to top

Weekoverzicht 30 juni tot 7 juli

Afgelopen week heb ik weer een aantal drukke dagen goed afgewisseld met een aantal wat rustigere dagen. Dat vind ik voor nu heel prettig, omdat alles met dikke buik toch een stuk onhandiger begint te worden. Ik zag vriendinnetje Mascha weer, nadat we elkaar een hele poos niet hadden gezien, ontmoette Rita Ora, van wie ik voor dinsdag eerlijk gezegd nog nooit had gehoord (oeps!), kreeg legendarisch veel bezoekers op mijn blog, heb een hele dag met mijn moeder bijgekletst, thuis veel schoongemaakt en opgeruimd, een nieuwe auto gekocht, een shitload aan watermeloenen gegeten, een taart gebakken en genoten van de voetbalwedstrijd. Kijken jullie weer mee?

 

Maandagochtend begon met een grote schaal watermeloen en een kop rooibosthee. Ik vind rooibosthee niet echt lekker, maar het schijnt goed te zijn voor de bloeddruk en voor de (ongeboren) bebeh.

Maandagochtend begon met een grote schaal watermeloen en een kop rooibosthee. Ik vind rooibosthee niet echt lekker, maar het schijnt goed te zijn voor de bloeddruk en voor de (ongeboren) bebeh.

Dinsdag had ik afgesproken met vriendinnetje Mascha. We hadden elkaar al een tijdje niet gesproken, dus het was extra leuk om weer bij te kletsen. Zij had een interview met Rita Ora in een Amsterdams hotel en ik besloot haar gezelschap te houden terwijl ze aan het wachten was. Uiteindelijk was ik haar cameravrouw tijdens het interview. Superleuk! :-)

Dinsdag had ik afgesproken met Mascha. We hadden elkaar al een tijdje niet gesproken, dus het was extra leuk om weer bij te kletsen. Zij had een interview met Rita Ora in een Amsterdams hotel en ik besloot haar gezelschap te houden terwijl ze aan het wachten was. Uiteindelijk was ik haar cameravrouw tijdens het interview. Superleuk! 🙂

Kijk wat een mooi hotel!

Kijk wat een mooie lampen in het hotel!

We moesten erg lang wachten en hadden niet geluncht (had ik thuis voor ons klaarstaan). Toen kregen we deze schaaltjes aangeboden.

We moesten erg lang wachten en hadden niet geluncht (had ik thuis voor ons klaarstaan). Toen kregen we deze schaaltjes aangeboden.

Thuisgekomen gingen we for old times sake weer even oude foto's bekijken. Mascha en ik kennen elkaar sinds we 14 à 15 zijn en hebben heel wat van elkaars leven meegemaakt. Hier waren we 18, allebei moderator van een forum en gezellig tijdens een meet-dagje aan het poolen.

Thuisgekomen gingen we for old times sake weer even oude foto’s bekijken. Mascha en ik kennen elkaar sinds we 14 à 15 zijn en hebben heel wat van elkaars leven meegemaakt. Hier waren we 18, allebei moderator van een forum en gezellig tijdens een meet-dagje aan het poolen.

Mascha postte de foto van ons als tieners op Instagram en meteen gebeurde dit met mijn stats. Wooop!

Mascha postte de foto van ons als tieners op Instagram en meteen gebeurde dit met mijn stats. Wauw, indrukwekkend! Ik vind het nog steeds zo ontzettend bijzonder dat Mascha, dat leuke, spontane, beautygekke Haagse, meisje dat ik leerde kennen toen ik 14 was nu min of meer een BN-er is. Ik ben heel trots op haar!

's Avonds had ze een etentje en was het voor mij tijd voor weer een watermeloenen-slachting.

’s Avonds had ze een etentje en was het voor mij tijd voor weer een watermeloenen-slachting.

MOEWHAHAHAHA!

MOEWHAHAHAHA!

Woensdag ging ik een middagje naar mijn moeder toe. Ze is eens in de twee weken vrij op woensdag en we zouden lekker in de tuin liggen. Van tevoren ging ik even naar Praxis, om verf te kopen voor de babymeubeltjes.

Woensdag ging ik een middagje naar mijn moeder toe. Ze is eens in de twee weken vrij op woensdag en we zouden lekker in de tuin liggen. Van tevoren ging ik even naar Praxis, om verf te kopen voor de babymeubeltjes.

Omdat we een soort subtiel onderwater-thema willen, leek het Maran leuk om een 'schelpenkleur' te kiezen voor de meubeltjes. Supergoed idee! Deze kleur heette toevallig 'schelp', maar wij vonden het maar een gore kleur.

Omdat we een soort subtiel onderwater-thema willen, leek het Maran leuk om een ‘schelpenkleur’ te kiezen voor de meubeltjes. Supergoed idee! Deze kleur heette toevallig ‘schelp’, maar wij vonden het maar een gore kleur.

Het werd dus deze: gebroken wit. Ik ben benieuwd wat mijn paps ervan gaat maken!

Het werd dus deze: gebroken wit. Ik ben benieuwd wat mijn paps ervan gaat maken!

De rest van mijn middag zag er zo uit. Lekker bij mijn ouders in de tuin en ondertussen werd ik door mijn moeder volgestopt met aardbeientaart en uitsmijters. Hmm :-)

De rest van mijn middag zag er zo uit. Lekker bij mijn ouders in de tuin en ondertussen werd ik door mijn moeder volgestopt met aardbeientaart en uitsmijters. Hmm 🙂

Donderdag dan. Ik was een dagje thuis en dat vond ik stiekem wel even lekker. Ik was woensdagavond ziek geweest (was het de aardbeientaart?) en kon donderdag dus lekker even bijkomen. Ik heb heel veel achter de computer gezeten. Geschreven voor mijn blog, boor Mommy to be en hier en daar wat dingetjes geregeld. Fijn ook zo'n dagje!

Donderdag dan. Ik was een dagje thuis en dat vond ik stiekem wel even lekker. Ik was woensdagavond ziek geweest (was het de aardbeientaart?) en kon donderdag dus lekker even bijkomen. Ik heb heel veel achter de computer gezeten. Geschreven voor mijn blog, voor Mommy to be en hier en daar wat dingetjes geregeld. Fijn ook zo’n dagje! Ohja, dit is natuurlijk een foto van mijn pens. Maar dat hadden jullie vast door!

Dit was donderdag mijn gezelschap <3

Dit was donderdag mijn gezelschap <3

Vrijdag was het eindelijk zo ver: we mochten onze nieuwe auto ophalen! De oude moesten we inleveren. Ik had verwacht dat ik dat emotioneel zou vinden, maar toen we de nieuwe auto weer terugzagen, leverde ik stralend mijn oude autosleutel in.

Vrijdag was het eindelijk zo ver: we mochten onze nieuwe auto ophalen! De oude moesten we inleveren. Ik had verwacht dat ik dat emotioneel zou vinden, maar toen we de nieuwe auto weer terugzagen, leverde ik stralend mijn oude autosleutel in.

Dag topper! Bedankt voor de vier hele fijne jaartjes! <3

Dag topper! Bedankt voor de vier hele fijne jaartjes! <3

Aaah daar zitten we dan in de nieuwe auto! WOOHOO!

Aaah daar zitten we dan in de nieuwe auto! WOOHOO!

Kijk 'm shinen in onze garage! We zijn er zo verschrikkelijk blij mee!

Kijk ‘m shinen in onze garage! We zijn er zo verschrikkelijk blij mee!

's Avonds had Maran een etentje met wat mensen van zijn werk. Ik bracht hem maar al te graag weg, en haalde hem 's avonds weer op. Er stond trouwens vanuit de steeg een doodenge zwerver naar me te loeren!

’s Avonds had Maran een etentje met wat mensen van zijn werk. Ik bracht hem maar al te graag weg, en haalde hem ’s avonds weer op. Er stond trouwens vanuit de steeg een doodenge zwerver naar me te loeren!

Terwijl Maran weg was, besloot ik een taart te bakken. Mijn ouders waren de volgende dag namelijk 30 jaar getrouwd en dat wilde ik niet zomaar voorbij laten gaan.

Terwijl Maran weg was, besloot ik een taart te bakken. Mijn ouders waren de volgende dag namelijk 30 jaar getrouwd en dat wilde ik niet zomaar voorbij laten gaan.

Uuggh! Wat een zooi. En de taart lukte niet zoals ik het wilde. Ik besloot alles op te ruimen en het voor de volgende dag te laten.

Uuggh! Wat een zooi. En de taart lukte niet zoals ik het wilde. Ik besloot alles op te ruimen en het voor de volgende dag te laten.

De sunset was trouwens wel weer de moeite waard. Hij komt alleen niet altijd over op foto zoals hij in het echt is. Jammerrrr!

De sunset was trouwens wel weer de moeite waard. Hij komt alleen niet altijd over op foto zoals hij in het echt is. Jammerrrr!

Oh dit monster kwam trouwens in de middag binnen. Ik durf hem niet open te maken. Dat doe ik wel tegen de tijd dat ik aan gort lig :-(

Oh dit monster kwam trouwens in de middag binnen. Ik durf hem niet open te maken. Dat doe ik wel tegen de tijd dat ik aan gort lig 🙁

Iedere ochtend liggen Maran en ik nog lekker een half uurtje te browsen op onze telefoontjes (nu kan het nog...) Opeens zei hij: "never forget" en ik dacht: "eh, jongen, heb je een stroke?" Totdat ik naar onze televisie keek, die hij toevallig had aangedaan en geconfronteerd werd met een foto van onze oude Peugeot. Hihi.

Iedere ochtend liggen Maran en ik nog lekker een half uurtje te browsen op onze telefoontjes (nu kan het nog…) Opeens had hij, om het afscheid van onze oude auto een dramatische lading gegeven, stiekem een foto van het oude beestje op de televisie gezet. Ehh… Ok.

Aaaw, deze foto kwamen we ook tegen op Maran zijn telefoon. Gemaakt tijdens die lieve Es haar trouwdag, alweer bijna 2 jaar geleden!

Aaaw, deze foto kwamen we ook tegen op Maran zijn telefoon. Gemaakt tijdens die lieve Es haar trouwdag, alweer bijna 2 jaar geleden!

Ik besloot de taart toch nog een kans te geven. Puck vond het super interessant, die heeft de hele tijd op tafel gezeten en naar me gekeken. (En nee, dat was niet vies, want ze kwam niet verder dan dat en zat er niet aan te ruiken of haar haren op uit te schudden)

Ik besloot de taart toch nog een kans te geven. Puck vond het super interessant, die heeft de hele tijd op tafel gezeten en naar me gekeken.
(En nee, dat was niet vies, want ze kwam niet verder dan dat en zat er niet aan te ruiken, likken, urineren of haar haren op uit te schudden)

Nou ja, het is wel duidelijk dat ik er geen professionele carrière in hoef te ambiëren, maar voor een familiefeestje vond ik hem best redelijk gelukt!

Nou ja, het is wel duidelijk dat ik er geen professionele carrière in hoef te ambiëren, maar voor een familiefeestje vond ik hem best redelijk gelukt!

Op weg naar mijn ouders begon het opeens keihard te regenen. Maar we hebben ervan genoten, want onze nieuwe auto heeft een panoramadak, en dan krijg je dus dit. <3

Op weg naar mijn ouders begon het opeens keihard te regenen. Maar we hebben ervan genoten, want onze nieuwe auto heeft een panoramadak, en dan krijg je dus dit. <3

Mijn lieve paps en mams. Maar toen zo'n 30 à 35 jaar geleden.

Mijn lieve paps en mams. Maar dan zo’n 30 à 35 jaar geleden.

Zaterdagavond keken we voetbal en dat duurde (zoals jullie weten) allemaal tot heel laat. De volgende ochtend werden we dan ook heel laat wakker en we besloten helemaal niets te doen die dag. Behalve Friends kijken...

Zaterdagavond keken we voetbal en dat duurde (zoals jullie weten) allemaal tot heel laat. De volgende ochtend werden we dan ook heel laat wakker en we besloten helemaal niets te doen die dag. Behalve Friends kijken…

... En op de bank liggen en sereen over mijn buik wrijven. Want ons babymannetje was erg druk, wat ik natuurlijk heel gezellig vond.

… En op de bank liggen en sereen over mijn buik wrijven. Want ons babymannetje was erg druk, wat ik natuurlijk heel gezellig vond.

Hmm, ik had verwacht dat ik bizar weinig foto’s zou hebben van afgelopen week, maar het valt me achteraf gezien best mee. Aankomende week heb ik weer een aantal afspraken op het programma. Ik ga weer naar de verloskundige (ben heel benieuwd hoe het nu met mijn bloeddruk is gesteld, al merk ik geen verschil met de laatste keer, zal wel goed zijn dus), onze babyspulletjes worden geleverd, ik wil de overige babyspullen bij elkaar shoppen en alles wassen. Dan kan alles mooi ingeruimd worden als mijn vader de babymeubels komt brengen. Ik heb een avondje met Donna en Esther (en haar babymeisje) afgesproken en aankomend weekend zijn Maran en ik alweer 1 jaar getrouwd. Eén jaar alweer! Ik kan niet geloven dat het zo snel voorbij is gevlogen! In het weekend gaan we dus samen iets leuks doen om dit te vieren. En we gaan op kraamvisite bij een vriend van Maran. Kortom: er zit een leuke week aan te komen en ik heb er zin in! Fijne week, lieve lezers! 🙂

 • Geertje

  Wat een leuke foto’s! En wat leuk al die nieuwe cadeaus: Auto.. super mooi, taartje, ziet er toch prima uit? Zolang hij maar lekker is… en ja dat kraampakket spant de kroon… Dat je er maar veel plezier van mag hebben 😉

  7 juli 2014 at 09:19 Beantwoorden
 • JOyce

  Klinkt als een leuke week! En nog gefeliciteerd met je ouders!

  7 juli 2014 at 09:45 Beantwoorden
 • Manon

  Leuk overzichtje. En ik vind je taart heel goed gelukt, serieus! Ik hou ook niet van rooibos maar ik heb een thee gevonden rooibos vanille en die vind ik dus wel heel erg goed te doen!

  7 juli 2014 at 09:52 Beantwoorden
 • Anne

  Leuk om te lezen! De taart ziet er goed uit hoor, ik doe je het niet na! Toevallig ben ik dol op rooibos maar dan wel de pure variant, zonder toegevoegde kruiden, die normale van pickwick vind ik heel vies. De auto is trouwens mooi zeg!

  7 juli 2014 at 10:07 Beantwoorden
 • Petra

  Ik vind de taart best goed geluk hoor. Ik doe het je niet na. Rooibos is ook niet helemaal mijn ding. Desondanks net als jij tijdens de zwangerschap af en toe wel gedronken.

  7 juli 2014 at 11:24 Beantwoorden
 • Stien

  Wat een fijne week! Echt leuk voor jullie dat jullie een nieuwe auto hebben. En de taart is trouwens geweldig, supermooi! Prachtig gewoon, ik zou het niet kunnen nadoen 🙂

  7 juli 2014 at 17:43 Beantwoorden
 • Odile | Go, mommy, go!

  Nou ik vind je taart mooi gelukt hoor! Bakte ook graag taarten maar het is alweer meer dan een halfjaar geleden. Kan er op de een of andere manier geen tijd voor vinden met een baby en dat ik aan de lijn ben helpt ook niet echt haha..

  7 juli 2014 at 20:05 Beantwoorden
 • fabianne

  Wow je taart is super mooi hoor.en uh het kraapakket is best te doen ik heb hem geopend

  8 juli 2014 at 20:16 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.