to top

Shoplog Nextdirect

Dat ik na een zoon ook een dochter krijg, merk ik tot nu toe voornamelijk aan de bankrekening. Want oh wat is het leuk om opeens op de meisjesafdeling te mogen shoppen! En tja, als ze vrij weinig van haar broer aan ‘kan’, is het natuurlijk niet anders! Overigens had diezelfde grote broer ook weer nieuwe kleertjes nodig, aangezien hij een groeispurt heeft doorgemaakt en al zijn broekjes opeens te kort zijn. Zo kwam het dat ik via verschillende tips op de website van Nextdirect terecht kwam. Ik keek mijn ogen uit! Wat een leuke, verrassende kleertjes! En wat zijn ze vriendelijk geprijsd! Een aantal keer vulde ik een winkelmandje, die ik later meteen weer wegklikte. Uiteindelijk besloot Maran de knoop door te hakken: “Schat, de kinderen hebben toch kleren nodig!”. Meer aanmoediging had ik niet nodig. Op vrijdag bestelde ik een hele lading kleding voor Nim en zijn ongeboren zusje en op maandagavond kwam de bezorger ze, helemaal vanuit de UK, al bezorgen! YAY! Kijk je mee?

Neem me de belabberde kwaliteit van de foto’s maar niet kwalijk. Ze waren eigenlijk bedoeld om aan vriendinnen te laten zien via Whatsapp, maar ik vond de kleertjes zo leuk dat ik ze hier uiteindelijk ook besloot te posten.

Kleertjes voor ons kleine poppetje

kleertjes10

kleertjes11

kleertjes9

kleertjes8

kleertjes7

 

En kleertjes voor onze grote jongen

kleertjes1

kleertjes2

kleertjes3

kleertjes4

kleertjes5

kleertjes6

Ik heb het gevoel dat de kleding wel wat groot valt, dus dat het nog wel even duurt voordat Nim erin past. Maar ik gooi ze gewoon even in de droger en hoop dat ze iets krimpen. En anders zit er niets anders op dan nog even wachten. Terugsturen vind ik dan onzin, want er komt vanzelf een dag dat hij er wel in past!

Hebben jullie wel eens via Nextdirect besteld? En welke andere (web)shops moet ik niet leren kennen?

 • Anneleen

  Wat een schattige kleertjes allemaal! 🙂

  14 januari 2016 at 09:38 Beantwoorden
 • Joyce

  Oh dat wit met blauwe jurkje is leuk!! Ik kan niet wachten tot Sofie weer een maatje groter is haha. Voorjaarskleding kopen bij next <3

  14 januari 2016 at 09:55 Beantwoorden
 • Michelle

  Ik heb toevallig vorige week ook wat spulletjes bij Next besteld voor onze ongeboren Frummel, en ik ben écht heel enthousiast! Ik bestelde twee boxpakjes voor 15 euro en was echt verbaasd over de goede stevige kwaliteit. Ik kreeg gisteren de webshop http://www.kiabi.nl als tip. Misschien ken je ‘m al hoor, maar zo niet; best een beetje een tokkie website, maar er zitten echt wel hele leuke spulletjes tussen voor heel weinig geld!

  14 januari 2016 at 10:15 Beantwoorden
  • Ann

   Vallen de maten een beetje normaal? Bedankt alvast

   8 februari 2016 at 22:04 Beantwoorden
 • Jennifer

  Ja dat ik even wegzwijmel bij al het roze dat je aanschaft voor de zuurstok in wording is één, maar voor Nim heb je ook super leuk geshopt! 🙂 Wij moeten voor Melle binnenkort geloof ik ook weer, richting maat 74/80 en hopelijk stelt Nextdirect me dit keer geen teleur met een leeggeshopte collectie.

  14 januari 2016 at 11:39 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.