to top

Writer’s block

Ik heb van die dagen dat ik moeiteloos vijf stukjes op een dag schrijf. Dan ga ik er eens lekker voor zitten, met een kopje thee en een stuk chocola en dan ben ik de komende uren zoet. Ik heb dan ook talloze onderwerpen waar ik over wil schrijven. Maar soms, heel soms, heb ik dagenlang een writer’s block.

En sorry lieve lezers, die dagen zijn nu aangebroken. Er zijn wel onderwerpen die ik van me af zou willen schrijven, maar die kan ik niet op internet plaatsen voor iedereen om te lezen (werkgerelateerd). En behalve die onderwerpen is er eigenlijk niet veel om wel over te schrijven. Zelfs als ik iets bedenk, kost het heel veel pijn en moeite om er een lekker lopend stukje van te maken. Ik moet blijven typen en stukken tekst verwijderen, om er ook maar íets toonbaars van te maken.

schrijven

Hoe dan ook: ik doe mijn best. Echt! Ik zal nog steeds proberen zo vaak mogelijk iets online te zetten. En wees niet getreurd, er komt vanzelf weer een tijd waarop ik het ene na het andere stukje uit mijn mouw schud.

Hoe zit dat met jullie, mede bloggers? Ook wel eens last van een writer’s block? En heb je misschien tips over hoe daarmee om te gaan? Alvast bedankt!

  • Marieke

    Ik heb het ook weleens hoor, is volgens mij heel normaal. Gewoon accepteren en niet te druk om maken. Je blog is gewoon een hobby toch? Je hebt helemaal geen verplichtingen. 🙂 En ondertussen gewoon goed om je heen kijken en een hoop onderwerpjes/trefwoorden opschrijven. Komt er vanzelf weer iets leuks opgepopt!

    22 januari 2014 at 22:28 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.