to top

Voor het eerst geshopt voor ons kleine ventje

De afgelopen paar weken hebben we al aardig wat cadeautjes gekregen van familie en vrienden voor ons kleintje. Alles was natuurlijk nog erg unisex, want het geslacht wisten we tot gisteren nog niet. Ik had me voorgenomen om tot aan de geslachtsbepaling niets te kopen. Die unisex kleertjes waren natuurlijk hartstikke schattig, maar daar had ik inmiddels al aardig wat van gekregen. Dus ik zou wel losgaan als we eenmaal wisten of we een jongen of een meisje zouden krijgen. 

Gisteren, tijdens de geslachtsbepalende echo met 15 weken bij Drs. Papa, kregen we binnen een enkele seconde te horen dat wij een zoon krijgen in september. We waren door de dolle heen. Dat waren we natuurlijk ook geweest als het een meisje zou zijn, maar de hele zwangerschap werd direct een stuk ‘echter’ nu het geslacht van de baby bekend was. Vandaag ging ik dus lekker winkelen voor onze kleine man. Eindelijk mocht ik gericht zoeken naar kleertjes en wist ik dat ik de jurkjes met strikjes en bloempjes over mocht slaan.

Het was echt een feest om tussen de rekken door te wandelen met het idee dat het nu écht voor ons eigen kereltje zou zijn. Bovendien was er veel korting, dus ik kon lekker mijn gang gaan. Ik heb het bij nader inzien nog netjes gehouden, want ik ben van plan om binnenkort nog eens te gaan kijken. Voor nu vond ik het een mooie eerste shoppingsessie.

babykleren2
babykleren1
babykleren3

Lief toch!
Ik twijfel alleen nog over dat blauwe rompertje rechtsonder. Ik vond hem wel lief, omdat er allemaal kleine sterretjes op staan. Aan de andere kant twijfel ik een beetje of hij niet te meisjesachtig is. Nou ja, dat zien we wel weer.

Meer mama-gerelateerde stukjes van mij staan op Mommy to be!

  • Manon

    Ik vind alles heel erg leuk! Vooral dat setje met die gele broek en blauw vest. Dat rompertje met die sterren moet je houden, die is tof 😀

    26 maart 2014 at 17:14 Beantwoorden
  • anouk

    je hebt leuke dingen gekocht! sluit me bij manon aan, romper zeker houden, als ik die voor onze dochter zou krijgen, zou ik hem veel te jongensachtig vinden. welke maat is het eigenlijk (gezien de temperatuur in/rond september)?

    26 maart 2014 at 17:30 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.