to top

Dag augustus!

Vandaag is het de laatste dag van augustus, naar alle waarschijnlijkheid was dit ook de laatste maand in ons hele leven waarin we nog net geen ouders zijn. Morgen begint september en met als uitgerekende datum de 16e, verwachten we dat ons mannetje ergens in die maand ter wereld zal komen. Nu maar heel hard open dat hij niet tot 1 oktober besluit te wachten, wat in theorie nog net wel mogelijk is. Vandaag wil ik met jullie even terugblikken op mijn afgelopen maand!

Vakantie
Augustus begon voor ons met een hele fijne week in Zuid Limburg. Met vriend Widodo en mijn broertje Peter brachten wij een week door in Bungalowpark Schin op Geul, dat meestal onze uitvalsbasis is als wij die kant op gaan. Normaal gesproken doen we iedere dag van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat van alles in die buurt, maar dit jaar hebben we het vanwege mijn zwangerschap, lekker rustig aan gedaan. Ondanks bezoekjes aan onder andere Gaia Zoo, Maastricht en Aken, zijn we ook veel in en rond ons huisje geweest. We hebben het onderling super leuk gehad en ik baal stiekem alweer flink dat het voorbij is! Hopelijk verzinnen we volgend jaar ook een manier om toch met z’n allen (+1) op vakantie te gaan.


Leuke afspraakjes
In augustus had ik ook weer leuke afspraakjes gepland. Zo kwam lieve Kelly een dagje op bezoek en besloten we er een high-tea-middag van te maken. Shirley en Skyler haakten ook nog even aan. Het werd echt een superleuke middag! Een weekje later ontmoette ik eindelijk Manon, Bibian en haar zoontje River. Die lieverds waren ook helemaal naar mijn huis komen rijden, wat ik stiekem heel fijn vond. Ik heb sinds februari al heel veel contact met Manon, dus het was heel bijzonder om elkaar eindelijk te ontmoeten. Ook nu kwamen Shirley en Skyler gezellig langs, de jongensmama-groep was dus compleet, haha!) Het werd weer een superleuke middag en ik ben heel blij dat ik, dankzij mijn blog, dus al die lieve meiden heb leren kennen!

2014-08-19-13.14.03-738x553
Zwangerschap
Ik houd jullie wekelijks al op de hoogte van mijn zwangerschap, dus daar ga ik jullie nu niet meer uitgebreid mee vervelen. In augustus was ik 33 weken zwanger aan het begin en nu bijna 38 weken. Aan het begin van de maand leek het erop dat onze zoon in stuitligging lag, maar gelukkig is hij vanzelf gewoon met zijn hoofd richting uitgang gedraaid en kan ik me nu dus op gaan maken voor een normale bevalling. Hopelijk dient die zich over niet al te lange tijd aan en verloopt het allemaal soepeltjes. Ik ben heel benieuwd! Ik voel me gelukkig nog goed en ben het, ondanks dat ik merk dat ik sneller moe ben nu, nog niet compleet zat. We zullen zien wanneer ik dat moment bereik, haha!
Ook werd ik in augustus helemaal tegen mijn verwachting in verrast met een babyshower. Mijn moeder en één van mijn vriendinnen hadden stiekem samen al mijn vrienden en familie uitgenodigd voor een hele gezellige middag samen. Ik voelde me ontzettend in het zonnetje gezet en dat was eigenlijk hartstikke leuk, al houd ik er niet van om in het middelpunt te staan. We zijn verschrikkelijk verwend voor onze kleine man, dus al met al was het een super geslaagde dag!


Blog
Het gaat goed met mijn blog! Ik had het nooit echt verwacht, maar er komen dagelijks veel meer bezoekers een kijkje nemen dan ik dacht. Ook vinden steeds meer mensen hun weg richting mijn sociale media-kanalen. Ik voel me enorm vereerd dat ik die cijfers vrijwel dagelijks zie groeien. Ik vind het geweldig leuk om mijn blog bij te houden en heb er – zoals ik al schreef – leuke meiden door leren kennen. In september hoop ik dat er net zoveel bezoekers hun weg richting mijn blog weten te vinden. Of misschien zelfs wel meer! Schrijven is leuk, maar schrijven als het ook nog gelezen wordt is nog veel leuker!

Augustus was voor mij een fijne maand. Het was qua temperatuur gelukkig niet meer veel te warm en ik heb veel leuke dingen gedaan met familie en vrienden. Gelukkig voel ik me nog fit genoeg, ondanks mijn hoogzwangere toestand en ik ben daar heel dankbaar voor. Ik lees helaas vaak genoeg over zwangere vrouwen die met mijn termijn (of eerder nog :-() zich heel rot voelen. Ik mag mijn handjes echt dichtknijpen dus! Dag augustus! Bedankt voor de fijne dagen. Ik ben heel benieuwd hoe september er voor ons uit gaat zien! Alle opties liggen nog open, maar dat ik eindelijk mama ga worden staat vrijwel vast. SPANNEND!

 • Manon

  Aaah september! Spannende en leuke maand voor jullie ^^. Haha ik moest weer grinniken om het stukje dat jouw baby zich ook pas op 1 oktober kan laten zien. Drie keer raden: ik ben 1 oktober jarig. Jij (of Maran…) bent toch 16/17/18 november jarig? Zou toch wat zijn als jouw baby 1 oktober geboren wordt en de mijne op die van jou/Maran :’).
  Ik vond het ook echt superleuk om jou eens te ontmoeten, diegene die mijn allergrootste geheim bijna als allereerste wist 😉 Snel weer een keer (met baby(s))!

  31 augustus 2014 at 10:38 Beantwoorden
 • Malou

  Fijn dat je zo’n leuke maand hebt gehad, en wat gaaf dat het bijna zeker is dat je volgende maand moeder bent!

  31 augustus 2014 at 11:22 Beantwoorden
 • Dita

  Leuk overzicht. Nieuwe lieve mensen ontmoeten is altijs fijn. Fijne dag vandaag en succes met de laatste loodjes!

  31 augustus 2014 at 11:25 Beantwoorden
 • Jolie

  Wat een mooie afsluiting en tegelijk ga je ook een spannende tegemoet! Ik zag trouwens dat je ook IJburg woont en ik heb je ook wel 2x gezien. Maar ik wilde je ook niet laten schrikken door op je af te stappen. Het maakt ook allemaal niks uit, ik vind je blog gewoon leuk en wilde je persoonlijke en virtuele complimenten geven en je sterkte wensen met je aanstaande bevalling 🙂

  31 augustus 2014 at 14:48 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.