to top

Throwback Thursday 2

Vorige week begon ik voor het eerst met mijn ‘Throwback Thursday’ rubriek. Ik vind het altijd zo leuk om babyfoto’s te kijken. Vooral van volwassenen. De jaren ’80-outfits en haarstijlen en die vrolijke kindergezichtjes. Daarom ga ik gezellig verder. 

Deze week met een foto van mij en mijn broertje. We schelen ongeveer 2,5 jaar in leeftijd en hoewel dat nu niet meer te zien is (hij is ruim twee koppen groter dan ik), kan je dat op deze foto wel heel duidelijk zien.

IMG_0424

Mijn opa en oma hadden een tuinhuisje in Amsterdam. We woonden daar redelijk dichtbij, dus we gingen daar vaak op bezoek. Vooral als het mooi weer was. Op dat moment waren mijn broertje en ik de enige kleinkinderen van mijn opa en oma en ze waren zo blij met ons. Ze hadden zo’n blauwe schelp waarin in de ene kant zand in zat en je kon de deksel omdraaien om er een zwembadje van te maken. Dat deden ze heel regelmatig.

Ik heb echt hele leuke herinneringen aan dat tuinhuisje. Mijn opa was gek op tuinieren. Hij liet vaak groenten en fruit groeien bij zijn tuinhuisje, waar wij ook van mee mochten genieten. Iedere donderdagavond kwamen opa en oma bij ons thuis en ’s zomers nam opa dan een hele schaal met aalbessen mee. Ik was er dol op, terwijl ze altijd verschrikkelijk zuur waren.

Een paar jaar geleden was mijn opa ernstig ziek. Mijn oma kon en wilde het tuinhuisje niet in haar eentje onderhouden. Toen hebben ze gezamenlijk besloten om het huisje te verkopen. Het ging mijn opa aan het hart.  Gelukkig hebben we de foto’s nog 🙂

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.