to top

Mijn 2013-jaaroverzicht (deel I)

Laatst gaf ik jullie een kijkje in mijn mooiste momenten van 2013. Maar omdat ik dol ben op lijstjes en jaaroverzichten, wil ik nu per maand een overzichtje maken van mijn belevenissen. Met extra veel foto’s. Ook leuk voor de kleinkinderen! 

Januari
Het jaar begon leuk. Wij boeken ieder jaar via de hotelweek een luxe hotel waar we lekker kunnen eten. Dit jaar gingen we naar Landgoed Duin & Kruidberg. We begonnen met een heerlijke lunch (die aardappelsoep was onvergetelijk!) en lekkere wijntjes. ’s Avonds namen we een verrassingsmenu, wat ook een enorme goede keuze bleek te zijn. We dronken cocktailtjes en genoten van onze dag en nacht in dit mooie hotel. Verder pakte ik mijn knutselhobby op door lekker veel te gaan schilderen en maakte ik een visionboard. Minder leuk, maar in januari viel de uitlaat onder onze auto vandaan en werd ik nadat ik was weggesleept in de takelwagen naar huis gebracht.

20130112_135520
IMG_3335

Februari
In februari gaan we traditiegetrouw  met mijn schoonfamilie naar het filmfestival in Rotterdam. Dat is altijd een hoogtepunt van het jaar. We bekijken dan vijf bijzondere films in bioscopen en theaters en tussendoor kletsen we gezellig bij en lunchen en dineren we samen. Het is altijd een supergezellige dag. Verder organiseerde ik een high tea voor mijn vriendinnen Donna en Esther en hielden we een mojito-en-spelletjes-avond met mijn broertje, zijn vriendin en mijn neefje.

IMG_3389
IMG_3399

Maart
Maart was een erg leuke maand. Vriendin M. was jarig en organiseerde een high tea. Ik mocht ein-de-lijk naar de trouwjurkenwinkel om mijn trouwjurk voor het eerst nadat hij was besteld te gaan passen (foto is expres heel klein gemaakt ;-)). We gingen gezellig een weekendje naar Center Parcs met vriendin (heerlijk opwarmen in de sauna!) en mijn oom en tante vierden hun 12,5-jarig jubileum met een knalfeest. Ook liet ik bij wijze van test wimperextentions zetten en kwamen een paar vrienden een weekendje bij ons gamen.

20130301_172913
DSC_0163
IMG_3489
IF

April
Nadat die achterlijk lange winter, genoten we dubbel zo hard van te lente. Ik ben in april lekker een dagje naar Delft gegaan om in het zonnetje met Donna teveel prosecco’s te drinken. Maran en ik brachten zijn zusje en haar vriend een bezoekje in Antwerpen, waar ze wonen. Daar logeerden we in het meest smerige hotel waar we ooit in geweest zijn. En natuurlijk vierden we Koninginnedag met vriend V. in de stad.

IMG_0182
IMG_0172
IMG_3552
Mei
Meteen na Koninginnedag vertrokken Maran en ik voor een heerlijke relaxvakantie naar Lanzarote. Ik kende het eiland al (was er al een paar keer geweest) en ben er verliefd op. Het vulkanische gesteente, de charmante witte dorpjes, de sangria en de heerlijke zon. We hebben een geweldige vakantie gehad met als hoogtepunt natuurlijk onze rondreis over het eiland in de cabrio. Het weekend nadat we terugkwamen uit Lanzarote, gingen we meteen naar München. Ook dat werd een superweekend. Door met een local de stad te bekijken, leer je zoveel meer leuke restaurantjes kennen. We genoten van het mooie weer, hebben uren in een biergarten gezeten, bezochten een aantal musea en hebben uren door de mooie stad geslenterd. Eind mei was het tijd voor ons jaarlijkse avondje Toppers in de Arena. Ontzettend fout, maar daarom zo leuk. Het feest begon al op het terras in de stad, waar we allemaal andere verkleedde mensen spotten. Het werd echt een superleuke avond met heel veel meezingen en dansen.

IMG_3654
IMG_3670
IMG_3732
IMG_3751
IMG_3818

Juni
En alsof de pret niet op kon, ging die in juni vrolijk door. We vierden namelijk het vrijgezellenfeestje van de vrouw van mijn neef. De week daarop was mijn eigen (geweldige!) vrijgezellenfeestje. De week dáárna gingen mijn neef en zijn vrouw trouwen, wat een fantastische dag werd met een mooie kerkdienst en een superfeest. Ik kreeg mijn proefkapsel en terwijl mijn ouders op roadtrip waren door Amerika gingen wij in hun tuin BBQen.

IMG_3869
IMG_3886
IMG_4505
P1010582

IMG_4512
P1010689
1005735_623462544344925_1884713954_n
7438_616886801669166_105324186_nJuli
Pff en dan zijn we alweer aangekomen bij juli. De meest bizarre maand van allemaal. In juli eindigde het superzware schooljaar tot mijn opluchting eindelijk. De week daarna bereidden we ons voor op de bruiloft. In die week overleed ook heel onverwachts een lief familielid, wat natuurlijk heel verdrietig was. Het gaf die laatste week voor de bruiloft een heel dubbel gevoel. Overdag naar een afscheidsdienst, ’s middags de ballonnen voor het feest regelen… En toen was het natuurlijk tijd voor de bruiloft zelf. Ik heb er al vaak over geschreven hoe geweldig bijzonder de dag op zich was, dus dat hoef ik nu niet meer te doen. De dag na de bruiloft hebben we cadeautjes uitgepakt en voor de rest in coma op de bank gelegen. Een week later konden we in Kreta genieten van onze super relaxte huwelijksreis die we zo ongeveer alleen maar slapend en etend doorgebracht hebben.

Bruiloft (8)
Bruiloft (39)
Bruiloft (182)
489
DSCN6214
DSCN6236
DSCN6238
IMG_3986

Zo. Dat was het eerste halfjaar van 2013. Ik ben wel even klaar met foto’s uploaden, dus later vandaag komt deel II online. Houd mijn blog maar in de gaten, als je het überhaupt leuk vind 😉

 

  • Manon

    Heel leuk zelfs! Het lijkt me zo geweldig om ooit te trouwen… Die jurk (op dat heele kleine fotootje) ziet er echt zooo mooi uit. Ben benieuwd naar deel 2 🙂

    31 december 2013 at 11:45 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.