to top

De bruiloft: the day after

Zo bijzonder als onze bruiloft was (lees hier deel 1, deel 2 en deel 3), zo bijzonder was ook de dag daarna. Allereerst was het heel, heel fijn om te slapen met het idee dat alles voorbij was. Inmiddels vind ik dat jammer, maar voor die nacht was ik al weken ’s nachts wakker geschrokken met een ‘shit, ben ik niet iets vergeten te regelen’-gevoel. In de nacht na onze bruiloft werd ik ’s nachts wel wakker, maar kon ik denken ‘aah, het is geweest en het was geweldig!’ Heerlijke afwisseling! We sliepen tot half 1 uit, om daarna versuft uit bed te komen. 

We hadden een lekker ontbijtje gehaald, knalden dat in de oven en gingen ons ondertussen buigen over alle cadeau’s die we hadden gekregen. En dat waren er VEEL. We hadden op onze uitnodiging als cadeautip een envelopje gezet, omdat we graag nieuwe meubels wilden kopen voor in huis. Daar werd veel gehoor aan gegeven, we hadden bij wijze van spreke bijna nog een bruiloft kunnen organiseren 😉 Verder hadden we ook nog enorm veel leuke cadeautjes gekregen, veel flessen drank (die nu nog niet op zijn, maar nu mag ik dat natuurlijk niet meer…) en heel, heel veel lieve kaartjes.

IMG_3962
IMG_3963

Op de bruiloft zelf heb ik het droog gehouden. Alles was mooi en gezellig en fijn, maar ik werd er niet emotioneel van. Waarschijnlijk omdat ik stijf stond van de adrenaline. Toen ik dat eenmaal los had gelaten, en een nacht in coma had gelegen, was ik des te emotioneler. Van ieder kaartje dat we lazen moest ik huilen. Ik vond het allemaal zó lief en zo bijzonder. Tel daarbij de stress op van de afgelopen weken die van me was afgevallen en de opluchting dat alles goed was gegaan en zo leuk was geweest.

Nadat we alle cadeautjes een plek hadden gegeven, ons geld uitgebreid hadden geteld en hadden ontbeten, gingen we met een dekentje op de bank liggen en zetten we een film op. We hebben die dag een aantal films gekeken, maar ik kan er geen één meer herinneren. Tussendoor vielen we steeds in slaap, we waren nog zo moe! De bloemstukken uit de kerk en mijn boeket hadden we meegenomen en stonden bij ons in huis. Ik vond ze zó mooi dat ik er de hele dag naar heb gekeken. Ik was bang voor de dag dat ze niet meer mooi zouden zijn, maar die kwam gelukkig pas een week later.

Toen was het trouwens tijd voor onze huwelijksreis. Dat komt misschien wel een andere keer 🙂

  • Manon

    Aah, echt leuk om te lezen dit! Zo’n bruiloft lijkt me heel bijzonder maar zo’n day-after des te meer. Gewoon de eerste dag samen met je MAN!

    24 maart 2014 at 10:13 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.