to top

Waar ik nu echt blij van word

Het regent, de lucht is grijs en we zitten midden in de zomer. Toch kan ik niet zeggen dat mijn bui af te meten is aan dit weer. Ik ben namelijk ontzettend vrolijk en gelukkig. Waarom? Omdat er een heleboel ‘dingen’ zijn waar ik blij van word. Komen ze!

– Mijn zwangere buikje. Ja, echt. Ondanks dat hij soms gigantisch in de weg zit (schoenen aantrekken is een crime), is er bijna niets leukers dan mijn handen erop te leggen en daar geduw, gewiebel en geschop vandaan te voelen. Ik kan me best voorstellen dat mama’s soms terugverlangen naar dat gevoel.

– Het feit dat ik aankomend weekend één jaar getrouwd ben met de liefde van mijn leven. We hebben het zo ontzettend leuk samen en ieder jaar lijkt alleen maar leuker en mooier te worden. Aankomend weekend gaan we het lekker samen vieren, ik heb er zin in! <3

053

– Ik word stiekem juist heel blij van dit weer. Ik vind het heerlijk om vanuit vijf hoog met mijn vrije uitzicht naar de wolken en de storm te kijken. Ook vind ik het heel fijn dat het wat afgekoeld is in huis. De temperatuur loopt hier al snel op, dus dat het nu 23 graden is, vind ik heel erg prettig.

– Ik houd ook enorm van lang douchen. Meestal zit ik dan op de grond en geniet ik van de warme straal op mijn rug. Zelfs met dik buikje is het nog heerlijk, al is na afloop opstaan wel een beetje een probleem aan het worden. Ik heb op één of andere manier minder geduld voor een bad.

– Chocolade, watermeloen, Griekse yoghurt met walnoten en honing,, verse sapjes, broodjes geitenkaas… Op één of andere manier word ik sinds mijn zwangerschap écht oprecht heel erg blij van eten. Maakt (zoals je kan zien) amper uit wat het is, als ik maar iets te bikken heb. Godzijdank voor mijn enigszins normale figuur. Ik weet echt niet waar ik dat aan te danken heb.

– Het feit dat er een nieuwe (tweedehands) auto in de garage staat, maakt dat ik heel veel zin heb om lekker auto te rijden. Terwijl ik normaal gesproken niet enthousiast werd van onze auto – hij bracht ons van A naar B, daar was alles mee gezegd – kan ik nu niet wachten om weer een stukje te mogen rijden.

– De leuke contacten die ik dankzij het bloggen heb opgedaan met meiden die ik zonder blog misschien nooit had ontmoet. Zo word ik heel gelukkig van de lunchdates met Shirley, vind ik het superleuk om eindeloos te mailen/Whatsappen met Manon en kijk ik erg uit naar mijn date met Kelly. YAY!

– Zwitsal wasmiddel en wasverzachter. Daar heb ik verder niks meer over te zeggen.

– Ik word heel blij van het vooruitzicht dat we binnenkort een weekje naar Limburg gaan. Dat doen we ieder jaar met mijn broertje en een vriend (en soms nog meer mensen), en dit jaar dus voor het eerst met dikke pens. Maar de boys vinden het niet erg dat ik een soort walvisvormig aanhangsel word en ik hoop dat ze daar gewoon de dingen gaan doen die ze willen doen, of ik nu mee kan of niet. Ik kijk al heel erg uit naar vlaai eten (gaan we weer…), de Limburgse heuvels, gezellig kletsen, lachen en spelletjes doen en hier en daar eens wat wandelen en shoppen. Yup, zin in!

– Binnenkort hebben we een zwangerschapsshoot met één van de fotografen die ook onze bruiloft heeft vastgelegd. Ik ben heel erg benieuwd en heb er heel veel zin in! Daar horen jullie later trouwens meer over!

Waar worden jullie nu blij van?

 • iooon

  Ik word blij van uitslapen en ook wel van dit weer. Bovenste verdieping dus ons appartement houd de warmte flink vast. Nu is het heerlijk met een fris windje door het huis.

  9 juli 2014 at 13:39 Beantwoorden
 • Vanessa

  Mooi lijstje heb je gemaakt! Ik vind dit weertje maar niks, de zon maakt me veel blijer 🙂

  9 juli 2014 at 14:01 Beantwoorden
 • Manon

  Ah wat een leuk lijstje 😀 Word er zelf ook helemaal vrolijk van!
  Schopjes in de zwangere buik, Zwitsal wasmiddel, eten en onze whatsapp/mail gesprekken vind ik ook heeeel erg leuk. Heb ook altijd de behoefte om dingen meteen aan je vertellen/laten zien haha.
  Oeh, ben benieuwd naar je fotoshoot, ik heb er ook al een gepland (goh wat een toeval weer hahaha).

  9 juli 2014 at 14:09 Beantwoorden
 • bianca

  Ik word vooral heel blij van het kleine meisje wat hier nu in haar bedje ligt!!
  En dat het even iets minder warm is, is ook niet erg. Maar hierna mag de zon wel weer gaan schijnen, ik wil graag lekker naar buiten!

  9 juli 2014 at 14:40 Beantwoorden
 • Stien

  Leuk om te lezen! Een aantal dingen komen bij mij ook voor, zoals dat weer 🙂 Ik vind het heerlijk, die regen en zelf shagel en sneeuw kan helemaal geen kwaad. Ik hou net zoveel van de winters als van de zomer, misschien zelfs nog meer… 🙂

  9 juli 2014 at 15:29 Beantwoorden
 • Kelly Caresse

  Ah ik word heel blij van jouw lijstje! Wauw al 1 jaar getrouwd gefeliciteerd! Ik heb zo veel zin om te trouwen, en om in jouw trouwalbum te gluren als je gezellig langs komt, daar heb ik veel zin in!

  9 juli 2014 at 16:40 Beantwoorden
 • Petra

  Leuk lijstje. Ik word blij van mijn kids, manlief, vrolijke blogposts, het broodje kroket wat op me ligt te wachten, aardbeien en dansen in de regen 🙂

  9 juli 2014 at 21:34 Beantwoorden
 • Marieke

  Fijn blogje, mooi lijstje! Goed dat je zo van het leven geniet!

  10 juli 2014 at 09:43 Beantwoorden
 • Madelaine

  Ik vind jouw blog zo onwijs leuk, daar word ik dus blij van ;). En verder? Films kijken, kroelen met m’n kat, mijn twee neefjes, zonnig weer, motorrijden en nog veel meer haha.

  11 juli 2014 at 20:24 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.