to top

Weekoverzicht 8 tot 15 september

Goeiemorgen allemaal! Weer een nieuwe week, dus traditiegetrouw weer een weekoverzichtje van de vorige. Het was me het weekje wel, eerlijk gezegd. Ik ben erg heen en weer geslingerd tussen ‘ik verveel me dooooood’ en ‘hmm, eigenlijk vermaak ik me nog wel prima!’. Een beetje tegenstrijdig dus, maar ik geloof dat het bij deze laatste periode hoort. Vorige week hoopte ik nog dat ik in dit weekoverzicht al een foto van de baby kon plaatsen, maar inmiddels kunnen we concluderen dat het niet is gelukt. Volgende week dan misschien?

Soms zit ik hier gewoon maar wat te zitten. Zo'n gek idee dat de inhoud van die bolle buik hier straks gebruik van gaat maken!

Soms zit ik hier gewoon maar wat te zitten. Zo’n gek idee dat de inhoud van die bolle buik hier straks gebruik van gaat maken!

Dit gebeurde ook heel veel de afgelopen week. Met Zoë op de bank.

Dit gebeurde ook heel veel de afgelopen week. Met Zoë op de bank.

Opeens verscheen er een luchtballon boven Amsterdam. Raar!

Opeens verscheen er een luchtballon boven Amsterdam. Raar!

Weer even tijd voor een ontbijt-foto. Ik ben nu verslaafd aan vanilleyoghurt in combinatie met banaan (en aardbeien)

Weer even tijd voor een ontbijt-foto. Ik ben nu verslaafd aan vanilleyoghurt in combinatie met banaan (en aardbeien)

Alvast een waarschuwing: er komen heel veel buikfoto's langs. Ik maak er iedere dag wel één, omdat ik steeds denk dat het wel eens de laatste zou kunnen zijn.

Alvast een waarschuwing: er komen heel veel buikfoto’s langs. Ik maak er iedere dag wel één, omdat ik steeds denk dat het wel eens de laatste zou kunnen zijn.

Beetje tegenstrijdige combi. Maar dit geeft wel redelijk mooi mijn eetpatroon weer van de afgelopen tijd. Erg gezond, gecombineerd met 100% ongezond...

Beetje tegenstrijdige combi. Maar dit geeft wel redelijk mooi mijn eetpatroon weer van de afgelopen tijd. Erg gezond, gecombineerd met 100% ongezond…

Afgelopen week wandelde ik nietsvermoedend de badkamer in toen ik opeens een hoofdje achter de badrand weg zag duiken. Toen ik even stil stond, kwamen er heel langzaam oortjes en oogjes tevoorschijn.

Afgelopen week wandelde ik nietsvermoedend de badkamer in toen ik opeens een hoofdje achter de badrand weg zag duiken. Toen ik even stil stond, kwamen er heel langzaam oortjes en oogjes tevoorschijn.

Zo zag het er in close-up uit. Ik heb me rot gelachen en ik lig ook steeds weer in een deuk als ik deze foto bekijk. Zeg het maar in koor: crazy cat lady...

Zo zag het er in close-up uit. Ik heb me rot gelachen en ik lig ook steeds weer in een deuk als ik deze foto bekijk. Zeg het maar in koor: crazy cat lady…

Aah, dit was dus duidelijk niet de laatste buikfoto.

Aah, dit was dus duidelijk niet de laatste buikfoto.

Dit ook niet. Zie je trouwens hoe scheef die staat? Dat is al maanden zo. Zijn rug ligt links, de rest van zijn lichaam ligt rechts.

Dit ook niet. Zie je trouwens hoe scheef die staat? Dat is al maanden zo. Zijn rug ligt links, de rest van zijn lichaam ligt rechts.

Ik zat afgelopen week ook veel in bad. Tja, wat moet ik anders?

Ik zat afgelopen week ook veel in bad. Tja, wat moet ik anders?

Maran zijn tante kwam afgelopen donderdag gezellig langs met een flinke tas boodschappen. Ze besloot heerlijk voor ons te gaan koken. Wat een luxe! En wat was het lekker! We hebben er twee dagen van kunnen eten.

Maran zijn tante kwam afgelopen donderdag gezellig langs met een flinke tas boodschappen. Ze besloot heerlijk voor ons te gaan koken. Wat een luxe! En wat was het lekker! We hebben er twee dagen van kunnen eten.

Het was een heerlijke kip-groente-couscous-stoofpot. <3

Het was een heerlijke kip-groente-couscous-stoofpot. <3

Ook niet de laatste buikfoto.

Ook niet de laatste buikfoto.

De muren kwamen vrijdag op me af. Dus ik ging even lekker wandelen. Dat deed me wel echt goed. Het zonnetje, het windje en dit uitzicht.

De muren kwamen vrijdag op me af. Dus ik ging even lekker wandelen. Dat deed me wel echt goed. Het zonnetje, het windje en dit uitzicht.

Dit lieve diertje achtervolgt me overal.

Dit lieve diertje achtervolgt me overal.

Het zoontje van mijn neef vierde zijn verjaardag en ik besloot er even langs te gaan. Mijn moeder haalde me op, dus ik hoefde niet zelf te rijden. Ik vond het heerlijk om er even tussenuit geweest te zijn!

Het zoontje van mijn neef vierde zijn verjaardag en ik besloot er even langs te gaan. Mijn moeder haalde me op, dus ik hoefde niet zelf te rijden. Ik vond het heerlijk om er even tussenuit geweest te zijn! Zelfs deze file was prima te doen 😉

Zondagochtend kwamen Maran zijn ouders gezellig op bezoek. Ook weer hele fijne afleiding van de verder stille week. Oja, en ik speelde The Sims!

Zondagochtend kwamen Maran zijn ouders gezellig op bezoek. Ook weer hele fijne afleiding van de verder stille week. Oja, en ik speelde The Sims!

En dat was mijn week alweer. Zoals ik al zei is er weinig spannends gebeurd, maar tenzij de bevalling aanbreekt verwacht ik ook niet heel veel spannends de komende tijd. Door de weeks was het grotendeels erg saai en ik hem me wel voorgenomen toch maar iets meer naar buiten te gaan of op bezoek te gaan. Het weekend was gelukkig alweer een stuk gezelliger. We zullen zien hoe komende week verloopt. Dinsdag staat er weer een afspraak met de verloskundige op het programma en vrijdag viert Maran’s opa zijn verjaardag. Als de baby dan geboren is, komen ze hier op kraamvisite. Als er nog geen baby is, gaan we hier ergens in de buurt lunchen. Nu klinkt de tweede optie prima, maar ik hoop toch dat we voor optie 1 kunnen gaan! 🙂 Fijne week allemaal!

 • Mendy

  Ik gok op volgende week een baby foto in het buikoverzicht! Gaat nu echt snel he…jij morgen al uitgerekend! :-)) De baby ligt trouwens bij mij ook zo. M’n verloskundige vertelde dat 70% van de baby’s zo ligt (rug links, rest rechts) omdat er daar een bepaalde holte zit. Succes nog ff!

  15 september 2014 at 07:45 Beantwoorden
 • Nadia

  Dat blauwe shirtje staat je zo mooi! Mooie kleur, en echt een mooie foto!

  15 september 2014 at 08:27 Beantwoorden
 • Manon

  Ik had echt een big smile toen ik die kinder bueno zag :’) HAHA.

  15 september 2014 at 08:45 Beantwoorden
 • Willemijn

  Oh die couscous ziet er heerlijk uit zeg! Wat grappig dat je buik ‘scheef’ is!

  15 september 2014 at 08:56 Beantwoorden
 • lou

  Vreselijk he, dat wachten totdat de baby zich aandient?! Ik weet het nog heel goed, mijn zoontje (nu alweer dik 5 maand) kwam pas met 41+3 weken. Vanaf week 37 dacht ik elke dag dat ie zou komen en vanaf week 40 werd ik gek en dacht ik dat ie nooit meer zou komen, haha!
  Ben zelfs met 41+2 gestript, gelukkig hielp dat 😉
  Mocht het zover zijn, heel veel sterkte en succes! En zo niet, chill hem! Dat word straks wat lastiger. 😉
  Fijne week!

  15 september 2014 at 08:57 Beantwoorden
 • Malou

  Leuk om te zien, en ik vind je buik nog steeds heel mooi 🙂

  15 september 2014 at 10:12 Beantwoorden
 • iooon

  Mijn buik is precies zo scheef maar dan de andere kant op. Meen dat het beentjes zijn als ik het op de echo goed gezien heb laatst.

  Die foto van de kat vind ik geniaal 😀 echt zo betrapt 😀

  15 september 2014 at 10:21 Beantwoorden
 • Dita

  Wat een lekkere couscous zo te zien.

  15 september 2014 at 14:29 Beantwoorden
 • Miranda

  Ooo die foto van jullie kat. Geweldig! Ik hoop dat de kleine zich snel aandient. Je bent prachtig zwanger maar soms duurt wachten gewoon te lang.

  15 september 2014 at 22:37 Beantwoorden
 • Marja van der Plas

  Het kan nu vast niet meer lang duren! Je gezicht lijkt iets te veranderen, volgens mijn familie’s bakerpraatje duurt het dan niet lang meer hihi
  Leuk om je week zo te volgen, gek he, ik ken je helemaal niet, maar kijk toch elke dag even of je mannetje al is geboren!
  Groetjes!

  16 september 2014 at 07:58 Beantwoorden
 • Kimberley

  Wauw betty, je buik is zo mooi groot en rond. Laten we hopen dat de kleine man deze week heerlijk in je armen ligt. Dat zou zo fijn voor je zijn.
  liefs kimberley

  16 september 2014 at 12:39 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.