to top

Mijn 2013-jaaroverzicht (deel II)

Vanmorgen konden jullie het eerste deel (klik) van mijn terugblik op 2013 al bekijken. Ik postte foto’s tot aan halverwege juli. En in dit deel ga ik vrolijk verder. Lees je mee?

Juli
Na de bruiloft en de huwelijksreis gingen we nog met mijn broertje, zijn vriendin en mijn neefje een weekendje naar het Amstelpark, wat erg gezellig was. Ook kreeg ik mijn best-present-ever, namelijk mijn robotstofzuiger. En in juli genoot ik ontzettend van hele avonden lezen op ons zonnige balkonnetje.

IMG_4053
IMG_4061
IMG_4068
IMG_4082
IMG_4070

Augustus
In augustus gingen we lekker een weekje met een vriend, mijn broertje en zijn vriendin naar Valkenburg in Limburg. Dit jaar hadden we een luxe huisje geboekt bij Landal, bovenop de Cauberg. Dit beviel ons prima. We zijn lekker fout gaan stappen in het dorp, heel vaak uit eten geweest, hebben meegedaan met een spooktocht, gezwommen in Thermae 2000, gewinkeld in Maastricht en gemountainbiked in de grotten. Toen we thuis kwamen vierden we de verjaardag van mijn neefjes met een tuinfeest. Ook doneerden Maran en ik al onze boeken en dvd’s aan de kringloopwinkel en gingen we met een groepje vrienden naar Mysteryland. Wederom een hele leuke maand dus!

IMG_4122
IMG_4124
IMG_4146
IMG_4156
IMG_4166
IMG_4276
IMG_4204
IMG_4216
IMG_4235

September
In september was de zomervakantie afgelopen en begon het nieuwe schooljaar weer. Ik werk niet meer fulltime op school en dat bevalt me een heel stuk beter. Tussen het werken door gingen Maran en ik op pad met zijn jarige opa, waren we op Oktoberfest in München en ging ik toen we terugkwamen stappen met mijn collega’s.

IMG_4324
IMG_4327
IMG_4332
IMG_4337

Oktober
En toen werd het alweer herfst. Ik oktober gingen we twee keer een weekendje met onze families weg. Het eerste weekend hadden we met mijn familie een huisje geboekt in Groningen. Het tweede weekend gingen we naar het huisje van mijn schoonfamilie in Zeeland, om Maran’s verjaardag te vieren. In oktober kreeg ik mijn bril en vierden we (na heel wat voorbereiding) een Halloweenfeestje bij ons thuis.

IMG_4378
IMG_4366
IMG_4382
IMG_4415
IMG_4414
IMG_4423
IMG_4443
IMG_4474
November
November was weer een redelijk rustige maand. Ik vierde mijn verjaardag klein, omdat we het al een met Halloween hadden gevierd. We gingen een avondje heerlijk uit eten met mijn ouders en ik kreeg mijn nieuwe camera waar ik lekker mee ging experimenteren. Ook hadden we weer een Sinterklaas-intocht-game-weekend met wat vrienden. En we kregen in november ein-de-lijk onze nieuwe meubels, die we hadden gekocht van ons bruiloft-cadeautjes-geld.

IMG_0137
IMG_0133
IMG_0029

December
En toen was het alweer december. We vierden pakjesavond met mijn schoonfamilie en zetten de dag daarna de kerstboom op. We vierden kerstavond en beide kerstdagen met familie en zitten nu klaar voor Oud & Nieuw. Tussendoor genoten we van ons warme huis, las ik weer lekker veel boeken op mijn e-reader en keken we veel series.

IMG_0299
IMG_0268
IMG_4658
IMG_0454
IMG_4689
unnamed
December is zo goed als voorbij. Bizar dat dit jaar zo snel is gegaan. 2013 was tof. Op naar 2014! 🙂

Ik wil hierbij al mijn lezers alvast het beste wensen voor 2014!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.