Welkom op mijn blog!

Ik ben Betty, geboren in 1985 en sinds 12 juli 2013 getrouwd met mijn grote liefde Maran. We wonen in Amsterdam, samen met onze geweldige zoon (09-2014) en onze katten. Daarnaast verwachten wij in mei 2016 onze dochter.

Ik ben afgestudeerd leerkracht in het basisonderwijs en heb mijn diploma ‘gewichtsconsulent‘ gehaald. Na anderhalf jaar fulltime voor mijn zoon gezorgd te hebben, ben ik sinds kort parttime werkzaam als redacteur bij Babybytes.nl. Een droom die uit komt!

Op mijn blog schrijf ik over alles dat mij interesseert. Voornamelijk over mijn kind(eren), mijn zwangerschap(pen) en mijn belevenissen. Ook heb ik veel geschreven over trouwen en over mijn werk in het onderwijs.

Heel veel plezier met het lezen!

Liefs, Betty

6 Comments
 • Rory
  september 6, 2014

  Even een reactie, want het eerste wat ik dacht toen ik op je site terecht kwam was: wat een gave (profiel)foto! Heel-erg-mooi. Zo, dat wilde ik even kwijt.

  • Betty
   september 6, 2014

   Wat lief! Dank je! Die foto hebben we gemaakt tijdens mijn jaren ’50 pin-up-shoot-vrijgezellenfeest

 • Joost
  januari 28, 2015

  Leuke sarcastische blog over Boer zoekt Vrouw.

  Lekker luchtig geschreven en heerlijk om vanuit de stoel iedereen te beoordelen 🙂 Mooie aanvulling op de serie zou ik zeggen,.. net als Moltalk bij Wie is de Mol.

  Dit is dus eigenlijk Boertalk 🙂

 • Petra
  maart 19, 2015

  Hoi Betty, wat leuk dat ik jou nu zo weer tegenkom! Ik heb jou best gemist hoor, sinds 20something stopte. Ik ga je meteen toevoegen aan de linkjeslijst op mijn kersverse site. Want ja, ik ben nu ook helemaal into de mamablogs. 😉

 • Leonie
  juni 19, 2015

  Betty, ik kom toevallig op deze pagina en volgens mij moet je hem nog even heel erg up-to-date maken 😉

  • Betty
   juni 21, 2015

   Haha wauw, je hebt gelijk! Ik ga aan de slag! Thanks 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *