to top

Poging tot ploggen

Ik volg best veel blogs, vooral sinds ik geen werk meer heb. Maar mijn lievelingsblogs zijn die met fotodagboeken. Een plog (een photo-blog) of een weekoverzicht, ik vind het allemaal even leuk om te volgen. Ik kan niet echt goed verklaren waarom, maar ik vind het heel bijzonder om te zien hoe iemands huis er van binnen uit ziet, wat ‘ie doorgaans eet en meemaakt.

Om die reden heb ik al een aantal keer zelf een poging ondernomen om ook een plog of weekoverzicht te maken. Ik vind het zelf heel leuk om van anderen te volgen en het lijkt me leuk om zelf eens bij te houden. Zoiets is namelijk ook altijd leuk om terug te kijken op een later moment.
Toch is het me nog nooit gelukt om daadwerkelijk zo’n fotodagboek volledig bij te houden.

Als ik een poging deed tot het opbouwen van een fotoarchief van een hele week, dan kwam ik er na fanatiek de eerste ochtend te hebben gefotografeerd achter dat het alweer anderhalve dag later was en ik alweer van alles was vergeten vast te leggen. Waardoor ik zo gedemotiveerd raakte dat ik het bijltje er maar bij neerlegde. Ik heb ook al meerdere pogingen ondernomen tot ploggen en dat verliep ongeveer hetzelfde: ik nam een foto van de douche, van mijn bed, van  mijn ontbijt en vergat vervolgens de rest van de dag vast te leggen. Totdat het vier uur ’s middags was, ik even op de bank zat en dacht: shit, driekwart van de dag is al voorbij, zonder dat ik er foto’s van heb gemaakt.

Toch wil ik het heel graag. Vooral nu het al een paar keer op een flop is uitgelopen, wil ik alleen maar liever dat het me een keertje lukt om een dag- of weekoverzicht in foto’s te maken. Ik zal dus wederom vandaag een poging ondernemen. Tot die tijd moeten jullie het doen met deze losse flodders van foto’s die ik in de loop van de pogingen heb verzameld. Er zit dus geen enkele logica of opbouw in, maar veel plezier!

IMG_4894

Jaaa een douche-foto!

IMG_4899

Ochtendje bloggen

IMG_4902

En dan de deur uit met dit weer. Wat een feest!

IMG_4904

Een lift-foto met een extreem blij gezicht!

IMG_4906

Met de auto op weg naar het Westerpark. Wat een weertje! <3

IMG_4907

We waren veilig aangekomen in het Westerpark!

IMG_4910

Mijn lieve, knappe Puck had zich in het zonnetje genesteld.

IMG_4921

Een eerste poging tot buikfoto. Was eigenlijk alleen bedoeld voor onze groeps-Whatsapp.

IMG_4923

Ik hou zo van ons uitzicht!

IMG_4926

Vriendin Donna zat ons lekker te maken met foto’s van haar uitzicht op de Canarische Eilanden. Dit was mijn uitzicht op dat moment -_-‘

IMG_4892

Puck had zich nu half onder een dekentje gewurmd.

IMG_4915

Mijn neefjes bleven logeren dus ik had lakens over onze bank gelegd. Toen ze even naar de supermarkt waren met Maran, kroop Zoë meteen tegen me aan <3

IMG_4924

Goedemorgen!

IMG_4917

Ooh hier was het weer avond. Met (een aantal van) mijn neefjes, mijn broertje en echtgenoot bij de plaatselijke snackbar.

IMG_4898

Een ontbijtje

  • Manon

    Wat heb je al een lief buikje ^^! En je poezen zijn leeeeuk <3

    18 maart 2014 at 18:30 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.