to top

Bestelling bij Sensational home

Zoals jullie laatst al konden lezen, ben ik helemaal in de kerstsfeer. Maar omdat de geur van onze echte kerstboom niet heel overweldigend is, besloot ik dat het tijd werd voor lekkere geurkaarsen. Ik zag een tijdje geleden op allerlei blogs stukjes voorbij komen over de webshop ‘Sensational home‘, die heerlijke Yankee candles verkoopt. De Ferrari onder de geurkaarsen, zo heb ik begrepen. En daar was ik natuurlijk flink nieuwsgierig naar.

Dus gooide ik mijn virtuele winkelmandje vol met geurtjes speciaal voor de feestdagen. Ik ging voor een aantal wax tarts, die je in een wax brander kunt stoppen. Daar kocht ik natuurlijk ook een wax brander zelf bij, anders had ik weinig aan de tarts. Ook besloot ik te gaan voor een small jar. Een paar dagen na mijn bestelling (er ging een weekend overheen) stond onze post-bezorger weer voor de deur met een pakketje.

IMG_0412
IMG_0413
IMG_0415
IMG_0418

De geurtjes die ik gekocht heb zijn de Snowflake Cookie, Christmas Eve, Red Apple Wreath, Christmas Tree en Christmas Memories. Ik ben erg enthousiast over de geur van de verschillende tarts en de jar.

Ook tijdens het branden stellen ze zeker niet teleur. Snowsflake Cookie is niet zo overheersend als ik zou verwachten, maar toch zeker wel aanwezig. De tarts ruiken heel sterk, wat ik persoonlijk wel prettig vind. Als je de geur zat bent, blaas je gewoon het waxinelichtje uit en dan kan ruikt je huis dus nog een tijdje lekker. Zo doe je ook lekker lang met je wax tarts!

Al met al ben ik erg enthousiast over mijn bestelling. Ik sluit niet uit dat ik nog voor de kerst een volgende order plaats 😉

 • Donna

  Zo heb ik laatst scentchips ontdekt. Soortgelijk principe, vermoedelijk alleen een stuk goedkoper. Mijn hele huisje ruikt nu naar aardbeitjes! 🙂

  13 december 2013 at 18:00 Beantwoorden
 • Manon

  Ik heb ook nog een berg met melts/tarts/wax liggen van verschillende shops, vind het ook zoooo lekker ruiken!

  13 december 2013 at 18:15 Beantwoorden
 • Bibian

  Ohh ik ben ook verslaafd aan alles wat je kunt branden, heerlijk al die warme kerst en wintergeuren!

  13 december 2013 at 21:49 Beantwoorden
 • Saskia

  Heerlijk al die geuren! Ik heb momenteel scentchips, ook een aanrader! Yankee candles ben ik ook heel nieuwsgierig naar!

  15 december 2013 at 11:04 Beantwoorden
 • MindOfMine

  Die Yankee candles wil ik ook wel een keer proberen!
  Ik heb ook scentchips en wax, maar ik vind het zo lastig om de wax er weer uit te krijgen als je er een andere geur in wilt doen. Wat ik ook doe, het komt er altijd lelijk en in stukjes uit. Heeft iemand nog tips?

  15 december 2013 at 22:28 Beantwoorden

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.