to top

Bloggen over trouwen?

Afgelopen juli zijn mijn grote liefde Maran en ik getrouwd. Het was echt, zoals dat altijd gezegd wordt, de mooiste dag van ons leven. Al onze vrienden en familieleden waren er, we hadden mooi weer en iedereen had het naar z’n zin. 

Onze trouwdag zelf, maar ook de maanden aan voorbereiding die daaraan vooraf gingen, waren echt super bijzonder voor mij. Ik heb vanaf het moment dat ik het aanzoek kreeg tot aan weken na de Grote Dag op een roze wolk geleefd. Het was een ervaring die ik nooit had willen missen om samen trouwlocaties te bekijken, een trouwjurk uit te mogen kiezen, mijn vrijgezellenfeestje mee te maken en uiteindelijk samen extatisch de cadeau’s uit te pakken op de dag na de bruiloft. Ieder moment was even leuk!

Ook vind ik het natuurlijk heel erg leuk om getrouwd te zijn. Maran en ik waren al bijna 8 jaar bij elkaar toen we gingen trouwen, dus wezenlijk is er niets veranderd. Maar zo voelt dat soms toch wel. Het maakt onze band net even iets specialer, nu ik weet dat we getrouwd zijn en dezelfde achternaam hebben.

Om het vast te leggen zou ik het leuk vinden om daar wat over te schrijven op mijn blog. Ten tijde dat ik het allemaal meemaakte, had ik geen blog. Het zullen dus wel stukjes worden die al een tijdje geleden gebeurd zijn. En ik twijfel er een beetje over, omdat het toch allemaal wel heel persoonlijk zou gaan worden.

Bruiloft (97)
Ik ga er dus nog even goed over nadenken. En natuurlijk ben ik benieuwd of er überhaupt iemand is die het zou willen lezen 😉

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.