to top

Weekoverzicht 19 mei tot 26 mei

Goeiemorgen allemaal! Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht in foto’s. Afgelopen week was, voor mij als werkeloze, een hele drukke week. Ik had een flink aantal leuke afspraken, maar heb ook een paar bezoekjes gebracht aan het ziekenhuis. Niet voor mezelf hoor! Toch heb ik deze week niet al teveel foto’s gemaakt. Een aantal keer ben ik het domweg vergeten en een aantal keer vond ik het ongepast. Foto’s posten van mijn pas geopereerde tienernichtje, vind ik niet echt netjes namelijk. Hoe dan ook: tijd voor de foto’s die ik deze week met jullie wil delen!

Yay! Maandag gingen Shirley en ik weer gezellig samen lunchen!

Yay! Maandag gingen Shirley en ik weer gezellig samen lunchen! En natuurlijk gingen we allebei weer voor de ciabatta met geitenkaas en honing en een verse jus! 

Waar ik thuis ook ben, daar is Puck ook. Zit ik achter mijn pc, dan ligt Puck op tafel. Als ik op de bank lig, is zij in de buurt. En als ik naar de slaapkamer ga, is ze daar heel snel bij. Zo lief! <3

Waar ik thuis ook ben, daar is Puck ook. Zit ik achter mijn pc, dan ligt Puck op tafel. Als ik op de bank lig, is zij in de buurt. En als ik naar de slaapkamer ga, is ze daar heel snel bij. Zo lief! <3

En daar is mijn andere liefje. Ging ze zomaar opeens op de bank liggen, in plaats van op de rand. Raar!

En daar is mijn andere liefje. Ging ze zomaar opeens op de bank liggen, in plaats van op de rand. Raar!

Ik wacht op bericht van de leverancier van onze tafel. Er is namelijk een grote splinter vanaf gebroken en hij ziet er nu niet meer zo mooi uit. Afwachten maar of dit bij de garantie hoort.

Ik wacht op bericht van de leverancier van onze tafel. Er is namelijk een grote splinter vanaf gebroken en hij ziet er nu niet meer zo mooi uit. Afwachten maar of dit bij de garantie hoort.

Zo van de voorkant is er geen babybump te zien. Puck wijst hem wel even aan!

Zo van de voorkant is er geen babybump te zien. Puck wijst hem wel even aan!

Een gezonde lunch. Ik hou zo van watermeloen!

Een gezonde lunch. Ik hou zo van watermeloen!

Maran had een zakelijke afspraak en daarna zouden we samen naar mijn ouders gaan. Ik bleef in de auto zitten en las een boek. Na een uur was ik het wel goed zat, en gelukkig kwam Maran er toen net aan!

Maran had een zakelijke afspraak en daarna zouden we samen naar mijn ouders gaan. Ik bleef in de auto zitten en las een boek. Na een uur was ik het wel goed zat, en gelukkig kwam Maran er toen net aan!

Kijk me zitten dan. Ik verveelde me zo erg dat ik selfies ging maken.

Kijk me zitten dan. Ik verveelde me zo erg dat ik selfies ging maken.

Mijn lieve nichtje van 14 heeft scoliose. Daar moest ze voor geopereerd worden. Het was een super enge, risicovolle operatie die 8 uur heeft geduurd. Gelukkig is alles wel naar wens verlopen. Ik ben de afgelopen week 3x op bezoek geweest in het ziekenhuis.

Mijn lieve nichtje van 14 heeft scoliose. Daar moest ze voor geopereerd worden. Het was een super enge, risicovolle operatie die 8 uur heeft geduurd. Gelukkig is alles wel naar wens verlopen. Ik ben de afgelopen week 3x op bezoek geweest in het ziekenhuis.

Tussendoor ging ik heerlijk lunchen met Donna en Esther, mijn liefste vriendinnen sinds we 14 zijn! Esther is nu 39 weken zwanger en we waren ons opeens heel erg bewust van het feit dat het wel eens de laatste date met zijn drieën kon zijn. Raar! Toch heb ik er verschrikkelijk veel zin in om straks Esthers baby te knuffelen! <3

Tussendoor ging ik heerlijk lunchen met Donna en Esther, mijn liefste vriendinnen sinds we 14 zijn! Esther is nu 39 weken zwanger en we waren ons opeens heel erg bewust van het feit dat het wel eens de laatste date met zijn drieën kon zijn. Raar! Toch heb ik er verschrikkelijk veel zin in om straks Esthers baby te knuffelen! <3

Kijk ons eens gek doen met onze dikke buikies!

Kijk ons eens gek doen met onze dikke buikies!

Het is weer even tijd voor een mooie uitzicht-foto. Ik krijg er geen genoeg van!

Het is weer even tijd voor een mooie uitzicht-foto. Ik krijg er geen genoeg van!

Zoë ook niet!

Zoë ook niet!

En weer even een buikfoto tijdens de ondergaande zon!

En weer even een buikfoto tijdens de ondergaande zon!

Zondagavond waren we uitgenodigd op het openingsfeestje van de beautysalon van mijn nichtje. Ze had speciaal voor mij alcoholvrije cocktails besteld! Maran was ziek en kon helaas niet mee. Ik smste hem tussendoor even deze foto. Gelukkig voelde hij zich in de loop van de avond weer wat beter.

Zondagavond waren we uitgenodigd op het openingsfeestje van de beautysalon van mijn nichtje. Ze had speciaal voor mij alcoholvrije cocktails besteld! Maran was ziek en kon helaas niet mee. Ik smste hem tussendoor even deze foto. Gelukkig voelde hij zich in de loop van de avond weer wat beter.

Aankomende week staan ook weer een hoop leuke afspraken op het programma. Ik ga op bezoek bij mijn – gisteren geboren – achternichtje Amy! Ook zijn Maran en ik uitgenodigd op bij het geregistreerd partnerschap van vrienden van zijn ouders. Daar hebben we heel veel zin in. Woensdag komt een vriendin/oud-collega bij ons eten en zaterdag gaan we naar de Toppers! Die kaartjes kochten we toen ik, begin december, nog niet zwanger was. Inmiddels weet ik dus al een tijd dat ik er met dikke buik en al heen zal moeten. Gelukkig voel ik me goed en heb ik energie voor 10. Ik ben benieuwd hoe onze kleine man die avond vol herrie zal doorstaan!

Hebben jullie een leuke week in het vooruitzicht?

 

 • ioon

  Leuke week heb je gehad zeg! En nog een leuke in het vooruitzicht. 😀

  Mijne was rustig, maar fijn. Komende week waarschijnlijk meer van hetzelfde, beetje werken en lekker luieren tussendoor.

  26 mei 2014 at 08:34 Beantwoorden
 • Shirley

  En toen stond ik opeens zelf in een weekoverzicht van iemand anders, haha. Was gezellig! Leuke week heb je gehad. Fijn dat je zoveel leuke dingen doet 🙂

  26 mei 2014 at 09:10 Beantwoorden
 • Manon

  Ik ben als werkloze ook heel druk hoor :’) En dan vragen mensen “wat doe je dan de hele dag”, nou genoeg! Leuke week heb je gehad, gelukkig is alles goed gegaan met je nichtje!

  26 mei 2014 at 09:43 Beantwoorden
 • Anne

  Aaaw, de poezenfoto’s zijn geweldig.

  26 mei 2014 at 16:41 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.