to top

Weekoverzicht 7 juli tot 14 juli

Aan mijn agenda te zien was het afgelopen week een hele drukke week. Terwijl het voor mijn gevoel allemaal best meeviel. We hadden wel een flink aantal afspraken, maar meestal besloeg zoiets maar een paar uurtjes van de dag. Allemaal prima te doen dus, en heel erg prettig nu ik 31 weken zwanger ben (en het besterf op dagen dat de temperatuur boven de 25 graden uit komt). Ik kwam er alleen wel achter dat ik – helaas – heel weinig foto’s van afgelopen week heb gemaakt. Gewoon vergeten! 

Zondagavond, net nadat ik het vorige weekoverzicht maakte, brak deze prachtige sunset door. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

Zondagavond, net nadat ik het vorige weekoverzicht maakte, brak deze prachtige sunset door. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

Dik buikje. En toch valt het me allemaal nog mee. Met ongeveer 10 weken te gaan, heb ik er toch wel vertrouwen in dat ik niet écht Pieterburen hoef te bellen als ik tegen het einde van mijn zwangerschap nog uit bed wil komen.

Dik buikje. En toch valt het me allemaal nog mee. Met ongeveer 9 weken te gaan, heb ik er toch wel vertrouwen in dat ik niet écht Pieterburen hoef te bellen als ik tegen het einde van mijn zwangerschap nog uit bed wil komen.

Bij de verloskundige bleek het ijzergehalte in mijn bloed een flink stuk lager dan aan het begin van de zwangerschap. Toen had ik extreem veel ijzer in mijn bloed, nu normaal, maar aan de lage kant. Volgens de verloskundige kon het komen door hun brakke apparaatje. Ik moest dus bloed laten afnemen voor het lab. En daar houd ik altijd een blauwe arm aan over...

Bij de verloskundige bleek het ijzergehalte in mijn bloed een flink stuk lager dan aan het begin van de zwangerschap. Toen had ik extreem veel ijzer in mijn bloed, nu normaal, maar aan de lage kant. Volgens de verloskundige kon het komen door hun brakke apparaatje. Ik moest dus bloed laten afnemen voor het lab. En daar houd ik altijd een blauwe arm aan over…

Zoë genoot van het zonnetje.

Zoë genoot van het zonnetje.

Ik wil heel heel heel heel HEEL graag de kast onder de trap uitruimen, zodat we hier planken op kunnen hangen en hem echt als opslagruimte kunnen gebruiken, ipv troepruimte nu. Maran ging aan de slag.

Ik wil heel heel heel heel HEEL graag de kast onder de trap uitruimen, zodat we hier planken op kunnen hangen en hem echt als opslagruimte kunnen gebruiken, ipv troepruimte nu. Maran ging aan de slag.

Zoë is geobsedeerd door de babykamer. Zodra de deur open staat, rent ze naar binnen en gaat ze languit op de grond liggen.

Zoë is geobsedeerd door de babykamer. Zodra de deur open staat, rent ze naar binnen en gaat ze languit op de grond liggen.

De door ons bestelde babyspullen werden geleverd. De kinderwagen met alle accessoires, Maxi-cosi en box stonden in dozen in de gang. Ik haat dozen. Puck niet, die vond het interessant.

De door ons bestelde babyspullen werden geleverd. De kinderwagen met alle accessoires, Maxi-cosi en box stonden in dozen in de gang. Ik haat dozen. Puck niet, die vond het interessant.

Weer een buikfoto. Speciaal voor mijn liefste Donna en Esther. Maar ik ben de beroerdste niet, dus ook voor jullie!

Weer een buikfoto. Speciaal voor mijn liefste Donna en Esther. Maar ik ben de beroerdste niet, dus ook voor jullie!

Sinds Drs. Papa me aanraadde om voor een bezoekje aan hem een chocoaldemuffin te eten, ben ik verslaafd. Dit monster kon ik dus niet weerstaan, toen ik toevallig bij de bakker naar binnen liep.

Sinds Drs. Papa me aanraadde om voor een bezoekje aan hem een chocoaldemuffin te eten, ben ik verslaafd. Dit monster kon ik dus niet weerstaan, toen ik toevallig bij de bakker naar binnen liep.

Met een vriend en mijn broertje (en soms met meer mensen) gaan we ieder jaar een weekje naar Zuid Limburg. Na heel lang twijfelen (moet ik dat hoogzwanger wel doen?) besloot ik de vraag via Twitter te stellen. Al mijn ervaringsdeskundige followers waren het eens: doen! Dus: geboekt :-)

Met een vriend en mijn broertje (en soms met meer mensen) gaan we ieder jaar een weekje naar Zuid Limburg. Na heel lang twijfelen (moet ik dat hoogzwanger wel doen?) besloot ik de vraag via Twitter te stellen. Al mijn ervaringsdeskundige followers waren het eens: doen! Dus: geboekt 🙂

Ta-daa! De babyspullen in een hoek van de babykamer gegooid. Zoeken we een beter plekje voor als we 1. de babymeubels hebben 2. de trapkast hebben uitgeruimd.

Ta-daa! De babyspullen in een hoek van de babykamer gegooid. Zoeken we een beter plekje voor als we
1. de babymeubels hebben
2. de trapkast hebben uitgeruimd.

Op naar Rotterdam waar we Nederland-Argentinië bij mijn schoonouders gingen kijken.

Op naar Rotterdam waar we Nederland-Argentinië bij mijn schoonouders gingen kijken.

Mijn lieve schoonouders stonden erop dat wij in hun bed zouden slapen, in verband met mijn dikke pens. <3

Mijn lieve schoonouders stonden erop dat wij in hun bed zouden slapen, in verband met mijn dikke pens. <3

Aaw! Mijn paps en mams op hun trouwdag, 30 jaar geleden.

Aaw! Mijn paps en mams op hun trouwdag, 30 jaar geleden.

Ik trek het warme weer heel slecht. Vooral omdat het in ons huis al snel benauwd is. Vreselijk! Gelukkig heb ik ontdekt dat ons (winderige) balkon uitkomst biedt.

Ik trek het warme weer heel slecht. Vooral omdat het in ons huis al snel benauwd is. Vreselijk! Gelukkig heb ik ontdekt dat ons (winderige) balkon uitkomst biedt.

Aah vrijdag dan. 's Morgens op weg naar Zwijndrecht voor een kraamvisite bij vrienden.

Aah vrijdag dan. ’s Morgens op weg naar Zwijndrecht voor een kraamvisite bij vrienden.

En daarna door naar Antwerpen, voor ons anniversary-weekend.

En daarna door naar Antwerpen, voor ons anniversary-weekend.

Eén jaar getrouwd alweer! <3

Eén jaar getrouwd alweer! <3

Heerlijk samen een weekendje weg: winkelen, wandelen, terrasjes pakken, lekker eten en drinken en tussendoor een middagdutje.

Heerlijk samen een weekendje weg: winkelen, wandelen, terrasjes pakken, lekker eten en drinken en tussendoor een middagdutje.

Vrijdagavond gingen we uit eten met Maran's zusje en haar vriend. Zij wonen sinds 2 (of 3??) jaar in Antwerpen en wisten dus de leukste restaurantjes.

Vrijdagavond gingen we uit eten met Maran’s zusje en haar vriend. Zij wonen sinds 2 (of 3??) jaar in Antwerpen en wisten dus de leukste restaurantjes. Vinden jullie trouwens niet dat ze bizar veel op elkaar lijken?

Yara (Maran's zusje) en haar vriend Wouter hebben een súpermooi, nieuw appartement in het centrum met uitzicht op het Centraal Station. Prettehh!

Yara (Maran’s zusje) en haar vriend Wouter hebben een súpermooi, nieuw appartement in het centrum met uitzicht op het Centraal Station. Prettehh!

Zaterdag (onze trouwdag!) gingen we lekker shoppen en onderweg stopten we voor cupcakes.

Zaterdag (onze trouwdag!) gingen we lekker shoppen en onderweg stopten we voor cupcakes.

Yay!

Yay!

's Avonds keken we bij Yara en Wouter de troostfinale van het Nederlands Elftal. Ik vond het nog best een leuke wedstrijd om te zien. Jammer dat het WK nu afgelopen is...

’s Avonds keken we bij Yara en Wouter de troostfinale van het Nederlands Elftal. Ik vond het nog best een leuke wedstrijd om te zien. Jammer dat het WK nu afgelopen is…

Zondagochtend sliepen we lekker uit, genoten we van een hotelontbijtje, dronken we nog een kopje thee bij Yara en Wouter thuis en reden vervolgens naar ons eigen huis. Daar werden we opgewacht door twee hele enthousiaste katten. ’s Middags las ik het boek over Lucia de Berk uit (daar wil ik nog een logje over maken) en straks gaan we de finale van het WK bekijken. Het was een leuke week, ik hoop dat jullie er ook van genoten hebben.

Aankomende week ga ik heel veel lunchen. Met vriendinnetje Melissa, met Shirley, met een vriend van de middelbare school (die mij laatst benaderde toen hij me in het filmpje van Mascha zag, HAHA!) en met Kelly. Zo leuk! Bovendien hebben we, als het weer meewerkt, donderdagavond de zwangerschapsshoot. Hebben jullie nog mooie plannen voor volgende week?

 • Kelly caresse

  Wat een leuk weekoverzicht, gefeliciteerd met jullie 1 jaad huwelijk! Wat lijkt Maran veel op zijn zus. Leuk om te zien! Ik heb super veel zin ik vrijdag woehoe 😀

  14 juli 2014 at 07:46 Beantwoorden
 • Manon

  Woooow, nog maar 9 weken Betty :-O Wat gaat de tijd snel. Ik kan nog zo de anonieme berichtjes van Sanne (ja toch?) herinneren op Mommy To Be haha. Veel plezier deze week met alle lunches!

  14 juli 2014 at 09:00 Beantwoorden
 • Joyce

  Wat gaat het allemaal snel nu hé! Geniet er nog even lekker van!

  14 juli 2014 at 09:49 Beantwoorden
 • Petra

  Tijd vliegt. Nog gefeliciteerd met jullie katoenen huwelijk. Gezellig hoor zo’n weekendje Antwerpen.

  14 juli 2014 at 11:16 Beantwoorden
 • Stien

  Proficiat met jullie eerste trouwjaar! Wat gaat de tijd snel, cliché maar waar 😉 Maran en zijn zus lijken enorm op elkaar; bizar haha. Mooie buik foto trouwens!

  14 juli 2014 at 23:32 Beantwoorden
 • Jolie

  Hey, volgens mij woon je bij mij om de hoek!

  19 juli 2014 at 23:17 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.