezonde ontbijtje: een smoothie van vers fruit en havermout met sojamelk en kaneel <3

Yay, woonkamer weer opgeruimd en schoon!

Yay, woonkamer weer opgeruimd en schoon!

Alsof ik nog niet productief genoeg was geweest, schreef ik een aantal blogjes vast vooruit

Alsof ik nog niet productief genoeg was geweest, schreef ik een aantal blogjes vast vooruit.

's Avonds lekker met mijn liefste op de bank voor 'Levenslang met dwang'. Ik kon de bank niet meer afkomen vanwege de spierpijn!

’s Avonds lekker met mijn liefste op de bank voor ‘Levenslang met dwang’. Ik kon de bank niet meer afkomen vanwege de spierpijn!

Hier word ik dus misselijk van. We wonen aan het water, dus als het een broeierige dag is geweest, stikt het van de muggen op ons balkon. Meh :-(

Hier word ik dus misselijk van. We wonen aan het water, dus als het een broeierige dag is geweest, stikt het van de muggen op ons balkon. Meh 🙁

Dinsdag
Dit was dus een hele drukke, maar leuke dag. De spierpijn was gelukkig weg, dus vrolijk vertrok in in de loop van de ochtend met mijn autootje naar mijn hoogzwangere nicht en haar driejarige zoontje in Zoetermeer. We kletsten gezellig bij, speelden met haar kleine mannetje en gingen even de stad in om voor mijn een nieuwe zwangerschapsbroek te kopen. Ook brachten we, met onze bolle buikjes, natuurlijk een bezoekje aan Prénatal. Ik kan de collectie newborn jongenskleding bijna uittekenen, maar ik blijf het heerlijk vinden om er rond te snuffelen. Ik heb er zoveel zin in om ons kereltje straks z’n mooie kleertjes aan te mogen doen!
Aan het eind van de middag reed ik terug naar huis, waar mijn broertje ook gezellig was. We speelden wat Starcraft met zijn drieën en vertrokken om zeven uur naar de Arena. Daar gingen we een hapje eten en daarna naar de sneak preview in de Pathé. Deze keer was het ‘Bad Neighbors’. Beetje een flauwe film.

Woensdag
Ik werd wakker met Puck die me verdomd lief aan keek. We speelden nog een potje Starcraft en toen ging ik het huis weer even opruimen en mijn blogje voor Mommy to be afmaken. Rond vier uur kwam mijn vader vanuit zijn werk om Peter (mijn broertje) op te halen. Ik wilde tegelijk met Peter naar beneden lopen, om mijn vader nog even een knuffel te geven. Toen stond die lieverd daar opeens met een gigantische bos bloemen! Zomaar! Zo ontzettend lief! Ik moest heel erg mijn best doen om mijn zwangere hormonen in bedwang te houden en niet in huilen uit te barsten. De katten waren ook dolblij met de bos bloemen, er zaten namelijk sliertjes aan waar ze helemaal gek op zijn. Maran was ’s avonds bij een conferentie, dus ik kroop in mijn eentje lekker op de bank. Op tv was niets, dus ik heb lekker mijn boek gelezen.

Aawww zo lief!

Aawww zo lief!

Kijk dan, wat een mooie bos! Ben er zo blij mee!

Kijk dan, wat een mooie bos! Ben er zo blij mee!

Deze stouterd kon niet wachten tot ik de sliertjes op de grond zou gooien

Deze stouterd kon niet wachten tot ik de sliertjes op de grond zou gooien.

Dat is beter

Dat is beter.

Weer eens tijd voor een buikfoto. Op deze foto ruim 21 weken zwanger.

Weer eens tijd voor een buikfoto. Op deze foto ruim 21 weken zwanger.

We aten onder andere lekker zalm uit te oven.

We aten onder andere lekker zalm uit te oven.

's Avonds was Maran op pad, dus maakte ik mijn blogje voor de volgende dag nog even af

’s Avonds was Maran op pad, dus maakte ik mijn blogje voor de volgende dag nog even af.

En ik lakte mijn nageltjes in mijn favoriete kleur ever! Just Married van Catrice. Die had ik ook op tijdens mijn bruiloft :-)

En ik lakte mijn nageltjes in mijn favoriete kleur ever! Just Married van Catrice. Die had ik ook op tijdens mijn bruiloft 🙂

Donderdag
Toen was het alweer donderdag! Ik ontbeet met een halve meloen, een kop koffie en een gevulde koek. Een achterlijke combinatie, maar ik had er zoveel trek in! Ik maakte nog even een buikfoto, omdat ik die van de dag ervoor niet zo duidelijk vond. Daarna ging ik gezellig naar Shirley en Skyler om samen te lunchen. Het was een superleuke middag! ’s Middags reed ik in de file terug naar huis en maakte ik lekker lasagne en een salade.

Even spelen met Zoë, die ook enthousiast wordt van de sliertjes. Deze doos ligt er al maanden en iedere keer als ik hem weg wil gooien, gaat ze er zo lief in liggen. Laat nog maar even, dus...

Even spelen met Zoë, die ook enthousiast wordt van de sliertjes. Deze doos ligt er al maanden en iedere keer als ik hem weg wil gooien, gaat ze er zo lief in liggen. Laat nog maar even, dus…

Weer een buikfoto! Moet je zien wat een pens!!!

Weer een buikfoto! Moet je zien wat een pens!!!

En mijn raarste ontbijt ooit. De halve meloen was al op...

En mijn raarste ontbijt ooit. De halve meloen was al op…

Yum, lekker een ciabatta uit de oven met geitenkaas en honing! <3

Yum, lekker een ciabatta uit de oven met geitenkaas en honing! <3

Met Shirley en Skyler door de regen snel naar haar huis.

Met Shirley en Skyler door de regen snel naar haar huis.

Even snel boodschappen doen in Osdorp en dan naar huis

Even snel boodschappen doen in Osdorp en dan naar huis.

Tijdens de drukste avondspits van het jaar, zo bleek later

Tijdens de drukste avondspits van het jaar, zo bleek later.

Ik had deze superaankoop gedaan bij de Hema. We drinken sindsdien iedere dag héél veel water met munt en citroen. Lekker!

Ik had deze superaankoop gedaan bij de Hema. We drinken sindsdien iedere dag héél veel water met munt en citroen. Lekker!

Ik bekeek nog even de kleertjes die Skyler niet meer past en die we van Shirley voor onze kleine man mogen gebruiken. Heel blij mee!!!

Ik bekeek nog even de kleertjes die Skyler niet meer past en die we van Shirley voor onze kleine man mogen gebruiken. Heel blij mee!!!

Vrijdag
Maran en ik werden lekker vroeg wakker, maar we besloten nog even te blijven liggen om met Zoë te knuffelen. In de middag haalden Maran en ik Peter op en gingen we naar de loods van mijn vader. Hij heeft samen met zijn vrienden (die hij al kent sinds hij kind was) een loods, waar ze iedere vrijdagmiddag samenkomen om een biertje te drinken en bij te kletsen. Het is echt een soort clubhuis voor volwassenen. Maran en ik gingen even langs om de meubeltjes voor ons kleine mannetje te bekijken. En natuurlijk voor de gezelligheid. Ik ken al die mannen ook al zolang ik me kan herinneren en Maran is laatst met de groep op wintersport geweest. Gezellig dus!

Goeiemorgen Zoë!

Goeiemorgen Zoë!

Ontbijten met een tropische smoothie met spinazie. Stuk beter dan de vorige dag

Ontbijten met een tropische smoothie met spinazie. Stuk beter dan de vorige dag.

Ik werkte even aan een stukje voor Mommy to be

Ik werkte even aan een stukje voor Mommy to be.

Ik heb met mijn vriendinnen Donna en Esther een group-whatsapp. Ik moet er vaak zo om lachen!

Ik heb met mijn vriendinnen Donna en Esther een group-whatsapp. Ik moet er vaak zo om lachen!

Weer on the road. Deze keer een lege weg en een lekker zonnetje!

Weer on the road. Deze keer een lege weg en een lekker zonnetje!

In de loods met Maran en Peter

In de loods met Maran en Peter.

Net als in een echt clubhuis hoort hier natuurlijk een dartbord. Daar werd ook goed gebruik van gemaakt

Net als in een echt clubhuis hoort hier natuurlijk een dartbord. Daar werd ook goed gebruik van gemaakt.

Thuisgekomen genoten we nog even van deze prachtige zonsondergang

Thuisgekomen genoten we nog even van deze prachtige zonsondergang.

Zaterdag
Oei, zaterdag heb ik amper foto’s gemaakt. Maran en ik werden, na een aantal nachten superslecht te hebben geslapen, pas om half 11 wakker! We slapen wel vaker lekker uit, maar echt nooit tot zo laat! Verder was het een hele rustige dag. Ik las wat, blogde wat, speelde een computerspelletje, deed boodschappen, kookte een lekkere curry met kip en keek het songfestival.

Wat is ze toch fotogeniek!

Wat is ze toch fotogeniek!

IMG_5235

Dit was zo ongeveer de hele dag mijn uitzicht. Prima weer om lekker thuis te niksen!

We zagen Nederland tot onze grote verbazing toch nog tweede worden.

We zagen Nederland tot onze grote verbazing toch nog tweede worden.

Zondag
Op deze allerlaatste Moederdag als alleen dochter, vierden we ook wat verlaat de verjaardag van mijn oma. ’s Morgens deed ik nog even de boodschappen, want we waren lekkere warme broodjes vergeten. ’s Middags gingen we naar het huis van mijn oom om allemaal even gezellig bij te kletsen en ’s avonds gingen we met zijn allen door naar een leuk restaurant.

Ik ben nog net geen moeder, dus moest deze Moederdag er nog zelf uit om ontbijt te scoren.

Ik ben nog net geen moeder, dus moest deze Moederdag er nog zelf uit om ontbijt te scoren. 

Thuisgekomen bekeek ik de laatst uitgezonden aflevering van Grey's Anatomy lekker in bed. Ik houd toch zo ontzettend van die serie. Hij blijft leuk!!

Thuisgekomen bekeek ik de laatst uitgezonden aflevering van Grey’s Anatomy lekker in bed. Ik houd toch zo ontzettend van die serie. Hij blijft leuk!!

Ik ben zo blij met de bos bloemen die ik van mijn vader kreeg. Jammer dat de rozen al aan het verwelken zijn, maar alle prachtige lelies maken een hoop goed!

Ik ben zo blij met de bos bloemen die ik van mijn vader kreeg. Jammer dat de rozen al aan het verwelken zijn, maar alle prachtige lelies maken een hoop goed!

Tijd voor een selfie! Doe ik echt nooit!

Tijd voor een selfie! Doe ik echt nooit!

Maran deed hier alsof hij de menukaart aan het bestuderen was, zodat ik een foto kon maken voor dit weekoverzicht!

Maran deed hier alsof hij de menukaart aan het bestuderen was, zodat ik een foto kon maken voor dit weekoverzicht!

De andere kant van de tafel.

De andere kant van de tafel.

Afgelopen week was hartstikke leuk. We hadden soms wat drukke dagen, maar die waren dan prima afgewisseld met wat rustigere dagen. Aankomende week lijkt wat rustiger. Maandag een bezoekje aan de verloskundige en een high tea met mijn lieve vriendinnen Donna en Esther. Woensdag ga ik voor het eerst naar zwangerschapsyoga en verder heb ik erg weinig plannen. Mij kennende stroomt die week vanzelf wel weer gezellig vol. Tot volgende week!

 • Joyce

  Wat een leuk overzicht!

  12 mei 2014 at 07:41 Beantwoorden
 • Petra

  Leuk overzicht! Mooie kleur nagellak van Catrice. Ben zelf erg te spreken over dit merk. Blijft goed zitten. Mooi buikje heb je hoor.

  12 mei 2014 at 08:39 Beantwoorden
 • Manon

  Yay, Betty aan de weekoverzichtjes 😀 Leeeeuk, ik ben al fan! Ik ga dat ding bij de Hema ook kopen, ik drink zo slecht maar ik moet nu wel goed gaan drinken… Goede tip!

  12 mei 2014 at 08:40 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.