to top

Buikfoto’s: week 20 tot en met week 27!

Eén van de allerleukste dingen aan zwanger zijn, vind ik mijn groeiende buik. Er komt waarschijnlijk vanzelf een moment waarop ik hem meer dan zat ben, maar op dit moment vind ik hem nog geweldig. Ik ben superblij dat behalve mijn buik de rest van mijn lichaam gewoon hetzelfde is gebleven en heb er eindelijk vertrouwen in gekregen dat het de rest van de zwangerschap wel zo zal blijven. Wat een geluksvogel ben ik!

Ik vind het zelf geweldig leuk om buikfoto’s van zwangere vrouwen te zien. En dan vooral als er verschil per week te zien is. Tijdens mijn zwangerschap heb ik vanaf een week of 15 ook min of meer bijgehouden hoe mijn buik wekelijks verandert. In het begin iets minder regelmatig, maar nu maak ik echt wekelijks wel één (of meerdere) foto(‘s). Omdat ik het zelf zo geweldig leuk vind om te zien bij anderen, nu een overzichtje van mijn buikfoto’s. Ik begin bij week 20 en eindig nu, bij week 27. En er zullen nog heel veel volgen, maar daar houd ik jullie na een tijdje wel weer van op de hoogte!

Ennn 20 weken zwanger! Buikje is iets uitgezet in vergelijking met de 17 weken. Gelukkig gaat het nog geleidelijk!

Aah, hier was ik 20 weken zwanger. In mijn beleving had ik toen al een enorme buik. Viel mee, achteraf gezien…

22wekenzwanger

22 weken zwanger.

23 weken. Hij begint te komen hoor!

23 weken. Hij begint te komen hoor!

24 weken.

24 weken.

25 weken. We gooien er even een naaktfoto tussen!

25 weken. We gooien er even een naaktfoto tussen!

26 weken zwanger.

26 weken zwanger. Kleine mannetje begin meer en meer ruimte op te eisen.

En de laatste foto voor nu: de foto die ik gisteren maakte. 27 weken zwanger.

En de laatste foto voor nu: de foto die ik gisteren maakte. 27 weken zwanger.

En momenteel ben ik dus 27 weken zwanger. Nog steeds heel blij met en trots op mijn buikje. Ik draag het liefst kleding die mijn buik goed accentueert. Tijdens die negen maanden dat je met je buik kan pronken, moet je het naar mijn idee ook flink doen. Daarna zal ik weer moeten sporten om mijn (redelijk) platte buikje terug te krijgen en zal ik vast en zeker zo nu en dan mijn buik inhouden in een strak jurkje. Ik geniet dan ook volop van die dikke pens nu.

Overigens is het lastig om echt de groei van de buik vast te kunnen leggen op foto’s. Soms sta je er toch iets schever voor dan de andere keer, waardoor hij helemaal niet zo gegroeid lijkt. Of sommige kleding benadrukt de buik beter dan de andere. Nou ja, uiteindelijk gaat het erom dat er een enorm verschil is tussen de foto’s van 20 weken en 27 weken 😉 Op naar een nog grotere buik!

 • Manon

  Ik ben er ook dol op <3 ! Ik vind jouw buikfoto's echt heel mooi, echt! Kan niet wachten tot het bij mij ook écht een pensje wordt haha. Nog eventjes geduld zie ik, weekje of 3/4 en dan moet er toch wel een bump komen (zonder volgevreten te zijn ;)).

  18 juni 2014 at 09:26 Beantwoorden
 • Marieke

  Je hebt een prachtige buik! Echt heel mooi. Lekker mee pronken dus!

  18 juni 2014 at 09:42 Beantwoorden
 • Debbie

  Dat ziet er leuk uit die buikfoto,s… Je ziet echt mooi de groei

  18 juni 2014 at 10:49 Beantwoorden
 • Inge

  Mooie buik zeg! Ik zit nu op 20 weken en er is nog niet veel te zien… soms vind ik dat wel jammer, maar ja, niets aan te doen denk ik…

  13 augustus 2014 at 14:25 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.