to top

Welkom lieve Nim!

Op dinsdag 11 maart plaatste ik een leuk nieuwtje op mijn blog. Ik vertelde namelijk voor het eerst online dat Maran en ik in september een baby verwachtten. Dinsdag 16 september, om precies te zijn. Die datum stond dus heel dik omlijnd in mijn agenda, wetende dat de baby zich ergens gedurende de hele maand september aan zou kunnen dienen. 

Gedurende mijn hele zwangerschap heb ik jullie meegenomen. Ik vertelde over de geslachtsbepalende echo en het feit dat wij een zoon verwachtten en nam jullie min of meer mee op zwangerschapsshoot. Ook vertelde ik op mijn blog al snel over mijn babyshower. Ik gaf wekelijks zwangerschapsupdates en vertelde over mijn twijfels, onzekerheden, wensen en dromen over het komende moederschap. Je kunt best zeggen dat ik zo ongeveer alles online heb beschreven over mijn eerste zwangerschap.

geboortekaartje

Afgelopen maandagavond, een dag voor de uitgerekende datum, braken spontaan mijn vliezen. Dinsdag 16 september – jawel, op de uitgerekende datum, is om 9.59 uur ’s morgens onze zoon Nim geboren. Sindsdien bevinden wij ons op een blauwe wolk. Alle cliche’s zijn waar: je bent direct tot over je oren verliefd op je kind. Alles wat hij doet is leuk, ’s nachts opstaan doe je met een schaapachtige glimlach op je gezicht en het woord ‘liefde’ krijgt een hele nieuwe betekenis.

Ook over het moederschap wil ik graag bloggen. Jullie hebben nog een bevallingsverhaal van me tegoed, maar ik zou ook heel graag willen schrijven over de afgelopen bijzondere kraamdagen en wat ik daar allemaal van heb geleerd. Want ondanks het feit dat ik krom loop van de hechtingen, opgeblazen ballonnen als borsten heb en wallen tot op mijn enkels kan ik oprecht zeggen dat ik me nog nooit zo gelukkig heb gevoeld als nu.

 • Myrna

  Oh wat mooi :). Gefeliciteerd! Ben benieuwd naar al je nieuwe verhalen.

  20 september 2014 at 18:12 Beantwoorden
 • Mandy

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige zoon! Hele leuke naam ook! Geniet van alles dat komen gaat. Ik wens jullie een prachtige toekomst toe! X mandy

  20 september 2014 at 18:13 Beantwoorden
 • Desiree

  Prachtige foto van jullie wonder. Nogmaals gefeliciteerd!

  20 september 2014 at 18:29 Beantwoorden
 • Shirley

  Wat lieffff! Ben zo benieuwd <3 ik kan me de eerste week nog zo goed herinneren en het was allemaal zo mooi. Geniet ervan!

  20 september 2014 at 18:35 Beantwoorden
 • Sara

  Wat een mooi mannetje! Gefeliciteerd! Ik ben heel benieuwd naar je blogjes over het moederschap!

  20 september 2014 at 19:30 Beantwoorden
 • Renee

  Nogmaals gefeliciteerd Betty! Heb de afgelopen dagen regelmatig aan je gedacht. Ik moet nog 11 weken tot de uitgerekende datum en teksten zoals hier boven laten me zo smelten. Kan niet wachten! Geniet van je kraamtijd!

  20 september 2014 at 19:33 Beantwoorden
 • Joyce

  Nogmaals Gefeliciteerd Betty! Het is dat mijn buik al gevuld is met een wondertje maar anders zouden mijn eierstokken nu wel heel hard rammelen. Geniet van jullie mooie mannetje! X

  20 september 2014 at 20:05 Beantwoorden
 • Willemijn

  Gefeliciteerd Betty en Maran! Ik ben erg benieuwd naar je verhalen, kan niet wachten! Maar eerst genieten!

  20 september 2014 at 20:20 Beantwoorden
 • Eline

  Normaal lees ik altijd alleen (lekker lurken haha) , maar voor deze gelegenheid reageer ik natuurlijk wel eventjes.
  Van harte gefeliciteerd! Heel veel geluk met zijn drietjes en ik kijk uit naar de volgende blosposts 🙂

  20 september 2014 at 20:28 Beantwoorden
 • Sabine

  Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon. Wat een originele en krachtige naam.

  20 september 2014 at 20:42 Beantwoorden
 • Odile

  Echt een mooi ventje Betty! Het is dat ik geen vent heb, anders zouden mijn eierstokken nu rammelen hoor hihi! Ik herken het van de hechtingen en weet dat het echt ONTZETTEND pijnlijk kan zijn. Hopelijk ben je snel pijnvrij. Geniet ervan!

  20 september 2014 at 20:44 Beantwoorden
 • Donna

  Fantastisch <3

  20 september 2014 at 20:50 Beantwoorden
 • Petra

  Mooi! En weet je die intense liefde die je nu voelt wordt elke dag groter. Geniet ervan!

  20 september 2014 at 21:34 Beantwoorden
 • Tamara

  Gefeliciteerd met jullie lieve mooie zoon! Geniet van jullie gezinnetje. Enorm benieuwd naar de verhalen!

  20 september 2014 at 21:35 Beantwoorden
 • Jessica

  Nogmaals gefeliciteerd en geniet van jullie gezin! xx

  20 september 2014 at 21:37 Beantwoorden
 • anouk

  Van harte gefeliciteerd! Hoop dat je snel weer alive and kicking bent. Geniet van deze bijzondere tijd. Ben heel benieuwd nnaar je ervaringen!

  20 september 2014 at 22:51 Beantwoorden
 • Mirte

  Heel hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon! Heb sinds maart met heel veel plezier meegelezen met je zwangerschap (heerlijk nuchter, grappig en eerlijk beschreven, mijn complimenten!) en kijk uit naar je toekomstige blogposts. Maar nu eerst lekker genieten en wennen met z’n drietjes 🙂

  20 september 2014 at 22:55 Beantwoorden
 • Whitney

  Gefeliciteerd! Mooie naam 🙂 geniet van deze tijd. Benieuwd naar je verhalen.

  21 september 2014 at 11:06 Beantwoorden
 • sanne

  Van harte gefeliciteerd!!! Veel geluk gewenst met zijn drietjes!

  21 september 2014 at 12:03 Beantwoorden
 • Marieke

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige zoon, wat een leuke naam!!

  Geniet van elkaar!!

  21 september 2014 at 14:49 Beantwoorden
 • Malou

  Gefeliciteerd, wat een mooi kindje!

  22 september 2014 at 13:12 Beantwoorden
 • Marieke

  Ook hier nog even: gefeliciteerd Betty! Ben heel blij voor je!

  22 september 2014 at 13:16 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.