to top

Perspresentatie PR4Kids

Een aantal jaar geleden runde ik met mijn lieve vriendinnen Donna en Esther (en een tijdje deed vriend Marco ook gezellig mee) onze website 20Something.nl. Die is inmiddels uit de lucht, dus daar valt helaas niets meer te vinden. Hoe dan ook: door dagelijks hard te werken aan onze blog en een relatief grote groep vaste bezoekers op te bouwen, werden we op een gegeven moment uitgenodigd voor perspresentaties. Dat vonden we altijd geweldig leuk. Ten eerste omdat we het tof vonden om (als eersten!) nieuwe producten te ontdekken, ten tweede omdat je tijdens dusdanige presentaties altijd in de watten gelegd wordt en ten derde omdat het leuk is om nieuwe mensen te leren kennen. Toen ik laatst dan ook voor mijn eigen blog laatst een mailtje met een uitnodiging voor een perspresentatie van allerlei kindermerken kreeg, ontstond er direct een Betty-vormig gat in ons dak.

 

To go or not to go?
Er was alleen één klein probleempje: ik zou op de datum van de perspresentatie ruim 38 weken zwanger zijn en wist niet of ik überhaupt in staat zou zijn mijn dikke lijf nog naar een bedrijventerrein te slepen. Ik stuurde het PR-bureau dan ook een mailtje met dat ik het onwijs leuk zou vinden om te komen, maar dat ik er niet zeker van was of ik het zou gaan redden. Ik kreeg een lief mailtje terug: ik was welkom, maar ze begrepen het als het niet zou gaan lukken. Eergisteren was de dag van de presentatie en ik voelde me prima. Zoals iedere andere dag eigenlijk: rond, onhandig en vooral heel erg zwanger. Maar ook energiek en enthousiast. Bovendien wist ik dat er leuke andere bloggers zouden komen, dus besloot ik vroeg op te staan, me in een jurkje te hijsen en sprong ik mijn auto in op weg naar Aalsmeer.

IMG_0971
IMG_0973
IMG_0972
Superschattige kinderkleding
Daar parkeerde Shirley ook net haar auto en kon ik Skyler en zijn betoverende glimlach weer even bewonderen. Samen belden we aan bij het PR-bureau, waar we meteen hartelijk werden ontvangen in een ruimte die ik het best als ‘de Hemel voor mama’s’ zou kunnen omschrijven. Overal stonden kasten of hingen rekken met de leukste kinderkleding, kinderschoenen, tassen en andere onmisbare producten voor kinderen. En hun moeders, ik heb namelijk al ontdekt dat het veel leuker is om voor mijn Mini te shoppen dan voor mezelf. We kregen kopjes thee en koffie aangeboden, konden gezellig kletsen met andere bloggers en ondertussen natuurlijk rondscharrelen door het winkeltje-waar-niets-te-koop-was. Heel erg lastig, als je merken ontdekt waar je enthousiast van wordt! Zo was ik namelijk meteen erg gecharmeerd van de superschattige babykleding van Tuuf’s World en werd ik verliefd op de jumpsuits in felle kleuren van Lily Balou.

Toffe tassen en sieraden
Ook vond ik het ontzettend leuk om te ontdekken wat voor bijzondere merken er zijn op het gebied van (rug)tassen en broodbakjes en dergelijke voor schoolgaande kinderen. Als kleuterjuf was ik alleen nog maar in aanraking gekomen met rugtasjes en drinkflesjes met Cars- of Disney opdruk (bah). Een andere uitvinding waar ik verrast door was, waren de kauwkettingen van Chewelry. Vooral Skyler, de zoon van Shirley, was dolenthousiast met zijn nieuwe aanwinst. Het is eigenlijk de bedoeling dat de  moeder zo’n ketting draagt (want: leuk als accessoire) en dat het kind op schoot daar dan op kan sabbelen. Maar Skyler had al snel z’n eigen ketting om en ging er als een trein vandoor. Zo schattig!

IMG_0975
IMG_0976
IMG_0974
IMG_0977

Ik vond het superleuk om na een aantal jaar weer aan te mogen schuiven tijdens een perspresentatie, ben erg geïnspireerd geraakt door sommige merken, vond het heel leuk om wat bloggers te ontmoeten die ik al een tijdje volg (Jessica en Marieke), nieuwe mensen te ontmoeten en om oude bekenden (;-)) tegen te komen! Zo hadden Kelly en ik niet verwacht elkaar nog te zien zonder dat er een baby geboren was. Blijkbaar toch wel! Het was een leuke middag en ik ben blij dat ik erbij kon zijn!

Disclaimer: Ik ben niet gesponsord om dit stukje te schrijven. Wel ben ik heel enthousiast dat mijn blog blijkbaar interessant genoeg is voor bedrijven om mij voor een dusdanig event uit te nodigen. Om die reden en vanuit dat oogpunt heb ik dit bericht geschreven. 🙂

 • Kelly caresse

  Wat een leuk verslagje heb je ervan geschreven zeg! Ik vond het erg leuk je nog gezien te hebben 🙂

  6 september 2014 at 07:52 Beantwoorden
 • Petra

  Wat leuk! Ik kon helaas niet. Jammer want ze hebben erg leuke merken. Bovendien had ik het ook wel leuk gevonden om een aantal bloggers in het echt te zien.

  6 september 2014 at 08:53 Beantwoorden
 • Odile

  Een geslaagde dag zo te lezen! Ik kon helaas niet maar hoop dat ik de volgende keer weer uitgenodigd word. Het lijkt me erg leuk om bijvoorbeeld jou of andere bloggers een keer te ontmoeten!
  Ben trouwens super benieuwd wanneer je zoontje komt. Fijn dat je je nog zo goed voelt maar hopelijk hoef je niet tot 42 weken te wachten!

  6 september 2014 at 09:07 Beantwoorden
 • Manon

  Jaaa, Lily Balou heeft echt zulke leuke pakjes he! Wij waren ook uitgenodigd maar we mochten diezelfde dag ook naar de Zwaluwhoeve… Och wat een keuzes haha. Leuk zo’n dagje lijkt me 😀

  6 september 2014 at 09:53 Beantwoorden
 • sanne

  Woow wist niet dat 20something van jou was, grappig. Als puber vond ik dat altijd een leuke site om te volgen. 🙂

  6 september 2014 at 17:47 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.