to top

Perspresentatie PR4Kids zomercollectie 2015

Met mijn op klappen staande buik waggelde ik 5,5 maand geleden de showroom van PR4Kids binnen. Voor het eerst sinds het starten van mijn eigen blog, werd ik weer eens uitgenodigd voor een perspresentatie. Onwijs leuk! Ik vond het heel bijzonder om bij PR4Kids rond te mogen neuzen tussen al die mooie merken en om alvast een preview te zien te krijgen van de kleertjes en andere leuke hebbedingetjes die we in de winkels konden verwachten voor het komende seizoen. Inmiddels zijn we bijna een half jaar verder, mijn dikke buik heeft plaatsgemaakt voor mijn vijf-maanden oude zoon en dat betekende dus dat het weer tijd was voor een perspresentatie. Deze keer konden we de zomercollecties bewonderen. Niet alleen werd ik daar heel hebberig van, maar ik kreeg er ook een onbedwingbare drang van een vakantie naar een zonnig oord te boeken. 

 

Vanmiddag was het weer zo ver. Ik was van plan samen met Nim op bezoek te gaan, maar die bleek enorm verkouden en had vanochtend zelfs een beetje koorts. Hij bleef dus bij z’n vader, terwijl ik in mijn eentje op pad ging. Na een ritje door het Amsterdamse bos (<3) reed ik het overvolle parkeerterrein op waar ook PR4Kids is gevestigd. In de showroom was het al gezellig druk. Ik zag een aantal bloggers die ik de vorige keer had ontmoet, dus daar heb ik tussen het bewonderen van de prachtige baby/kinder-spulletjes door, lekker mee gekletst.

 

De showroom van PR4Kids!

Een deel van de showroom van PR4Kids!

 

Het viel mij meteen op dat er voor meisjes zóveel leuke kleertjes waren, dat ik zeker weten failliet was geraakt als Nim een meisje was geweest. Hoewel… ik vind rokjes en jurkjes bij meisjesbaby’s super schattig, maar niet echt praktisch. Maar zodra zo’n meisjesbaby gaat lopen, zou ik waarschijnlijk alles in de showroom gekocht hebben. Wat jongenskleding betreft was er trouwens ook enorm veel leuks te vinden. Ik was verliefd op de nieuwe collectie van nOeser. De zachte stofjes, lieve printjes en leuke items zorgden ervoor dat ik bij thuiskomst meteen even in de webshop ben gaan kijken. Want ondanks dat ik niet heel trouw ben aan kledingmerken (vooral niet voor baby’s), moet ik zeggen dat ik toch wel erg overweeg een flinke bestelling te gaan plaatsen.

 

Kijk dan! <3

Kijk dan! <3

Zo'n leuk printje!

Zo’n leuk printje!

 

Zo ook bij het merk Lily Balou. Daar was ik tijdens de vorige perspresentatie al van onder de indruk. Dit merk heeft ook heerlijk zachte stoffen, maar dan met lekkere felle kleuren en drukke printjes. Heel iets anders dan nOeser, maar ook heel erg leuk. Ik kan niet wachten om mijn frummel in de zomer in zo’n super schattig felgekleurd kort broekje en bijpassens T-shirtje te hijsen!

 

Dit vind ik echt een heel leuk setje.

Dit vind ik echt een heel leuk setje.

En alleen al voor deze superschattige boxpakjes zou ik per direct weer zwanger willen zijn! ;-)

En alleen al voor deze superschattige boxpakjes zou ik per direct weer zwanger willen zijn! 😉

 

Een ander merk waar ik wel van had gehoord, maar nooit echt iets van had gezien, is Tumble ’n Dry. Zoals jullie misschien wel weten, ben ik niet zo thuis in de kinderkledingmerken. Maar dit merk heeft me toch ook wel weer echt verrast. Met name de heerlijk zachte  broekjes en leuk geprinte T-shirtjes maakten me hebberig.

 

Zo schattig en lekker zomers!

Zo schattig en lekker zomers!

 

Verder werd ik natuurlijk super enthousiast van alle schattige zwemkleding die overal hing. Het lijkt me zo leuk om Nim een zwembroekje aan te doen, zodat hij met zijn mollige beentjes en bolle babybuikje straks heerlijk in het kinderzwembadje in de tuin van zijn opa’s en oma’s kan rommelen.

 

Baby zwemkleding!!

Baby zwemkleding!!

 

Al met al was het dus een leuke middag. Erg leuk om weer even bij te kletsen met andere bloggers en ook heel erg inspirerend om al die mooie merken van dichtbij te kunnen bekijken (en voelen!) Als jullie een tijdje niets van mij horen, komt dat omdat ik druk aan het online shoppen ben geslagen 😉

 

Erg leuk trouwens, dat Nim's geboortekaartje nog in de keuken hangt! :-)

Erg leuk trouwens, dat Nim’s geboortekaartje nog in de keuken hangt! 🙂

En aaww, die lieve geboortekaartjes van Hippe-geboortekaartjes.nl, waar ik Nim's kaartje ook heb gemaakt! Ik zou bijna... Nee laat maar...

En aaww, die lieve geboortekaartjes van tsjilpgeboortekaartjes.nl! Ik zou bijna… Nee laat maar…

 • Manon

  Jaaaa, nOeser had ik ook al ontdekt. Niet goed, niet goed. Volgende keer ben ik ook bij zo’n presentatie, deze keer ging het niet lukken 🙁 maar ik wil ook kleertjes zien en voelen en weer die ikwilzwangerworden kriebels voelen hahaha.

  17 februari 2015 at 15:55 Beantwoorden
  • Milou

   Haha die ik-wil-zwanger-worden kriebels voel ik nu wel! Of ik er nu bij aanwezig was (niet) of dat ik jouw blogpost lees. De kriebels had ik al, maar ze worden door zo’n blogpost wel veel sterker! Aargh!!!!

   18 februari 2015 at 15:09 Beantwoorden
 • Shari

  Persoonlijk heb ik helaas een negatieve ervaring met Tumble ’n Dry. Het joggingbroekje van Lucas is na slechts eenmaal dragen al gaan pluizen en er hangen ook al draadjes aan. Echt zonde van zo’n relatief prijzig broekje (€30) Zeker omdat een vergelijkbaar broekje van de Hema kwalitatief veel beter is.

  17 februari 2015 at 16:00 Beantwoorden
 • Pauline

  Erg leuk om je weer gesproken te hebben Betty! En leuk om zo snel je favorieten te zien! 🙂

  17 februari 2015 at 17:17 Beantwoorden
 • Linda

  Wow, dat heb je snel gedaan. Leuk om je foto’s te zien. Het was inderdaad erg druk, had je niet eens herkend :-s

  17 februari 2015 at 19:37 Beantwoorden
 • Nicole

  Klinkt erg leuk, ik kon er weer eens niet heen haha.
  Hopelijk een volgende keer!
  En noeser is erg leuk ja!

  18 februari 2015 at 09:24 Beantwoorden
 • angelique

  Die kleine kleertjes zijn niet goed voor mijn hormonen! haha

  18 februari 2015 at 10:58 Beantwoorden
 • Josan

  Ja! Ik heb je blog gevonden. Afgelopen dinsdag zag ik je in het echt nu dus online. Mooie lay-out van je blog.

  21 februari 2015 at 09:11 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.