to top

Kleine update

Laatst schreef ik over mijn writer’s block. Ik had het idee dat dat wel weer snel over zou zijn, maar dat is het niet. Haha. Nog steeds heb ik weinig inspiratie en kan ik maar moeilijk onderwerpen bedenken waar ik over kan schrijven. Hoe dan ook, vandaag even een korte update. Dan zijn jullie weer helemaal bij 🙂

– De afgelopen week hadden we bezoek van onze vriend uit Servië. Ik moet altijd even slikken als ik weet dat we een week lang een gast over de vloer hebben, maar aan het einde van de week vind ik het gewoon jammer om hem weer op Schiphol af te zetten. Het was erg gezellig en wie weet brengen we hem binnenkort een bezoekje in Servië.

foto 2

Borrelen bij het restaurant bij Parthé Arena

– Vorige week moest ik invallen in de kleutergroepen, in plaats dat ik de schakelklas voor groep 3 en 4 deed. Ik vond het in de eerste instantie wel leuk om al die kindjes weer te zien. Sommigen zijn zo groot geworden in een paar maanden! Uiteindelijk was ik heel blij dat ik niet meer fulltime in de kleutergroepen werk. Het is ZO. ZWAAR. om iedere dag met 25 kinderen tussen de 4 en 6 jaar oud te werken. Morgen en overmorgen moet ik voor de laatste keer invallen in de kleutergroepen. Ik kan niet wachten om daarna weer lekker de schakelklas te doen!

– Afgelopen weekend hebben we gezellig doorgebracht met onze beide ouders. Hoe oud we ook worden, het blijft altijd fijn om weer even met paps en mams op de bank bij te praten! 🙂

– Ik ben sinds deze week weer helemaal verslaafd aan Rollercoaster Tycoon. Dat spelletje speelde ik vroeger altijd met mijn broertje. Dan bouwden we een superleuk park, waar we uiteindelijk een achtbaan in neerzetten met zoveel loopings als we konden. Hij werd dan altijd maar één keer door bezoekers gebruikt, waarop die eruit vlogen. Daarna durfde niemand er meer in en hadden wij onze lol gehad. Nu vind ik het eigenlijk gewoon leuk om een mooi park te maken en de challenges te halen. Ook spelen? Via gog.com is hij voor een paar dollar te koop en heel gemakkelijk te downloaden. Woohoo!

Deze, zeer slechte, foto stuurde ik naar mijn broertje.

Deze, zeer slechte, foto stuurde ik naar mijn broertje.

Nou dat was ‘m weer even. We houden de hoop erin dat ik binnenkort weer leuke logjes kan plaatsen. Deze week ga ik dus even werken en hopelijk heb ik donderdag of vrijdag weer een afspraak met mijn loopbaancoach. I’ll keep you posted!

  • Manon

    Och, ik heb UREN RollerCoaster gespeeld, zo leuk! Bij deel 1 moest je een park uitspelen wat heel “moeilijk” was voordat je nieuwe parken kreeg die je dan uit kon spelen. Ik weet nog goed dat mijn vader uren dat “moeilijke park” zat te spelen voor ons zodat andere parken unlocked werden haha. Goede oude tijden <3

    20 januari 2014 at 15:08 Beantwoorden
  • Marieke

    Ohh Rollercoaster Tycoon! Wat hield ik daarvan vroeger… Op iPad hebben ze een soortgelijk spel, Rollercoaster Mania. Ook echt heel leuk!

    22 januari 2014 at 22:15 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.