to top

Weekoverzicht 23 juni tot 30 juni

Afgelopen week is heel hard voorbij gevlogen. Dat kwam omdat Maran en ik het best druk hadden. We hebben bepaalde dingen die we moesten doen een tijdje voor ons uit geschoven (auto kopen, beginnen aan de babykamer), maar deze week hebben we alle knopen doorgehakt en zijn we keihard aan de slag gegaan. Tussendoor hebben we nog een hele gezellige, leuke week gehad met veel vrienden en familie. 

Maandagochtend begon voor mij bij de Gamma. Het uitzoeken van dé kleur voor de babykamer. HELP!

Maandagochtend begon voor mij bij de Gamma. Het uitzoeken van dé kleur voor de babykamer. HELP!

Ugh, hier houd ik dus absoluut niet van! Ik hoop zo dat deze 'trend' aan onze zoon voorbij gaat.

Ugh, hier houd ik dus absoluut niet van! Ik hoop zo dat deze ‘trend’ aan onze zoon voorbij gaat.

Ik riep de hulp van online vriendinnetje, en mede-zwangere, Manon in. Uiteindelijk kozen we Bora Bora uit.

Ik riep de hulp van online vriendinnetje, en mede-zwangere, Manon in. Uiteindelijk kozen we Bora Bora uit.

Thuisgekomen maakte ik deze gezonde lunch voor Maran en mezelf. In het schaaltje zit trouwens gele watermeloen, die een chemisch smaakje had. No thanks!

Thuisgekomen maakte ik deze gezonde lunch voor Maran en mezelf. In het schaaltje zit trouwens gele watermeloen, die een chemisch smaakje had. No thanks!

Een before-foto van de logeerkamer/babykamer.

Een before-foto van de logeerkamer/babykamer.

En dit was ruim een uur later. Het was enorm benauwd in het kamertje geworden door de zon, dus ik hield het voor gezien!

En dit was ruim een uur later. Het was enorm benauwd in het kamertje geworden door de zon, dus ik hield het voor gezien!

En ik dook lekker de bank op met deze tijdschriften en boeken die ik van een zwangere vriendin heb gekregen!

En ik dook lekker de bank op met deze tijdschriften en boeken die ik van een zwangere vriendin heb gekregen!

's Avonds keken Maran en ik naar de wedstrijd van het Nederlands Elftal. En daar moesten oranje hapjes bij!

’s Avonds keken Maran en ik naar de wedstrijd van het Nederlands Elftal. En daar moesten oranje hapjes bij! Yum!

Puck was te moe om te kijken.

Puck was te moe om te kijken.

Dinsdag ging ik gezellig lunchen met Shirley en Skyler.

Dinsdag ging ik gezellig lunchen met Shirley en Skyler.

Tja, geen verrassing: ciabatta geitenkaas met honing!

Tja, geen verrassing: ciabatta geitenkaas met honing!

's Middags slachtte ik een halve watermeloen. Een echte, deze keer.

’s Middags slachtte ik een halve watermeloen. Een echte, deze keer.

En kroop ik met Mascha op de bank!

En kroop ik met Mascha op de bank!

Toevallig kreeg ik even later deze foto van mijn 14-jarige nichtje toegestuurd. Ze is een enorme fan van Mascha en kwam er laatst achter dat Mascha een vriendin van mij is. En nu krijg ik dus alles wat met Mascha te maken heeft opgestuurd ;-)

Toevallig kreeg ik op dat moment deze foto van mijn 14-jarige nichtje toegestuurd. Ze is een enorme fan van Mascha en kwam er laatst achter dat Mascha een vriendin van mij is. En nu krijg ik dus alles wat met Mascha te maken heeft opgestuurd 😉 SUPER oncharmante foto van mij trouwens. Mijn god.

's Avonds had Maran een vergadering. Hij had wel een halve, gegrilde kip voor mij gehaald. En kijk eens wie daar ook van houdt!

’s Avonds had Maran een vergadering. Hij had wel een halve, gegrilde kip voor mij gehaald. En kijk eens wie daar ook van houdt!

De sunset door mijn smerige ramen. Wonen aan het water heeft voor- en nadelen. De sunset is altijd indrukwekkend, de wind, regen en zand die tegen de ramen waait maakt het onmogelijk om er goed doorheen te kijken.

De sunset door mijn smerige ramen. Wonen aan het water heeft voor- en nadelen. De sunset is altijd indrukwekkend, de wind, regen en zand die tegen de ramen waait maakt het onmogelijk om er goed doorheen te kijken.

Ik hou zo ONTZETTEND van deze kleur!

Ik hou zo ONTZETTEND van deze kleur!

Zoë wurmt zichzelf altijd op schoot. Of ik nu een boek en babybuik heb of niet.

Zoë wurmt zichzelf altijd op schoot. Of ik nu een boek en babybuik heb of niet.

In de middag zou de piano van mijn schoonouders bij ons geleverd worden. Hier was er nog niks te zien.

In de middag zou de piano van mijn schoonouders bij ons geleverd worden. Hier was er nog niks te zien.

Ik had die nacht wakker gelegen van de verf die iets te donker was uitgeslagen. Dus ging ik weer naar de Gamma voor een nieuwe pot.

Ik had die nacht wakker gelegen van de verf die iets te donker was uitgeslagen. Dus ging ik weer naar de Gamma voor een nieuwe pot.

Thuisgekomen had ik een dolgelukkige echtgenoot. En een piano, dus!

Thuisgekomen had ik een dolgelukkige echtgenoot. En een piano, dus!

Een update van de babykamer. Rare foto, maar het hok is te klein om een goede overzichtsfoto te maken...

Een update van de babykamer. Rare foto, maar het hok is te klein om een goede overzichtsfoto te maken…

Puck is ook blij met de piano,

Puck is ook blij met de piano,

Ze gebruikt hem zelfs als opstapje om op de tv-kast te komen. Tróts dat ze was!

Ze gebruikt hem als opstapje om op de tv-kast te komen. Tróts dat ze was!

De volgende dag maakten we een proefrit, samen met mijn schoonvader. Jullie hebben inmiddels kunnen zien hoe dat afliep!

De volgende dag maakten we een proefrit, samen met mijn schoonvader. Jullie hebben inmiddels kunnen zien hoe dat afliep!

Rond half vier at ik, op doktersrecept, een chocolademuffin. De baby was de week daarvoor bij de 3D-echo namelijk niet wakker te krijgen, en Drs. Papa had mij aangeraden om een uur van tevoren een suikerbom te eten. Als de dokter het zegt....

Rond half vier at ik, op doktersrecept, een chocolademuffin. De baby was de week daarvoor bij de 3D-echo namelijk niet wakker te krijgen, en Drs. Papa had mij aangeraden om een uur van tevoren een suikerbom te eten. Als de dokter het zegt….

Oeh, wat ligt daar voor leuk pakketje op het aanrecht?

Oeh, wat ligt daar voor leuk pakketje op het aanrecht?

YAAY! Het is mijn bestelling van Babyhuys Webshop! Onze eerste échte uitzet-aankopen!

YAAY! Het is mijn bestelling van Babyhuys Webshop! Onze eerste échte uitzet-aankopen!

Na de 3D-echo (kom ik morgen op terug) kwam vriendinnetje Melissa op bezoek voor een avondje lekker bijkletsen. Hier zwaaide ik haar alweer uit.

Na de 3D-echo (kom ik morgen op terug) kwam vriendinnetje Melissa op bezoek voor een avondje lekker bijkletsen. Hier zwaaide ik haar alweer uit.

 

Vrijdagochtend bezochten Maran en ik Babypark, waar we gewapend met een boodschappenlijstje helemaal los gingen. Kom ik nog op terug in een ander artikel!

Vrijdagochtend bezochten Maran en ik Babypark, waar we gewapend met een boodschappenlijstje helemaal los gingen. Kom ik nog op terug in een ander artikel!

We brachten al onze aankopen thuis, om vervolgens naar de occasion-dealer te rijden en het contract voor onze nieuwe auto te tekenen.

We brachten al onze aankopen thuis, om vervolgens naar de occasion-dealer te rijden en het contract voor onze nieuwe auto te tekenen. Daarna hadden zin om Indiaas te eten en dus bestelden we wat. Lekkerrrr!

Valt het iemand al op hoe verslaafd ik ben aan watermeloen?

Valt het iemand al op hoe verslaafd ik ben aan watermeloen?

Zaterdag had ik een bleh-dag. Mijn buik zat in de weg en ik moest mezelf de hele dag vooruit schoppen. Super vervelend! Vriendinnetje Donna vroeg om een buikfoto en kreeg deze van mijn opgestuurd. Met WK-voetbal onder mijn huid!

Zaterdag had ik een bleh-dag. Mijn buik zat in de weg en ik moest mezelf de hele dag vooruit schoppen. Super vervelend!
Vriendinnetje Donna vroeg om een buikfoto en kreeg deze van mijn opgestuurd. Met WK-voetbal onder mijn huid!

Zondag voelde ik me stukken beter dan zaterdag. Ik had weer lekker veel energie, dus Maran en ik besloten een stukje te gaan wandelen. Ik had mijn nieuwe sandalen aan en kwam thuis met overal blaren. Meh,

Zondag voelde ik me stukken beter dan zaterdag. Ik had weer lekker veel energie, dus Maran en ik besloten een stukje te gaan wandelen. Ik had mijn nieuwe sandalen aan en kwam thuis met overal blaren. Meh.

Daarna had ik weer last van schoonmaakkriebels. Ik heb ieder afneembaar oppervlak in de babykamer extra goed schoongemaakt en als bonus alle deuren van de benedenverdieping. Lekker bezig!

Daarna had ik weer last van schoonmaakkriebels. Ik heb ieder afneembaar oppervlak in de babykamer extra goed schoongemaakt en als bonus alle deuren van de benedenverdieping. Lekker bezig!

Daarna reden we helemaal naar Noord Scharwoude, om bij familie van mij de voetbalwedstrijd te bekijken. Wat was het spannend! Ik heb op het puntje van mijn stoel gezeten en was ervan overtuigd dat Nederland zou verliezen. Viel dat even mee! Op de terugweg kregen we een extra cadeautje: overal prachtige regenbogen!

Daarna reden we helemaal naar Noord Scharwoude, om bij familie van mij de voetbalwedstrijd te bekijken. Wat was het spannend! Ik heb op het puntje van mijn stoel gezeten en was ervan overtuigd dat Nederland zou verliezen. Viel dat even mee!
Op de terugweg kregen we een extra cadeautje: overal prachtige regenbogen!

En toen was het alweer bijna juli! Wat gaat het hard! De basisschoolvakantie begint al bijna in onze periode en dat is altijd zo’n bijzonder moment in het jaar, vind ik. Aankomende week komt iemand van de kraamverpleging thuis voor een kennismakingsgesprek, ga ik gezellig lunchen met een vriendin, waarschijnlijk in de tuin hangen met mijn moeder, nog meer opruimen en schoonmaken, verf kopen voor de babymeubels, en nog meer voetbal kijken. Fijne week allemaal!

 • Shirley

  Haha leuk om mezelf weer in actie te zien. Was gezellig! Leuke week heb je achter de rug. De box die daar staat hebben wij volgens mij ook. Of een beetje dezelfde, haha. Het lijkt ook zo allemaal op elkaar. Prachtige buik heb je. Nu gaat het aftellen beginnen!

  30 juni 2014 at 09:00 Beantwoorden
 • Manon

  Weer leuk om te zien! Ohh, vond je de kleur te donker geworden? Ik zou denk ik ook kunnen stressen om een tintje verf die te donker/licht is hahaha.

  30 juni 2014 at 09:18 Beantwoorden
 • Pauline

  Leuk om jouw week in foto’s te zien. En wat een mooi uitzicht op het water hebben jullie zeg!

  30 juni 2014 at 20:06 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.