to top

Interieur-inspiratie

Een tijdje geleden schreef ik al over het feit dat ik wat mode betreft een gevalletje ‘net-niet’ ben. Of misschien wel erger: ‘gewoon-niet‘. Ondertussen heb ik wel wat stappen ondernomen om zo nu en dan eens bewust iets leuks aan te trekken, maar als ik voor de zoveelste dag – op een bezoekje aan de supermarkt na – thuis blijf, kies ik toch vaak voor een doodgewone spijkerbroek en een makkelijk shirt. Styling is dus zeker niet mijn sterkste kant, en dat moet ik maar accepteren. Voor de styling van ons huis geldt eigenlijk hetzelfde. Ik ben er best blij mee, maar ik zie ook dat er nog heel veel ruimte is voor verbetering. 

 

Zo zie ik op Instagram vaak prachtig ingerichte huizen voorbij komen. Van die schone, opgeruimde, volledig witte woonkamers waarin geen losslingerend tijdschrift of scheef liggend kussentje te vinden is. Als ik dan om me heen kijk naar de berg babyspeelgoed en het goedbedoelde dienblad met kaarsen waar een laag stof op ligt, kan ik niet anders dan zuchtend mijn schouders ophalen en me voornemen dat ik – als we ooit nog een koophuis vinden – écht de boel eens goed ga inrichten.

 

Om die reden ben ik zo nu en dan verlekkerd naar mooie interieurinspiratie op Pinterest aan het kijken en kwam het mailtje van Westwing – met het verzoek tot een samenwerking – dat ik laatst kreeg als geroepen. Westwing is namelijk een webshop die iedere dag andere items aanbiedt. Steeds weer met betrekking tot een ander thema. Zo zijn er soms sales waarin je allerlei prachtige dekbedovertrekken, kussentjes en andere spulletjes voor in je slaapkamer kunt uitkiezen en op een andere dag zijn er bijvoorbeeld allerlei bijzondere keukenbenodigdheden te koop. Ook was er een tijdje geleden een bruids-sale, en aangezien ik nog altijd een zwak heb voor bruiloften, heb ik daar weer even mijn hart aan op kunnen halen.

 

Sinds ik op de hoogte ben van het concept, ben ik hooked. Iedere dag check ik wel even of er nieuwe aanbiedingen zijn, en hoewel ik nog niets heb gekocht, ben ik wel heel erg veel inspiratie aan het opdoen. Voor een interieur/styling-leek is dat al heel wat! Wie weet gaat bij mij ooit het figuurlijke lichtje branden en richt ik ook ooit een huis in, zoals al die schitterende, jaloersmakende Instagram-foto’s!

 • angelique

  Heel herkenbaar! Ik zou mijn huis graag door zo’n instagrammer laten inrichten!

  14 mei 2015 at 11:19 Beantwoorden
 • Whitney ♡ Whtnysworld

  Westwing ontvang ik al een tijdje, mooi assortiment maar nog niets gekocht. Mochten wij eindelijk een huis kopen heb ik een bord op Pinterest die ik heeeel goed ga bekijken tijdens het inrichten.

  14 mei 2015 at 11:41 Beantwoorden
 • Sanne

  Ik gluur ook elke dag even bij westwing. Ze hebben best leuke dingen, ook ik heb er nog niets gekocht. Trouwens, je huisje is hartstikke gezellig hoor niks mis mee!

  14 mei 2015 at 15:42 Beantwoorden
 • Milou

  Ik vind je huis leuk! Voor zover ik kan zien dan he… Vooral je bank vind ik supergaaf!

  21 mei 2015 at 13:23 Beantwoorden
 • Line Gevers

  Ik vind je woonkamer er ook prima uit zien hoor! Het ziet er sfeervol uit, dat is belangrijker dan dat je een woonkamer hebt die op het plaatje er leuk uit ziet, maar in gebruik niet.

  18 juni 2015 at 09:53 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.