to top

Mijn fotoboeken

In 2010 kwam ik erachter dat ik van alle leuke dingen die ik deed, altijd foto’s maakte. Vaak tot ergernis van mijn vrienden. Waren we lekker uit eten, stapte ik even weg om van een afstandje met mijn iPhone het moment te vereeuwigen. Toch had ik er geen moment spijt van: mijn foto-drang heeft uiteindelijk al een drietal hele mooie jaar-fotoboeken opgeleverd. 

Sinds 2011 houd ik op mijn computer mappen bij waarin ik al mijn foto’s plaats. In de map ‘2013’ staan mappen met alle maanden en daarin de foto’s per onderdeel die bij de maand horen. In de map ‘Mei’ staan dus mappen met ‘Lanzarote’ en ‘Munchen’ erop. Om het maar even onduidelijk uit te leggen. In ieder geval helpt dat me bij het organiseren van de foto’s en het uiteindelijk maken van een overzichtelijk fotoboek van het hele jaar.

Het is ontzettend leuk om de foto’s zo fanatiek bij te houden, omdat het mij een beeld geeft van de leuke dingen die we eigenlijk doen. Zo was ik het superleuke weekendje naar CenterParcs min of meer vergeten en vond ik het heel leuk om foto’s terug te zien van een familiefeest.

De jaarboeken doorbladeren doen me beseffen hoe blij ik mag zijn met de mensen om mij heen en de leuke dingen die ik doe. In 2014 zal ik dat dan ook zeker weten voorzetten.


Houd jij een jaar-fotoboek bij?

  • Manon

    Wat leuk! Eigenlijk is het ook iets wat ik zou moeten doen maar ik maak er gewoon geen tijd voor, wat wel heel jammer is…

    4 januari 2014 at 16:46 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.